Hoe maak je een open haard af: tegenover een tegel, een kunststeen

De open haard is altijd al een "status" -object geweest en blijft dat symbool staan ​​voor luxe en rijkdom. Maar velen zouden zich vandaag zo'n echt of nep-object kunnen veroorloven. Met de juiste kant van de haard kunt u deze gemakkelijk in bijna elke interieurstijl passen, waardoor u een uniek mooie omgeving in de ingerichte kamer krijgt.

Hoe een verwarmingsbuis in een kamer te decoreren

Om een ​​holistisch interieur te creëren, moeten eigenaars zorgdragen voor alle details van het ontwerp van de verschillende gebouwen van huisvesting. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de sluiting van onaantrekkelijke communicatie. We hebben de handigste en handigste opties overwogen die vertellen hoe je een pijp of een kap moet decoreren. In het werk kunnen geïmproviseerde materialen of speciale bouwpanelen, platen worden gebruikt.

Hoe een luifel op de houder te plaatsen

Bij het maken van kinder- en volwassen slaapkamers bevelen veel ontwerpers hun klanten aan om een ​​hemelbed te versieren. De luifel helpt de kamer stijlvol, uniek, comfortabel en gezellig te maken. Dit accessoire kan uitsluitend dienen als decoratie, gebruikt voor bescherming. Wanneer u besluit om dit element in het huis te plaatsen, moet u het doel ervan begrijpen, bestaande variëteiten kennen, meer leren over installatiemethoden en hoe u een overkapping op de houder kunt plaatsen.

Hoe de draden in het appartement te verbergen

Elektrische kabels, veters, kabels van verschillende huishoudelijke apparaten naar stopcontacten kunnen het uiterlijk van een kamer aanzienlijk schaden, en een gemakkelijk doelwit vormen voor kleine kinderen, getande huisdieren. Wanneer er veel elektrische apparaten zijn, rijst de vraag: hoe de draden te verbergen zodat ze niet zichtbaar zijn of dat ze minimaal zichtbaar zijn.

Glasschilderen voor beginners

Schilderen op glas lijkt moeilijk te veel, maar het is veel gemakkelijker te beheersen dan te tekenen met een penseel of potlood. In deze interessante techniek worden exclusieve huisdecoraties gemaakt. Met uw eigen handen kunt u verschillende foto's tekenen, verfloze vazen ​​maken, een origineel glasobject maken dat zeker in elk interieur past.

Leisteenverf om op de muur te schilderen

Leisteenverf is een afwerklaag, dat wil zeggen, de allerlaatste coating aangebracht, met behulp waarvan een muur, vloer, tafel, een ander vergelijkbaar vlak lijkt op een traditioneel schoolbord. Het is handig om met kleurpotloden te tekenen op dit unieke oppervlak, het in elke kamer te plaatsen - hal, slaapkamer, hal, kinderkamer, keuken, kantoor, café, onderwijsinstelling, enz.

Haldecoratie met ballonnen

Het belangrijkste doel van de ballon is om mensen geluk te brengen. Ze kunnen goed omgaan met deze taak. Met slechts één blik op het product verschijnen meteen associaties met de vakantie en plezier. Ze worden gebruikt op verschillende evenementen: verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, proms. Met hun hulp creëren ze verschillende composities, bogen, figuren, maken het ontwerp van de hal met ballen, versieren het interieur van andere ruimtes.

Decoupage voor beginners met hun eigen handen

Versiering van verschillende objecten met behulp van kant-en-klare foto's, ornamenten is een zeer opwindende activiteit, waarvan verschillende technieken door iedereen kunnen worden beheerst, ongeacht de leeftijd. Veel mensen willen hun individualiteit uiten, zich bij het mooie voegen, maar niet allemaal de vaardigheden schilderen, tekenen, naaien hebben, waarvan de ontwikkeling veel tijd kost.

Hoe pak je een cadeau met je eigen handen in?

De mens kan niet zonder de samenleving. Vanaf zijn geboorte wordt hij omringd door familieleden, terwijl hij opgroeit vindt hij vrienden, klasgenoten, klasgenoten, collega's, collega's, ontmoet zijn andere helft. En hoe individualistisch hij ook is, zonder communicatie en communicatie, kunnen maar weinig mensen zich hun leven voorstellen. Om vriendschap te versterken, familiebanden te onderhouden, gaan alle mensen op bezoek.

Hoe versier je een tafel voor een verjaardag of vakantie

Ter voorbereiding op de vakantie denken we eerst na over het menu. Natuurlijk zijn verfijnde en originele gerechten en drankjes de geëerde "gasten" aan onze tafel. En de wonderen van de meesterlijke portie zullen helpen hun belang, smakelijkheid en voordelige schaduw te benadrukken. Het is belangrijk om elk detail, elke "noot" te overdenken, zodat de "symfonie" gemaakt van porselein, textiel, kristal, bloemen en metaal klinkt in harmonie met een of andere gebeurtenis in je leven.

Vogelvoeders doen het zelf

Vogels zijn constant op zoek naar voedsel. Als het voor bosbewoners gemakkelijker is om voedsel te vinden vanwege de overvloed aan bomen, groen en hun fruit, moet de stad op straat voedsel vinden, omdat alle jonge scheuten genadeloos worden gemaaid en gemaaid. Самое сложное время для пернатых - зима, начало весны. Именно в этот период они нуждаются в заботе и подкормке.

Manieren om mooie boeketten in te pakken

Het samenstellen van een boeket is een ingewikkelde procedure voor beginners, die wordt uitgevoerd volgens bepaalde regels. Je kunt niet alle bloemen die je leuk vindt verzamelen in een bundel, ze versieren met een twijg van groen en een mooi boeket geven. De samenstelling moet een balans zijn van combinaties van tinten en combinaties van verschillende planten. Een andere belangrijke nuance is het gematigde gebruik van decor, zodat de basis van het boeket niet verloren gaat op zijn achtergrond.

100 foto's van ideeën om een ​​huis te versieren voor het nieuwe jaar

Elke vakantie thuis zal helderder en leuker zijn, als u de ruimte de juiste sfeer geeft. Versieren van de gebouwen in afwachting van het nieuwe jaar, betekent om een ​​lading van positieve emoties te krijgen, om alle huishoudens op te vrolijken. Traditionele elementen van decor en thematische attributen zullen helpen om langverwachte nieuwjaarsvakanties te scheiden van dagelijkse routine dagen.

Gipsdecor en stucwerk in het interieur

In een goed ontworpen interieur is elk detail van belang. Een harmonieus uiterlijk wordt gecreëerd met behulp van een verscheidenheid aan verschillende elementen, waaronder pleisterdecoratie. Plinten voor plafonds, stopcontacten, spiegellijsten, portalen van open haarden, lijstwerk, frontons, pilasters, consoles, fonteinen en zolder zijn gemaakt van gips of de imitatie ervan.

Decoratieve open haard van gipskarton doe het zelf

Het symbool van de haard is vuur. Het creëert comfort en warmte, zodat u kleding kunt koken en drogen. In oude kastelen heeft een open haard uitstekend werk verricht met deze taken, maar in de meeste moderne appartementen is het bijna onmogelijk om een ​​echte te bouwen, vanwege de grote kans op brand en het gebrek aan voldoende ventilatie.

DIY halloween-decor: ideeën verfraaien

Halloween in ons land begon relatief recentelijk te vieren. De Eva van Allerheiligen is het populairst geworden in de landen van Noord-Amerika, maar zelfs voor deze staten is het niet "inheems". Omdat de heksen in puntige hoeden en lichtgevende pompoenen op 31 oktober meer en meer begonnen te verschijnen, zijn we serieuzer geworden over de vakantie.

Desktop decor

Thuis werken is niet zo eenvoudig als het klinkt. Een huiselijke sfeer hoeft niet altijd hard en lang te werken. Daarom is het zo belangrijk om op zijn minst een kleine hoek te selecteren die exclusief voor het werk wordt gereserveerd. Hier kunt u irriterende factoren tot het maximum neutraliseren en uzelf onderdompelen in het bedrijfsleven.

Glas in het interieur: meubels en inrichting

Glas in een appartement of woonhuis is niet alleen stijlvol, maar ook multifunctioneel. Iedereen is al gewend aan het glazen interieur van commercieel onroerend goed (etalages, deuren, planken, enz.), Maar het is nog steeds moeilijk om dergelijke constructies thuis voor te stellen. De meeste mensen associëren glas met fragiliteit en transparantie, dus het is psychologisch moeilijk om op een glazen stoel te zitten of op een glazen vloer te lopen op een hoogte van enkele meters van de vloer.

Macrame in een modern interieur

Het maken van een appartement, een privéwoning, een werkkamer, met de hulp van knopenweven, zorgt binnen voor een buitengewoon comfort. In deze techniek worden alle kamers opgemaakt, veel huishoudelijke artikelen gemaakt en zelfs een kind kan een aantal varianten van macrame maken in het interieur. Het verhaal van Macrame - een van de oudste ambachten, uitgevonden door mensen.

Graffiti in het interieur

Het woord "graffiti" is geleend van het Italiaans, wat betekent dat het "bekrast" is. Voor veel oudere mensen veroorzaakt dit concept onplezierige associaties met een menigte zelfgekozen tieners, die met hun creatieve inspanningen de architectuur van de stad bederven. Graffiti is eigenlijk een moderne kunstvorm en professionele graffitikunstenaars zijn echte meesters van hun werk, wier werken bewonderenswaardig en niet gecensureerd zijn.