Tinten bruin

Het woord 'bruin' komt van 'kaneel', dat op zijn beurt verkleinwoord is van 'schors'. Kleur behoort tot de niet-spectrale groep. Het is niet onafhankelijk en bestaat noodzakelijkerwijs uit verschillende pigmenten. Om deze reden verwijst bruin naar de samengestelde (gemengde) kleuren. Het blijkt uit drie primaire kleuren, en ook groen, paars, violet en oranje.

De combinatie van kleuren in het interieur van de keuken

Kleur heeft een enorme impact op mensen, omdat de keuze voor een kleurinterieur altijd heel belangrijk is. Maak de kamer monochroom of helder, iedereen beslist voor zichzelf. Een juiste combinatie van kleuren in de keuken, zoals in elke andere kamer van het appartement, in een privé-huis, zal toelaten om de nadelen van de ruimte te verbergen, de waardigheid te benadrukken, de beste stemming van gasten en gastheren te behouden, een gevoel van comfort en gemak.

Hoe maak je een bruine kleur van verven

Bruin is een gemengde kleur als gevolg van de versmelting van verschillende (2 of meer) verzadigde kleuren. Het is niet inbegrepen in het kleurenspectrum, maar ook in roze, wit, grijs en zwart. Door het gebruik van hout om meubels te maken, is kleur een van de meest gewilde in het interieur. In veel landen wordt het beschouwd als een symbool van vruchtbaarheid.

Beige kleur in het interieur

Universele beige kleur is erg populair bij interieurontwerpers. Zelfs de meest onbetekenende aanwezigheid in de kamer van zijn tinten transformeert het op de juiste manier, vult het met comfort, vergroot de ruimte. Goed gecombineerd met de meeste kleuren, kunt u elke stijl maken. Beige perfect omgaan met de hoofdrol in het ontwerp van de kamer, en met een minderjarige, wanneer er subtiele accenten zijn.

Combinatie van kleuren: regels en tabel

Elk kleurenschema heeft een krachtig psychologisch effect op de emotionele toestand van een persoon die over hem nadenkt. Daarom wordt dit bij de keuze van het juiste kleurenbereik als eerste in aanmerking genomen. Verschillende combinaties van kleuren in het interieur van een woning prikkelen of kalmeren, verheffen de stemming of zorgen voor een lyrische stemming.

Kleur fuchsia: combinatie met andere kleuren in het interieur

De kleur fuchsia kreeg zijn naam ter ere van de plant met dezelfde naam. Bloemblaadjes van exotische knoppen zijn echt geschilderd in een ongewone tint, die voorheen geen "naam" had. Aanvankelijk werd de kleur van fuchsia populair bij kledingontwerpers. Hij begon eminente couturiers in hun collecties te gebruiken. De trendy tint werd snel opgepikt door de interieurontwerpers, omdat de gedempte verzadiging van fuchsia nieuw was.

Tiffany-kleur in het interieur: tinten en combinaties

De kleuren van Tiffany zijn de meest populaire vertegenwoordigers van het turquoise assortiment. Helder en verrassend zacht tegelijk, ze kunnen elk saai interieur onherkenbaar transformeren. Slechts een paar sappige hemelse slagen helpen om vermoeidheid en angst te vergeten, om 's morgens op te vrolijken en de hele dag op te laden.

De combinatie van groen en paars in het interieur

Zorgvuldig doordachte combinatie van groen en paars in het interieur is een garantie voor een comfortabele sfeer en een origineel type behuizing. Daarom moeten eigenaren die een dergelijke tandem voor implementatie hebben gekozen, de kenmerken van het gebruik ervan goed overwegen. Het is belangrijk om die tonen te kiezen die correct worden gecombineerd en tegelijkertijd op passende wijze kunnen worden aangevuld met andere insluitsels.

Zeegroen

Hoe heerlijk om in de zee te duiken en de onrust en saaiheid van het stadsleven te vergeten. Maar wat te doen als de vakantie niet snel is en u bent voorbestemd om de zomer door te brengen in een benauwd kantoor? Wanhoop niet. Maak je eigen "onderwaterkoninkrijk" en geniet thuis van de rust en stilte. De verbeeldingskracht is net zo ruim als de zee, het heeft gewoon wat hulp nodig.

Maak heldere accenten in het interieur

Elke instelling heeft speciale zones nodig waarin mensen hun aandacht zullen richten. Zonder felle vlekken ziet zelfs het verfijnde interieurbeeld er te saai uit. Accentgebieden zijn ontworpen om twee effecten te bereiken: de aandacht afleiden van de tekortkomingen van de ruimte en zich concentreren op zijn verdiensten; Creëer referentiepunten voor de "hold" -look.

Warme en koude kleuren in het interieur

Kleur kan een persoon rechtstreeks beïnvloeden. Enquêtes in dit gebied hebben de mogelijkheid aangetoond van de impact van de omringende kleuren op het centrale zenuwstelsel en endocriene systemen. Kleuren kunnen de stofwisselingsprocessen kalmeren of stimuleren, versnellen of vertragen. Verven in de omgeving hebben invloed op de vorming van het karakter van kinderen en kunnen de stemming van elke persoon veranderen.

De combinatie van kleuren in het interieur van de slaapkamer

De slaapkamer is een van de meest dominante kamers in het huis, omdat het in deze kamer is dat een persoon het leeuwendeel van de vrije tijd doorbrengt en zijn krachten aanvult na een drukke dag. Daarom moet de combinatie van kleuren in het interieur van de slaapkamer zo harmonieus mogelijk zijn, om een ​​comfortabele en gezellige sfeer te creëren.

Wengé-kleur in modern en klassiek interieur

Wenge is een Afrikaanse boom, die behoort tot de nobele, dure rassen. Het hout van dezelfde kleur wordt gebruikt voor het decoreren van luxe appartementen. De kern van een boomstam wordt gekenmerkt door hoge dichtheid en een speciale, donkere schaduw. Podkorye minder slijtvast en heeft een rijk scala aan kleuren: van lichtgrijs tot de toon van gesmolten goud.

50 ideeën voor pastelkleuren in het interieur

Het zachte palet met gedempte kleuren ziet er vaak erg harmonieus uit in decoratie. Onopvallende tinten creëren een vredige sfeer waarin u zich thuis wilt onderdompelen. Het interieur in pastelkleuren helpt het appartement om te toveren in een echte oase van rust, waarin elk huishouden zich op zijn gemak en kalm zal voelen.

Zandkleur in het interieur +50 foto's

Door het gebruik van warme en koude pastelkleuren in het ontwerp van de behuizing kunt u eventuele extra kleuren toevoegen. Mooie zandkleur in het interieur kan worden verdund met wortel, geel of bordeaux. Blauw, paars, blauw zal er idealiter mee gecombineerd worden. Het kleurenschema kan variëren of worden aangevuld, afhankelijk van het te voorziene gebouw.

Zwarte kleur in het interieur: ideeën voor kleurencombinaties +75 foto's

Tijdens de vorming van het ontwerpproject wordt de diepte en het unieke charisma van zwarte kleur vaak ten onrechte verwaarloosd. Maar met vakkundig geplaatste accenten kunt u een unieke stijl van decoratie creëren, waarvan de belangrijkste kenmerken beknopte verfijning en nobele nauwkeurigheid zullen zijn. Zwarte kleur in het interieur is een echte sleutel tot elegantie en een symbool van onberispelijke stijl.

Mosterdkleur in het interieur +75 foto's

Mosterdkleur in het interieur werd te allen tijde gewaardeerd vanwege zijn zelfvoorziening en veelzijdigheid. Het heeft een enorme verscheidenheid aan tinten die op verschillende manieren worden waargenomen: het hangt allemaal af van het overwicht van geel of bruin van kleur. Bruin voegt warmte en vertrouwen toe aan geel. Mosterd is niet vervelend, onderdrukt niet, veroorzaakt geen angst of verveling.

Gebleekte eik in het interieur +75 foto's van applicatie-ideeën

Vóór elke persoon die met reparaties is begonnen of heeft besloten de situatie in het huis te veranderen, zijn er een paar vragen - welke kleur moet worden gekozen als de hoofdkleur in het interieur, hoe de optimale combinaties en combinaties moeten worden gekozen en waar moet worden gestart? In de regel bieden professionele ontwerpers ons nogal moeilijke combinaties van kleuren en materialen die er geweldig uitzien op de foto's in het tijdschrift, maar hoe zit het met het echte leven?