Ontwerp een klein studio-appartement

Kleine en zeer kleine appartementen, in staat om een ​​gezellig huis te worden ondanks het beperkte gebied. Het ontwerp van een klein studio-appartement, gelegen op slechts zestien vierkante meter, bevestigt dit feit met succes. Appartement ontwerp 16 m². Het is een traditionele kamer voor alle studio's, die een woonkamer en een keuken combineert.

Ontwerp van een heel klein appartement van 15 vierkante meter. m.

Is het mogelijk op zo'n kleine oppervlakte van een appartement van 15 vierkante meter. m. om een ​​comfortabele en bewoonbare kamer te creëren? Interieurontwerpers namen deze taak op zich en het resultaat was boven alle lof. Het ontwerp van een zeer klein appartement is gemaakt voor de student en heeft een duidelijke focus op de realisatie van zijn behoeften.

Ontwerp van een rechthoekig studio-appartement met één raam

Kan een rechthoekig studio-appartement een volwaardige woning worden, laten we hieraan een totale oppervlakte van slechts zesenveertig meter toevoegen en, in feite, één raam. Architectenstudio JPDA uit New York, durft te antwoorden - hij kan. Het ontwerp van een rechthoekige studio, is ontworpen voor een jong stel. Het doel van het project was om een ​​comfortabele ruimte te creëren met een maximale vrije ruimte en een verplichte scheiding van de slaap- en werkruimtes.

Het interieur van een tweekamerappartement van 40 vierkante meter. m.

Een groep jonge ontwerpers uit Yekaterinburg studio's Gradiz, die zich bezighouden met de taak van het creëren van hoogwaardige low-cost interieur twee-kamer appartement 40 m². , erin geslaagd om alle wensen van de klant in een klein gebied te vertalen. Waarschijnlijk is de eigenaar van het appartement een zeer opgewekt en positief persoon De ironische afdruk op het schilderij in de woonkamer slaapkamer creëert een bijna kinderlijke sfeer in het interieur van een klein tweekamerappartement van 40 vierkante meter.

Ontwerpstudio 25 m²

Misschien is een klein appartement een hele grote minpunt, en als het ook langgerekt is, dan is het slechts een nachtmerrie. Velen zullen het denken, maar het gepresenteerde ontwerpproject van een studio van 25 m². aanbiedingen om hun mening te heroverwegen. Het appartement is gelegen in Zwitserland, de kamer is er slechts een en bovendien een kleine keuken, de gang tussen hen is erg smal, en slechts twee kleine ramen.

Appartement ontwerp 34 m².

Studio's, in de gebruikelijke versie - het zijn vrij kleine kamers, om zo'n ruimte comfortabel en comfortabel te maken is tamelijk realistisch, maar als je dit aanvult met de verbeeldingskracht en vaardigheden van echte meesters, zul je ook een zeer solide interieur krijgen, zoals in de gepresenteerde selectie van ontwerpfoto's voor een appartement van 34 vierkante meter.

Appartement interieur 45 m².

U kunt een moderne functionele ruimte creëren in elk appartement. De eigenaar van het gepresenteerde appartement twijfelde aanvankelijk dat het gebruikelijke tweekamerappartement iets origineels en ongewoons zou hebben. De standaard lay-out, lage plafonds en kleine beelden, gaf niet de voorwaarden dat het interieur van het appartement is 45 m² M.

Interieurontwerp van appartement met 3 kamers

Ontwerper en architect Evgenia Zelenskaya, die het interieur van een appartement met drie kamers vormgeeft, liet zich leiden door eenvoudige regels die haar in staat stelden een gemakkelijk en comfortabel huis te creëren. Het totale beeldmateriaal van het appartement is 110 m² M. m., woonkamer in combinatie met keuken, badkamer gecombineerd, het appartement heeft twee balkons. Interessante en nuttige oplossingen voor het interieurontwerp van een appartement met drie kamers: in elke kamer zijn opslagsystemen aanwezig zodat ze organisch het interieur binnengaan en inrichten, want de woonkamer is een open, verspringend rek, planken en kasten complementeren en verlevendigen het interieur op een originele manier.

Moderne klassiekers in het interieur van een appartement van 70 m².

Het standaard appartement van de gebruikelijke planning, met een volume van zeventig vierkante meter, is een object voor interieurontwerp geworden in de stijl van moderne klassiekers. Als onderdeel van moderne klassiekers in het interieur worden in de woonkamer aan weerszijden van de valse wanden spiegels met een televisieruimte toegepast en dienen deze als gevels voor ruime stellingen.

Fusion-stijl in het interieur van het appartement

Het project appartement met een totale oppervlakte van 116 vierkante meter. De indeling is standaard, redelijk comfortabel voor het leven. In de hal is er een kledingkast met inbouwkasten, vervolgens een gastenverblijf, privékamers van de eigenaren (drie slaapkamers, volwassenen, kinderen en gasten) en badkamers. In de woonkamer, is het heldere ontwerp van het appartement grotendeels gemaakt ten koste van meubilair, en de lichte kleur van de muren zorgt ervoor dat de ruimte licht en luchtig blijft.

Appartement interieur 33 m².

Populaire studio-appartementen hebben soms maar één nadeel: een klein aantal meters. Hoe het probleem van functionele en visuele ruimtelijke uitzetting, vanwege de textuur en het kleurenspel, kan worden opgelost, denk maar aan het voorbeeld van een appartementsontwerp van 33 m². Het appartement bevindt zich in het gebouw van het voormalige wetenschappelijk onderzoeksinstituut, zoals u weet, werden dergelijke gebouwen gebouwd met rijen kasten, alsof ze 'bespannen' waren aan lange 'spaken' van gangen.

Het interieurontwerp van een driekamer appartement van 73 vierkante meter. m.

Het project om een ​​drie-en-zeventig meter tweekamerappartement met succes opnieuw te maken, toonde aan dat met een goede planning de beschikbare ruimte genoeg zou kunnen zijn om een ​​modern, ruim interieur te creëren voor een driekamer appartement. We hebben het ontwerp van een beter appartementontwerp besteld - een jong stel, terwijl we samenwonen, maar in de nabije toekomst een kind plannen.

Ontwerp appartement in grijstinten door FonBureau

Om een ​​ongewoon ontwerp van het appartement in grijze kleuren met de dominante donkerbruine kleur van de muren te creëren, werd een appartement van relatief kleine afmetingen gekozen. Het totale gebied van 45 vierkanten. Keuken, slaapkamer en woonkamer gecombineerd in de traditie van studio-appartementen. Weefsel Shand Kydd behang aan het hoofdeinde van het bed, de aanwezigheid van donkere chocoladekleuren en lichtgrijze tonen werden het referentiepunt en zetten het thema voor het totale ontwerp in grijstinten.

Design studio appartement 27 plein. m.

Studio-appartement van 27 vierkante meter. m is heel natuurlijk, in zo'n kleine kamer is er geen mogelijkheid om alle functionele gebieden te verdelen, dus alleen de badkamer en een kleine gang zijn gescheiden van het gemeenschappelijke gedeelte, al het andere in de studio is 27 vierkante meter. m. is in de gemeenschappelijke ruimte. Plaatsen in het appartement van 27 vierkante meter. m. echt niet veel, maar de geestige en zeer eenvoudige technieken van ontwerpers helpen om de visuele vrijheid van de kamer te behouden.

Interieur studio-appartement in het wit

Studio appartement 45 m² M. m. werd letterlijk gevangen in "witte gevangenschap". Alle ruimte, meubels, stoelen, decoratie, accessoires, met enkele kleine uitzonderingen, verdrinken letterlijk het interieur in witte kleuren, sneeuwtint. De enkele kleur van de wanden van de vloer en het plafond wist de grenzen in de kamer, de hele ruimte lijkt op een enkele, ondeelbare kamer.

Appartement ontwerp 15 vierkante meter. m.

Maak herontwikkeling van een klein appartement, geen gemakkelijke taak. En draai het appartement 15 vierkant. m., en zelfs gelegen in het gebouw van 1900, waar het enige voordeel is dat het zich in het centrum van Milaan niet ver van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad bevindt, het bijna onmogelijk wordt om een ​​volwaardige accommodatie te hebben met badkamer, keuken, slaapgedeelte en opslagruimte.

Mannelijk interieur: ontwerp appartement vrijgezel 40 m².

Dit moderne appartement is gelegen in Boedapest en werd ontworpen door de architecten van de studio Suto Interior Architects. Op een oppervlakte van 40 vierkante meter. m. gelegen: aparte keuken, lichte woonkamer, werkruimte, slaapkamer, badkamer en opslagsystemen. Vanwege het feit dat alleen het meubilair als visuele scheiding voor de kamers dient en de kamers zelf in elkaar lijken te vloeien, waren dikke muren niet nodig om de zones in het ontwerp van het vrijgezellen appartement te scheiden.

Studio-appartement op twee niveaus 29 m² M. m.

Architects Studio 3XA ontwierp het ontwerp van een studio-appartement op twee niveaus met een totale oppervlakte van 29 vierkante meter. m. en een plafondhoogte van 3,7 meter, gelegen in de stad Wroclaw, Polen. Om een ​​echte tweede verdieping te maken, is een hoogte van 3,7 meter niet toegestaan, voordat de ontwerpers een moeilijke taak hadden, maar deze was succesvol opgelost.