Vilt kleed doe het zelf

We brengen een variëteit met onze eigen handen: we leren hoe we een viltdeken kunnen maken. Als je ziel iets origineels en warms verwacht in afwachting van kou en winter, dan moet je aan dit vilten vloerkleed denken. Stijlvolle en lichte decoratie voor thuis zal de aandacht trekken van diegenen die constant op zoek zijn naar originele decoratieve elementen en handgemaakte liefhebbers.

Een eenvoudig idee voor een bloem in een papierpot.

We zullen je verrassen met een nieuwe lentesamenstelling voor het interieur! Om een ​​bloem in een papieren pot te maken, heb je nodig: elke potplant, aarde, linnen doek, mes, lijm, mos, een doos van papiermelk. Snijd met een mes vanaf het bovenste 1/3 deel van een melkpak. Scheur ruwe linnen stoffen in reepjes (y) van 4-5 cm breed en bevestig ze met lijm op de doos.

Hoe maak je een opbergdoos voor jezelf?

In ons artikel leert u hoe u een doos voor opslag met hun eigen handen maakt. De productietechnologie is heel eenvoudig, dus laten we aan de slag gaan. Maak voordat je begint alles wat je nodig hebt, te weten: een kartonnen doos van het gewenste volume, een stuk stof (het is beter om een ​​keuze te maken in het voordeel van dichte materie), lijm, PVA of een andere, voor het lijmen van stof en papier.

Zachte poef met je eigen handen maken

Het is niet nodig om naar de winkel te gaan voor een stoel of stoel, als uw interieur niet genoeg zitplaatsen heeft. U kunt zelf zorgen voor het creëren van het originele meubelstuk, bijvoorbeeld zachte voeten met uw eigen handen maken. Ze zitten comfortabel voor de tv of gaan liggen om een ​​boek te lezen. Hoe we een poef met uw eigen handen naaien, zullen we in ons artikel vertellen.

Wat kan er gedaan worden met de overblijfselen van behang met uw eigen handen?

Wat kan er gedaan worden aan de overblijfselen van behang? Vaak zijn de overblijfselen van behang achtergelaten in het reservaat, voor het geval u iets nodig heeft om te lijmen of helemaal weg te halen naar het land. Het grootste deel van de tijd rollen liggen op de bovenste planken of in de bijkeuken, nemen ruimte in beslag. Maar u kunt het interieur creatief en ongebruikelijk maken met uw eigen handen van wat overblijft na de reparatie.

Hoe maak je een deken van pompons?

Het is altijd leuk om iets met je eigen handen te maken voor je interieur! Je creëert tenslotte iets dat onmogelijk te vinden is in iemand anders, iets unieks, dat je hele ziel in het werk stopt. Vandaag word je uitgenodigd voor het plan, hoe je een kleed van pompons maakt. Het schema is heel eenvoudig, maar eerst moet je uitzoeken hoe je een pom-pom kunt maken.

Hoe maak je een scherm voor het huis met je eigen handen?

We bieden een stapsgewijze handleiding voor het maken van een scherm met uw eigen handen. Soms is er een situatie waarin de kamer kunstmatig moet worden verdeeld, bijvoorbeeld om het werkgebied van het bed te isoleren of om een ​​barrière te creëren tegen het licht voor de babywieg. Het is niet nodig om reparaties uit te voeren en in dit geval partities te maken, het is niet nodig om een ​​kledingkast of gordijnen te kopen, je kunt het probleem oplossen met behulp van dit ten onrechte vergeten meubelstuk als een scherm voor het huis.

Hangmat voor tuinieren, instructies voor het maken

Hoe maak je een hangmat met je eigen handen, dan vertellen we je hieronder in de gedetailleerde instructies. Je leert een dubbelzijdige hangmat te maken van 200 bij 85 cm. Hoe een mooie hangmat te naaien - gebruik voor beide zijkanten een paar contrasterende stoffen. Om een ​​bilaterale hangmat voor de tuin te maken, hebben we een aantal gereedschappen en materialen nodig: een stuk stof voor de verkeerde kant (kleur 1: 200 × 90 cm) en voor de voorkant (kleur 2: 212 × 90 cm) stof; twee banden van dichte stof in toon (90 x 13 cm); twintig identieke rechthoeken van de hoofdstof (18 × 11 cm); sterk koord (linnen); twee roosterstaven van 90 cm; naaimachine; scharen; een naald; lijm "spinnenweb"; draad om overeen te komen; boor; een potlood.

Gevoerde ontlasting van de banden doe het zelf

Voor de vervaardiging van voetenbank met zijn eigen handen, hebben we nodig: een nieuwe of gebruikte band; 2 cirkels van MDF 6 mm dik, met een diameter van 55 cm; zes schroeven; punch; schroevendraaier; lijmpistool of superlijm; schroefkoord 5 meter lang, 10 mm dik; doek voor het reinigen van banden; scharen; lak; borstel. Stap 1. Reinig de banden van vuil met een droge doek, als de band erg vuil is, was hem dan en laat hem drogen.

Hoe een ottomane met uw eigen handen naaien?

Verdun het interieur, maak de kamer comfortabeler - heel eenvoudig. Dit zal je helpen meerkleurig zacht, comfortabel en vooral een exclusieve poef van onze masterclass te krijgen. We raden u aan om kennis te maken met een uiterst eenvoudige techniek om een ​​lichte huispoef te maken. Hoe maak je een poef met je eigen handen? Easy!

DIY badmat

Je eigen badmat maken met gewone zee-stenen of rivierkiezelstenen is ongelooflijk eenvoudig en eenvoudig. Om een ​​kleed van stenen te maken, heeft u het volgende nodig: 1. rubberen basis (elke rubberen mat of een stuk rubber van de juiste maat). Het belangrijkste is waterbestendigheid. 2. Duurzame universele lijm.

Hoe maak je een kleed van doppen?

Materialen Om een ​​kurkdeken te maken, moet je eerst de kurken zelf ophopen. Voor een klein product hebt u ongeveer 150 stuks nodig, als u een groter tapijt wilt - en u zult meer files nodig hebben. Daarnaast heeft u nodig: een snijplank; schuurpapier; mes (scherp); stoffen basis (als basis kunt u een rubberen mat, rubberen stof, zacht plastic, canvas nemen); lijm (superlijm, hete lijm); doek om overtollige lijm te verwijderen.

Zachte panelen voor muren doe het zelf

Vrijwel elk meubelstuk kan worden veranderd om het helder en opvallend te maken met behulp van een dergelijke decoratie. Vooral goed uitziende zachte panelen aan het hoofdeinde van het bed. Bij de vervaardiging van zachte wandpanelen met uw eigen handen, is uw verbeelding niet beperkt. Voor hun ontwerp kunt u messingbehangspijkers gebruiken (bijvoorbeeld leren panelen met "wagen" bekleding met dergelijke nagels zien er zeer indrukwekkend uit), knopen aan de bovenkant genaaid en vormen verschillende patronen.

De plank zelf maken

Als u planken wilt plaatsen aan een muur in een appartement waar boeken of souvenirs van lange afstanden hun plaats vinden, heeft u het volgende nodig: 2 planken van het formaat dat u nodig hebt (bijvoorbeeld 75x30 cm), 4 leren riemen, ongeveer de lengte van de planken, 4 korte en dezelfde lange schroeven met plastic deuvels, mes, liniaal, boor, gereedschap voor het bepalen van de horizontale (niveau).

Piraat houten kist doe het zelf

Om een ​​houten kist met uw eigen handen te maken, heeft u nodig: Adverterend meubelpaneel; zaag (legpuzzel); tweecomponentenlijm; stopverf (voor houtbewerking); verf (bij voorkeur acryl, kleur - karamel, bruin, zwart, wit); goud poeder; speciale spatel om de snede van de boom te simuleren; meel, melk, een beetje bijenwas; een sjabloon van papier of plastic met een geschikt beeld; lijm voor bladgoud, evenals potaal goud; sterk touw; boor, mondstuk om "veer" te boren; meubelrollen; lederen riemen; deur scharnieren.

Versier een zonnespiegel en doe het zelf

Om een ​​helder accent binnenshuis te creëren, om het individualiteit te geven, kun je zo'n populaire ontwerpmethode gebruiken als het versieren van een spiegel. Maak met een kleine ronde spiegel een expressieve spiegelzoncompositie met je eigen handen. Een dergelijke decoratie kan er anders uitzien, afhankelijk van wat wordt gebruikt voor het versieren van de spiegel.

Hoe het textielverbruik voor gordijnen berekenen?

Lengte berekening Advertentie Houd er rekening mee dat de lengte berekening wordt gedaan zonder rekening te houden met de zoom van de bodem en de bovenkant van de gordijnen, deze parameter zal later worden toegevoegd. Om de stof op de gordijnen te berekenen, meet met behulp van een metalen meetlint de afstand van de bevestiging van het gordijn tot de richel tot de gewenste lengte. Lengte tot de vensterbank.

Grote papieren bloemen gemaakt van golfpapier

Het is heel gemakkelijk om papieren bloemen van golfpapier met uw eigen handen te maken. Dankzij deze techniek is het mogelijk om hele boeketten met originele bloemen te maken. Versier ze met je huis of tuin en behaag je huishouden. Voor het maken van grote kleuren golfpapier moet u het volgende aanschaffen: advertentiebladen van meerkleurig golfpapier (het aantal vellen van 6-8 stuks, maat 50x80 centimeter); paperclips in de hoeveelheid gelijk aan vellen papier (6-8 stuks); papieren scharen; zachte dunne draad.

Hoe maak je een potlooddoos met je eigen handen uit karton?

Om een ​​potlood te maken, bereidt u de volgende materialen voor: een cilinder van karton (u kunt als basis een rol toiletpapier of een stevige rol behang nemen); jute touw; karton; gekleurd papier; een stukje dikke stof (je kunt velours of fluwelen om een ​​potlood stabieler te maken); tape knippen; decoratieve knop; superlijm; een hamer en spijkers (als de rol van hoge dichtheid is); PVA-lijm.