Hoe een ladder te kiezen?

Bij het ontwerpen van een huis is het belangrijk om veel dingen vooruit te denken. Waar het beter is om deze of die kamer, keuken, hal te plaatsen, kan de lijst bijna voor onbepaalde tijd worden voortgezet. Er is nog iets dat je in de hitte van de bouw niet genoeg aandacht kunt besteden, maar het is belangrijk om erover te denken - de keuze van de trap.

Voors en tegens van parket en laminaat

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​vloer voor uw huis of kantoor te kiezen. Er zijn veel aanbiedingen en opties, van vloertegels en linoleum tot parket en laminaat. Vaker voor woonkamers, kiezen ze nog steeds voor de laatste twee opties, dus voor parket of laminaat, wat is beter? Om over deze vraag te beslissen, moet u afzonderlijk de kenmerken van het laminaat analyseren, voordelen en nadelen van de samenstelling en gebruiksmogelijkheden.

Huizen van droge dennen

Droge den werd lange tijd gebruikt bij de bouw van huizen in de noordelijke regio's. Moderne bouwmaterialen verjoegen in die tijd natuurlijke materialen, maar de mode voor een milieuvriendelijk bouwmateriaal keerde opnieuw terug in haar belangstelling. Kenmerken van dood hout als bouwmateriaal, alsof het van nature zelf is bedoeld om een ​​huis te bouwen.

Dakspanen dak

Gedurende vele eeuwen werden houten dakspanen gebruikt als dakbedekking voor Russische dorpen en steden - dit was het meest toegankelijke materiaal dat betrouwbare hydro- en thermische isolatie van huizen opleverde. In de nasleep van de mode voor milieuvriendelijke materialen, begon men met het gebruik van shingledaken in moderne omstandigheden.

Dak van leisteen

Dakleisteen wordt in verschillende tinten aangetroffen, de meest voorkomende is grijs, soms moerassig en bordeauxrood. De nobele zilveren eb en verschillende vormen van kleine "schalen" werden in de Middeleeuwen zeer gewaardeerd, het dak van leisteen siert het Louvre, Versailles, Buckingham Palace en vele loire sluizen.

Natuurlijke en milieuvriendelijke isolatie

Milieuvriendelijke isolatie heeft veel voordelen, waarvan de belangrijkste is de afwezigheid van schade aan de gezondheid. Bovendien zijn natuurlijke materialen in de regel universeel, kunnen ze voor verschillende gebouwen worden gebruikt, zijn ze goedkoop, gaan ze lang mee en hebben ze een lage thermische geleidbaarheid, wat een hoge efficiëntie van natuurlijke isolatie garandeert.

Hoe een vinylbehang kiezen: de voors en tegens, opties voor de basis, ontwerp en tekeningen, kleur, steken, schilderen

Beschrijving, samenstelling en kenmerken Reclame Wallpapers worden verkocht op rollen met een breedte van 0,53 - 1,06 meter, lengte van 10 tot 25 meter. Ze bestaan ​​uit verschillende lagen: de basis kan van papier, nonwoven of stof zijn, er is een ondoorzichtige laag die de kleine onregelmatigheden van de wanden maskeert en aan de bovenkant bevindt zich een decoratieve laag vinyl (polyvinylchloride) die nat kan worden gereinigd.

Plafondschildering

Voor het schilderen van het plafond meestal op water gebaseerde verven. Ze zijn veilig voor de menselijke gezondheid, ze zijn gemakkelijk te verdunnen - hiervoor heb je alleen gewoon water nodig, geen oplosmiddelen zijn nodig. Nog een plus op water gebaseerde verf - ze drogen snel. Onlangs hebben ontwerpers voorgesteld zuivere witte plafonds te laten varen, en hier hebben watergedragen lakken ook een voordeel, omdat ze gemakkelijk in verschillende tinten kunnen worden getint.

Hoe de metalen deur van de ingang te isoleren?

Om de maximale hoeveelheid warmte in het appartement te besparen en niet teveel te betalen voor verwarming in de winter, probeer de voordeur met uw eigen handen te verwarmen. Het is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Perimeter Isolatie van deuren, zowel van hout als metaal, begint meestal rond de omtrek. De taak is niet moeilijk.

Technologie die gelamineerde bevloering legt

Voordat u laminaat op de vloer gaat plaatsen, moet u ervoor zorgen dat de ondervloer in de kamer vlak is. Dit kan worden gecontroleerd met een niveau. Als de vloeren ongelijk zijn, moeten ze worden genivelleerd, bijvoorbeeld met behulp van droge dekvloertechnologie. En als er kleine groeven en gutsen zijn, dan kunnen ze voor de juiste plaatsing van het laminaat eenvoudig worden geplakt met een speciale oplossing.

Droge dekvloertechnologie

Droge dekvloertechnologie maakt het mogelijk om de vloer niet slechter en sneller te nivelleren dan de traditionele versie met behulp van een vloeibare oplossing. Het resultaat is hetzelfde glad en klaar voor het leggen van elke vloer: planken, parketvloeren, laminaat, vloertegels, tapijt of linoleum. Na elementaire berekeningen, kunt u ervoor zorgen dat de droge afwerkmachine goedkoper is dan andere opties.

Soorten metalen coating

Polyester (PE) De basis van deze coating is polyester. Het materiaal is al lang gebruikt bij de vervaardiging van metalen tegels, heeft een glanzend uiterlijk en wordt gekenmerkt door plasticiteit en hoge kleurstabiliteit. Polyester metalen tegelcoating is glanzend, glad, relatief goedkoop. Het is zeer goed bestand tegen corrosie en de werking van ultraviolette stralen, dat wil zeggen, het zal niet lang verdwijnen onder de zon.

Reparatie in de praktijk: hoe de meubels opnieuw te schilderen

Moe van vervaagde tonen, of wil je iets nieuws? Oud meubilair is gemaakt van natuurlijk hout, maar heeft al lang zijn aantrekkelijke uiterlijk verloren? In al deze gevallen reddingsborstel en verf. Het meubilair met je eigen handen schilderen - het proces is niet al te ingewikkeld, als je de technologie volgt. Het proces van het reinigen van het oppervlak Eerst moet u alle oppervlakken van vuil en vetafzetting afwassen.

Riet dak

Massa-enthousiasme voor mode over het gebruik van milieuvriendelijke materialen in de decoratie van huizen en de decoratie van daken beïnvloed. Een van de opties was het dak van riet. In termen van hun betrouwbaarheid, hydro- en thermische isolatie-eigenschappen, zijn natuurlijke materialen niet alleen niet inferieur, en in sommige gevallen overtreffen ze zelfs moderne polymeeranalogons.

Soorten minerale wol: glaswol, slakkenwol, basaltwol

Vezels kunnen organisch zijn, dat wil zeggen plantaardige oorsprong, zoals bijvoorbeeld katoenvezels in een watten, of anorganisch, d.w.z. mineraal. Omdat alleen niet-brandbare materialen geschikt zijn voor de productie van isolatie, wordt hier wol op basis van minerale wol gebruikt. Soorten minerale wol Reclamemineralen, waar u dunne en lange vezels kunt krijgen, niet zo veel.

Metaal: voor- en nadelen

De voordelen van metalen tegels zijn dat deze in bijna elk ontwerp, op elke ondergrond en op elk dak kan worden gebruikt, zelfs bij de moeilijkste hoeken. De enige voorwaarde - de aanwezigheid van een voldoende hoek van de helling, om niet te accumuleren neerslag. Het mag niet minder zijn dan 14 graden.

Hoe zich te ontdoen van de geur van verf?

Elke constructie, herontwikkeling van de kamer of slechts kleine reparaties laten een geur na gebruik van verschillende kleurstoffen. Er is nogal een logische wens om van de geur van verf af te komen, ongeacht of het de geur van olieverf of email is. Manieren om met geuren van verf te werken De kamer luchten U kunt de eenvoudigste en meest toegankelijke methode gebruiken om de geur van verf te verwijderen.

Schuimtegels voor het plafond: de voors en tegens, de stappen van lijmen

De kleuren, vormen en volumepatronen op de tegels geven u de mogelijkheid om plafonds te maken van elk uiterlijk, ze kunnen ruw pleisterwerk imiteren in de stijl van het land, en de luxe van stucwerk in de rococo-stijl, en de caissons van de oude stijl. Aan elk ontwerpverzoek kan worden voldaan door schuimplafondtegels te gebruiken. Een noodzakelijke aanvulling op dit plafond zijn decoratieve sokkels die voegen en onregelmatigheden afsluiten.

Installatie van plafondtegels: de keuze van materialen, voorbereiding, werkorder

Fabrikanten bieden een enorme selectie polystyreen plafondtegels. Wat u ook kiest voor installatie, zorg ervoor dat u de kwaliteit ervan controleert bij aankoop: de dichtheid van het materiaal moet over het gehele oppervlak gelijk zijn; De randen van elk van de tegels moeten glad zijn, zonder af te splitsen; De tekening (of reliëf, indien aanwezig) moet vrij zijn van gebreken; Plafondtegels mogen niet verschillen in tint.

Plafondplint voor spanplafond: typen, aanbevelingen voor selectie

De belangrijkste taken zijn opgelost met behulp van plafond plinten: het maskeren van de opening tussen het canvas, bevestigd in het montageprofiel en de muur; Het interieur een afgewerkte look geven; Onderstreep de gekozen stijl van de kamer; Extra plafondverlichting met LED-strips. In tegenstelling tot inserts, pluggen en sokkels kunnen verschillende materialen worden gemaakt, waardoor het mogelijk is om in elk geval de meest geschikte optie te kiezen.