Spiltrap: opties voor ontwerpen, montage en installatie

Om tussen verdiepingen te bewegen, zijn er al heel lang trappen geplaatst en zelfs hogesnelheidsliften kunnen ze niet afdrijven. Snelle beweging tussen twee aangrenzende niveaus is mogelijk als gevolg van de stappen, omdat de lift soms lang moet wachten. De wenteltrap kan op zijn beurt meerdere verdiepingen eenvoudig met een hoge hal verbinden, en is daarom op grote schaal gebruikt in hotels.

Gesmede poort met zijn eigen handen

De poort is een belangrijk onderdeel van een straatmuur of hek. Ze beperken de toegang tot de binnenkant van het gebouw of tot een bepaald gebied. Voer niet alleen een beschermende functie uit, maar functioneer ook als een decoratieve buitenkant, geef de status van de eigenaar aan. Bij het kiezen van een kwaliteitsconstructie moet speciale aandacht worden besteed aan de functionaliteit en esthetische eigenschappen ervan.

Scandinavische stijl huis ontwerpen

Veel mensen denken na over het bouwen van hun eigen huis. De eerste moeilijke oplossingen wachten op hen in de ontwerpfase. Een typisch project ophalen is niet eenvoudig. Immers, het zou wenselijk zijn dat de structuur niet alleen aantrekkelijk was qua uiterlijk, maar ook comfortabel. Een van de meest opvallende voorbeelden van structuren die zich onderscheiden door natuurlijke schoonheid en functionaliteit zijn Scandinavische huizen.

Projecten van huizen 6 tot 6

De behuizing, ook al is het heel klein - het is altijd goed. Het optimale gebied, waar een gezin van twee of drie personen - 30-36 vierkante meter - zal worden ondergebracht met comfort en minimale kosten. De lay-out van het huis is 6 bij 6 m² M. m. kunt u gemakkelijk alles wat u nodig heeft voor het leven plaatsen, vooral als het gebouw om een ​​twee-verhaal te maken.

Tekeningen van het huis van de schets tot het voltooide project

Tekeningen en projecten worden opgesteld om de bouw- en afwerkingsprocessen te beheersen - van het begin tot het einde. Het plan is gemaakt met de hulp van architecten, bevoegde instanties of persoonlijk. In het laatste geval voorkomt niets dat hulp wordt gezocht. Er zijn kant-en-klare opties voor alle gevallen: voor grote en kleine objecten, van alle vormen, met verschillende interne planning.

Poorten van een professionele plaat met hun eigen handen

Het aangrenzende perceel is niet denkbaar zonder een hekwerk. Op zijn minst een tijdelijke afrastering die is ingesteld voor de start van de bouw van een privé-huis of een huisje. Hiermee kunt u de grenzen bepalen, een beschermende en esthetische functie vervullen. Een even belangrijk onderdeel van de totale structuur is de doorgang, de opening in het hek.

Geveldecoratie schorskever

Gips "schorskever" is veel gevraagd vanwege de externe kwaliteiten. De schorskeverafwerking is tegelijkertijd netjes en origineel. Het omhulsel dat rijk is aan voren lijkt op het resultaat van de activiteit van de schorskever op het oppervlak van de boom, daarom kreeg het de toepasselijke naam. Сами желобки проявляются непосредственно после затирки.

Doe-het-zelf containerwoningen

Voor de meeste mensen worden containerwoningen geassocieerd met eenvoudige hutten, tijdelijke woningen. In feite kunnen gebouwen inslaan met een ongewone verschijning, die direct afhangt van een correct gemaakt project, ontwerpidee. Dit type constructie wordt al tientallen jaren actief in Europese en Amerikaanse landen gebruikt.

Mansard dak

De ruimte onder het dak als woonruimte werd voor het eerst gebruikt in Frankrijk in de 17e eeuw. Gepopulariseerde huizen met een mansardedak van Francois Mansart, naar wie ze zijn vernoemd. Parijzenaars waardeerden het idee onmiddellijk, vooral de mogelijkheid om de gemeentelijke wet te omzeilen, volgens welke de staat een vergoeding verwijderde voor elke verdieping, die geen zolder was.

Projecten van huizen met een plat dak

Het platte dak van het huis wordt vaak geassocieerd met het stedelijk landschap. Er zijn echter veel lage gebouwen in de voorsteden met rechtlijnige vormen en platte daken - dure particuliere huizen. Beide use-cases van directe configuratie kunnen als klassiek worden beschouwd. Een belangrijk kenmerk van platte daken is hun rangschikking om bestand te zijn tegen stagnerende hoeveelheden water en sneeuw.

Projecten van huizen 6 tot 8

Bij het plannen van hun toekomst denken de meeste gezinnen na over individuele woningen, rekening houdend met alle mogelijke opties. Velen kiezen voor de bouw van een privécottage. Onder ontwikkelaars geniet het project van een huis van 6 bij 8 meter grote populariteit. Dit is de beste optie voor dichte stedelijke ontwikkeling, in de bouw van gebouwen op kleine of smalle gebieden.

Veranda in het land met hun eigen handen

De aanwezigheid van een kleine en mooie veranda in het landhuis laat eigenaren toe om gemakkelijk een comfortabele rust te organiseren en te genieten van hun tuin op elk moment van het jaar. Maar om een ​​dergelijk object correct aan het voltooide huis te bevestigen, moet u rekening houden met de vele nuances bij het voorbereiden van de site. Het is verplicht en volgens de aanvaarde bouwvoorschriften.

Projecten van huizen 8 bij 8 meter

Het huis is 8 meter lang en breed en heeft een compacte vorm. Met dergelijke parameters kunt u het grondgebied van de plot op intelligente wijze plannen. Maar voor de functionaliteit en het comfort van een huis met twee verdiepingen is 8 × 8 m voldoende. Het gebouw is alleen schijnbaar klein - er is voldoende ruimte binnen voor het plannen van het pand, vooral als het gebouw meer dan één verdieping heeft.

Huisplanning: moderne ideeën en opties

Het hebben van een eigen hoekje is een heldere en spirituele droom van elke persoon. Iemand koopt een kant en klaar gebouw of appartement, anderen kopen een perceel, voeren de indeling van het huis uit, ontvangen een bouwvergunning. De bouw van een nieuw landhuis of cottage, hoewel geassocieerd met tijdelijke moeilijkheden en ongemakken, maar het resultaat is het waard.

Projecten van landhuizen: opties voor 6-10 hectare

In het verleden waren er tijden dat er 2 gebouwen waren op 6 hectare: een mobiel huis en een toilet met een hart op de deur. Nu zijn de projecten van landhuizen gevarieerd, ze bouwen miniatuurzomercottages voor de zomer en grote plattelandshuisjes met een zolder, een veranda, een bad en een zwembad waar je de hele zomer kunt wonen, comfortabel op nieuwjaarsdagen kunt leven of het hele jaar door kunt wonen.

Kelder met zijn eigen handen

Lokalen voor het redden van voedselvoorraden zijn in trek bij de bevolking. Velen gebruiken voor dit doel een kelder onder het huis of een garage, maar na verloop van tijd zijn ze ervan overtuigd dat dit niet een zeer geschikte plaats is voor langdurige opslag van verse gewassen en conservering. Daarom besluiten de eigenaren van hun eigen perceel om er zelf een kelder met hun eigen handen te bouwen, en sommige eigenaren van appartementen op de begane grond, rusten dergelijke gebouwen onder hun eigen balkon uit.

Afwerking van de kelder van een woonhuis: ontwerpideeën

Het uiterlijk van woningen wordt vaak beoordeeld door de eigenaar, ondanks het feit dat ze het tegenovergestelde van elkaar kunnen zijn. Daarom is elke eigenaar erg aardig voor zijn verblijfplaats, en degenen die er niet eens aan denken maken een grote fout. De kleurkeuze, het juiste stilistische ontwerp, de plaatsing van de gevel, de dakbedekking, de decoratie van de kelder van een privéwoning, samen met de uitstekende binnenruimte, zorgen ervoor dat u het gewenste resultaat bereikt.

Zomerkeuken in het land

Door uw eigen huis te bouwen, wil iedereen het zo comfortabel en comfortabel mogelijk maken. Het maakt niet uit of het interieur in dezelfde stijl is ingericht of niet. Het belangrijkste is dat het gezin zich op zijn gemak voelt. Elke kamer in het huis heeft zijn eigen speciale doel, maar de keuken was en blijft de opslagplaats van de haard.

Afwerking van een houten huis binnen: interieurvoorbeelden

Afwerkingswerkzaamheden - de laatste, laatste fase van de bouw van een particulier herenhuis. Woning gebouwd van bakstenen, betonblokken, natuurlijk hout. Exterieur, interieurdecoratie van een houten huis bepaalt volledig de stijl van het gebouw. De constructie van hout is erg warm, milieuvriendelijk, met een positieve natuurlijke energie, en met een goed ontwerp is het ook gezellig.

Loodsen naar het huis: een bespreking van de typen en masterclass

Luifel - het dak, gelegen op de steunen. Dit is een niet-geïsoleerde stationaire structuur die is ontworpen om de lokale omgeving te beschermen tegen neerslag, stralen die afkomstig zijn van de zon. Het wordt vaak gebruikt om een ​​auto te parkeren, in de zomer kun je er een tafel onder zetten, een recreatiegebied in de schaduw organiseren.