Zelfgemaakt voor de garage - ideeën voor het maken van armaturen

Een garage is niet alleen een plaats waar een auto, motorfiets, fiets 'leeft' en wordt gerepareerd. Vaak wordt hier een volwaardige timmerwerkplaats ingezet, vele gereedschappen en grote artikelen voor de zomer- en wintervakanties worden bewaard. Een verscheidenheid aan zelfgemaakte doe-het-zelvers maakt het mogelijk om het in overeenstemming met de bezigheid van de eigenaar te regelen, en creëert niet alleen een werk- en opslagruimte, maar ook een rustplaats en vriendelijke bijeenkomsten.

Verdieping in de garage: coatingopties

Garage - een afgesloten ruimte, speciaal ontworpen voor parkeren, reparatie, veiligheid van auto's, motorfietsen. Varianten van vloeren in de garage, er zijn heel verschillende - de moderne verscheidenheid aan bouwmaterialen stelt u in staat om de meest geschikte te kiezen, afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden, het vloeroppervlak, het aantal geplaatste auto's, ontwerp van de ontwerpruimte.

Ontwerp ideeën pantry in het appartement

Een van de minst opmerkelijke kamers, de opslagruimte, dient als een opslagplaats van objecten waarvoor in de andere kamers geen plaats was. In oude appartementsgebouwen zijn ze extreem oncomfortabel en klein. In nieuwe gebouwen zijn er soms geen. Garderobekasten duwden de zolder uit het dagelijks leven en sorteerden hun functies.

Hoe maak je een kleedkamer met je eigen handen

Veel huiseigenaren in de ontwerpfase bieden een kleedkamer. In een kleine ruimte voor alle seizoenen kunt u verschillende kleding, schoenen en accessoires in kant-en-klare vorm bewaren om een ​​harmonieuze combinatie te proberen en te selecteren. Multifunctioneel meubilair is gebaseerd op de principes van ergonomie, waardoor de kleedkamer in zelfs het kleinste appartement past.

Garage opstelling binnen

Het hoofddoel van de garage is om de auto te beschermen tegen invloeden van externe negatieve factoren en om allerlei soorten gereedschap op te slaan. Het gebouw moet betrouwbaar, veilig en praktisch zijn. Onder één dak van de ruime uitgeruste ruimte kunnen er meerdere auto's en motorfietsen tegelijkertijd zijn.

Ontwerp van de kleedkamer

Iedereen beslist eerst welke kamers nodig zijn. Iemand verwijdert de gang en de kledingkast, terwijl anderen juist een technische ruimte creëren voor het opbergen van kleding, waar ze er aanvankelijk niet zijn. Als er veel persoonlijke dingen zijn, is het beter om ze op één plaats te verzamelen waar u kunt passen en bestellen. De hoeveelheid kleding neemt alleen maar toe met de tijd en om een ​​deel van je spullen niet te hoeven weggooien, zul je een grote ruimte moeten vinden waarin alles in een reserve past.

Massage kamer ontwerp

Massage is een oeroude praktijk van het wrijven van het menselijk lichaam voor therapeutische doeleinden. De term heeft slechts drie variaties van oorsprong. Van de Griekse "massage" wordt vertaald als "kneed handen", en van Frans - "wrijven". In het Arabisch betekent het woord 'massa' strelen, wrijvende bewegingen. De eerste begon massage Chinese artsen in een andere 3 duizend te oefenen.

Interieur voor fotostudio doe het zelf

De creatie van het interieur van een fotostudio wordt met bijzondere aandacht benaderd, omdat de kunst van tekenen met licht professionaliteit vereist. De minimale grootte van de ruimte voor het filmen moet 40 m² zijn. Hoe ruimer de studio, des te meer kansen er zijn voor de fotograaf. Naast het werkgebied is het noodzakelijk om een ​​opslagruimte uit te rusten voor apparatuur, make-up, receptie en een recreatieruimte.

Provençaals café-interieur

Provençaalse stijl, ook wel provinciale en "Franse" countrymuziek genoemd, is een populaire keuze voor voedselontwerp. Zijn belangrijkste ideeën omvatten het gebruik van een groot aantal geometrische elementen en objecten van decoratie, imitatie van de oudheid, de aanwezigheid van vintage dingen. Mooie uitstraling wordt aangevuld met functionaliteit.

Interieur in klassieke stijl

In de moderne wereld werken veel mensen zonder een appartement te verlaten, sommigen nemen thuis deel aan het werk. Ze hebben allemaal een thuiskantoor nodig, tenminste een klein maar comfortabel, mooi, goed onderhouden. Dit kan een aparte ruimte zijn of een tafel met een stoel in de hoek van de kamer. Het interieur van de kast in een klassieke stijl - de huidige, zeer gebruikelijke ontwerpoplossing.

Flower Shop Design

Gewone kruidenier- of huishoudelijke winkels versieren met een extra decor, dat zich onderscheidt van de achtergrond van de verkochte producten en zo de stijl voor het hele interieur bepalen. En hoe zit het met de eigenaren van bloemenwinkels of salons, waar de goederen de hoofdversiering van de kamer zijn? In deze situatie moet je een beroep doen op een professioneel ontwerpproject, waarbij de stijl van de winkel een grote rol zal spelen.

Productwinkelontwerp: voorbeelden van fotoprojecten

Standaard supermarkten hebben een vrij voorspelbare lay-out, typische belichting en saaie kleurengamma, die wordt verdund met agressief heldere productlocatie-indicatoren en heldere reclame voor promotionele producten van de maand. Maar een aangenaam interieur en competente merchandising kunnen de verkoop meerdere keren verhogen en een bijdrage leveren aan het aantrekken van nieuwe klanten, omdat het prettig zal zijn voor mensen om een ​​gezellige winkel binnen te gaan.

Ontwerp kleuterschool: 50 foto's van ideeën

Een voorschoolse onderwijsinstelling is een organisatie waar primair openbaar onderwijs voor kinderen wordt gehouden, de eerste schakel in openbaar onderwijs in de meeste ontwikkelde landen. Kleuters, oudere kleuters zitten in de kleuterklas van ongeveer zeven uur 's ochtends tot vijf of zeven uur' s avonds, en ontvangen de minimaal noodzakelijke communicatievaardigheden, spelen, voorbereiden op school.

Ontwerp een gezellig koffiehuis

'S Werelds eerste koffiehuis opende in de 16e eeuw het hart van het Ottomaanse rijk, Constantinopel. Aangezien de cultuur van het drinken van koffie hier is ontstaan, was het helemaal niet verrassend. In die dagen, voor de export van rauwe granen die konden ontkiemen, ter dood veroordeeld. De Ottomanen bewaakten angstvallig hun monopolie op de handel in exotische grondstoffen.

Manicurekamer- en salonontwerp

Schoonheid creëren is een kunst die alleen echte meesters bezitten. Deze woorden hebben volledig betrekking op de virtuozen van de manicure-zaak, die van dag tot dag de wereld mooier maken. De wens om alle 100 tot de vingertoppen te bekijken, trekt vrouwen aan die hun waarde kennen voor de designkasten met spijkers.

Garderobe kamer op 5 vierkante meter. m

Kleedkamer - een aparte ruimte voor het opbergen van kleding, schoenen, die dromen van de overgrote meerderheid van vrouwen, zelfs sommige mannen. In zeer kleine flats, op zijn best, zul je tevreden moeten zijn met een kast, in ruimere kun je een hele kamer regelen. Wanneer het ontwerp van de kleedkamer 5 vierkante meter is.

Zoetwaren interieurprojecten

Voor degenen die een patisserie gaan openen, maak een "nieuwe" reparatie in de bestaande, het is nuttig om alles te weten over de verbetering ervan. Succesvol ontwerpen is een van de belangrijkste punten waarop het succes van deze instelling afhangt. Mooi, herkenbaar, gezellig interieur trekt zoetekauwen aan, die in de toekomst vaste bezoekers worden.

Kantoor interieur

Met de komst van kantoorruimte ontstond de vraag naar hun handige, comfortabele, niet-standaard ontwerp. Bij het ontwerpen van een ruimte is het nodig om het in dezelfde stijl uit te voeren, de nodige meubels op de juiste manier te rangschikken, een bepaald aantal werkplekken voor werknemers te organiseren en de meest gunstige sfeer te creëren.