Hoe een éénkamerwoning inrichten: interieurontwerp

In de appartementen van paneelhuizen en typische "Chroesjtsjov", waar maar één kamer is, is het gebrek aan ruimte bijna de norm, vooral als er meer dan één persoon in de kamer woont. Leefruimte "odnushki" overschrijdt zelden 14-18 vierkant. m, en het totaal - 35-50 meter. Voordat een eenkamerappartement wordt ingericht, is het noodzakelijk om de aanbevelingen voor de verbetering daarvan gedetailleerd te bestuderen, om het interieur zo comfortabel mogelijk te maken voor wonen, gezellig.

Hoe een studio appartement uit te rusten

Voor veel mensen is het probleem van het gebrek aan beschikbare leefruimte behoorlijk acuut. Sommigen sparen geld om nieuwe woningen te kopen, anderen besluiten de ruimte uit te breiden door herontwikkeling en scheidingswanden tussen kamers te verwijderen. In het stadium van reparatiewerkzaamheden rijst de vraag hoe een appartementenstudio moet worden ingericht, zodat rekening wordt gehouden met alle behoeften van de bewoners.

Interieur appartement voor een jong meisje

Het maken van een huis hangt af van wie er in de kamer gaat wonen - een groot gezin of een enkele burger, een vrouw of een man. Een harmonieus ontwerp van een appartement voor een jong meisje is gepland rekening houdend met haar leeftijd, werk, hobby, hoeveelheid tijd doorgebracht thuis. Het is belangrijk om een ​​gezellig interieur te creëren en niet te vergeten de schoonheid, functionaliteit en veiligheid ervan.

Ontwerpstudio van 29 vierkante meter. m.

Om een ​​bekwame ontwerpstudio van 29 vierkante meter te leiden. m zal helpen bij het opstellen van het project met een indicatie van de toegestane grootte van alle delen van het appartement. Naast de belangrijkste onderdelen - ruimtes om te koken, eten en slapen, met een doordacht ontwerp, kunt u onderdelen selecteren voor vrijetijdsactiviteiten, thuiswerken. De aanwezigheid van een balkon in de studio maakt het mogelijk om een ​​eetgroep naar dit deel van het appartement over te zetten of er een werkplek te organiseren.

Ontwerp een kamer appartement voor een jonge man

Het ontwerp van een eenkamer appartement van een jonge man heeft geen duidelijke definitie of specifieke stijlbeslissingen. Er zijn belangrijke referentiepunten, maar veel hangt af van de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar van het onroerend goed. Een appartement kan immers in een klassieke of vintage stijl worden gemaakt, als een jongeman ze verkiest.

Interieur 4-kamer appartement

Vierkamerwoning is een prima optie voor een groot, vriendelijk gezin. Dergelijke indelingen zijn te vinden in de "Stalin", "Brezhnev", moderne paneelhoogbouw KOPE-M "Parus". Het oorspronkelijke ontwerp van een 4-kamerappartement is uitgevoerd in elke interieurstijl, het aantal kamers is teruggebracht tot twee, een studio-appartement of omgebouwd tot een kamer met meerdere kamers.

Ontwerpstudio van 17 vierkante meter. m

Studio-appartement - huisvesting, waarin slechts één ruimte is, die op zichzelf plaatsen voor werk en ontspanning combineert, kookt en gasten ontvangt. Het is niet altijd ruim - een arme student, een jong stel, een moeder met een kind laten zichzelf vaak vrij goedkoop, en dus een krappe kamer. Ontwerpstudio 17 vierkant. m.

Interieur ontwerp van een kamer appartement 34 m² M. m

De herontwikkeling van kleine woningen maakt het gemakkelijk om appartementen te maken voor kinderen en volwassenen. In dit moderne design één kamer appartement van 34 vierkante meter. m de kracht om zelfs de eigenaars zelf te creëren. Werk aan de inrichting van woningen begint met de voorbereiding van een exact project, de toewijzing van recreatie en slaap, koken.

Ontwerpstudio van 22 vierkante meter. m

Een kamer met een oppervlakte van 20-22 "vierkanten" heeft meestal maar één kamer, bij het bestemmingsplan krijgt men een kleine keuken, een slaapkamer-woonkamer, een kleine gang, een badkamer. Dit is de onbetwiste 'hit' van de afgelopen tien jaar op de primaire huizenmarkt, zowel in Rusland als in de ons omringende landen. Het oorspronkelijke ontwerp van de studio 22 plein.

Appartement in minimalistische stijl

Tegenwoordig wordt minimalisme beschouwd als een van de meest populaire stijlen in design. Het bescheiden ontwerp ziet er goed uit in de ruime kamers van landhuizen en in stedelijke appartementen in de buurt. Minimalisme onderscheidt zich door beknoptheid, "correcte" geometrie, vrije ruimtes en een speciale combinatie van neutrale tinten met gestructureerde oppervlakken.

Appartementsontwerp 32 vierkant. m

Eigenaren van kleine appartementen worden altijd geconfronteerd met een aantal problemen die ontstaan ​​door het tekort aan vierkante meters. Kleine ruimte creëert grote problemen en confronteert constant een keuze: wat toe te voegen en wat moet worden weggegooid. Een bekwaam ontwerpproject zal helpen om een ​​aantal problemen op te lossen die op het eerste gezicht een doodlopende weg lijken te zijn.

Appartement interieur in witte kleur

Wit is de kleur van zuiverheid, deugd, vreugde. Kohler-engelen en bruiden, ijs en kou, vrijheid en vrede. Er wordt aangenomen dat er in de natuur geen perfecte witte is - er zijn slechts enkele tientallen schakeringen. Maar het oorspronkelijke ontwerp van het appartement in witte kleur zal velen aanspreken - het creëert niet alleen de indruk van verbazingwekkende netheid en netheid, maar breidt ook de beschikbare ruimte aanzienlijk uit en vult het met licht.

Ontwerp appartement voor een bachelor

Het huis van een trouwe vrijgezel is brutaal, charismatisch en lijkt, in tegenstelling tot de jaloerse vermoedens, helemaal niet op een 'hol'. Dit is een plek waar alles is wat nodig is voor een normaal leven, waar het geen schande is om een ​​vrouw mee te brengen, om tijd door te brengen met vrienden. Vaak woont een eenzame burger in een eenkamerwoning met twee kamers, minder vaak - een ruim penthouse op de bovenste verdieping van een lokale wolkenkrabber.

Appartement ontwerp 46 m² M. m

Behuizing met een oppervlakte van 46 m² M. m is vrij standaard voor de gebouwen van het einde van de vorige eeuw - "Chroesjtsjov", "Stalinok", moderne "panelek", enz. . Tijden zijn veranderd, nu wordt dit appartement beschouwd als bedoeld voor maximaal twee of een getrouwd stel met een kind.

Ontwerp van een tweekamerappartement voor een klein hemd: 5 herontwikkelingsopties

Het vest's appartement kreeg zijn oorspronkelijke naam vanwege de duidelijke gelijkenis met het gelijknamige detail van kinderkleding. Ongeacht de indeling en het aantal kamers, ze zijn allemaal verbonden door een gemeenschappelijke gang en sommige kamers liggen aan de ene kant en de rest aan de andere kant. Tegelijkertijd "kijkt" een venster naar de binnenplaats van het huis en de andere naar een uitzicht op de straat.

Interieur appartement 45 vierkante meter. m

Ontwerpoplossingen die u wilt toepassen bij de reparatie van woongebouwen, worden vaak onuitvoerbaar vanwege het kleine gebied. Eigenaren willen het appartement zo functioneel mogelijk maken, maar dit is niet altijd mogelijk: dragende muren storen elkaar of er is niet genoeg geld voor alle ideeën van de ontwerpers.

Appartement ontwerp 70 m² M. m: tips en ideeën

Woonoppervlak van ongeveer 70 vierkante meter. meter heeft meestal twee tot drie tot vier kamers, een grote hal, keuken. Dit is een vrij ruim appartement - er is een plek waar u kunt rondlopen op het gebied van design, maar voor reparaties heeft u waarschijnlijk een aanzienlijke hoeveelheid geld nodig. Het is niet nodig om je te haasten met de prestatie - je moet erover nadenken, het zo ontworpen hebben dat iedereen die erin leeft zo comfortabel mogelijk is.