Ongebruikelijk lang smal huis in Japan

Japanse ontwerpstudio Mizuishi Architect Atelier, de stad Tokio, ontworpen voor een echtpaar met een kind, een uniek project van een huis met twee verdiepingen. Op een stuk land met een totale oppervlakte van iets meer dan vijfenvijftig vierkante meter, werd een ongewoon ontwerp en een ingenieuze incarnatie gebouwd in een lang smal huis.

Sea Container House

Oude zeecontainers werden gebruikt als de ruggengraat van een residentieel gebouw, een systeem met de naam WFH. WFH is een gepatenteerd modulair bouwsysteem dat gebaseerd is op het principe van het gebruik van standaardmodules die de bouwconstructie vormen. De voordelen van deze bouwtechnologie zijn: - een eersteklas binnenklimaat, - een laag energieverbruik, - milieuvriendelijke materialen, - een zeer korte bouwperiode, - snelheid van demontage en verplaatsing, - lage bouwkosten, - geschikt voor krappe omstandigheden, aangezien de containers in de fabriek worden gemaakt voorwaarden - de structuur kan worden aangepast aan natuurrampen zoals aardbevingen.

Het interieur van een blokhut in de buitenwijken

Het ontwerphuis voor het loghuis is ontwikkeld voor een gezin van drie. Volgens de auteur was het zijn voornaamste bedoeling om een ​​interieur te creëren waarin alle huurders comfortabel en comfortabel zouden zijn, en natuurlijke motieven en tinten werden gebruikt voor de inrichting. De totale oppervlakte van het huis is 360 vierkante meter, het is volledig gebouwd van Arkhangelsk hout, houtblokken met een diameter van 32 centimeter dienen als het externe en interne ontwerp van het interieur van een blokhut.

Het interieur van het huis in de stijl van minimalisme

In een van de dorpen in de buurt van Moskou, tussen de berken en limoenen, bevindt zich dit landhuis. Het interieur van het huis in de stijl van minimalisme is zowel van buiten als van binnen gemaakt. De eerste indruk is nogal somber, de structuur is volledig gebouwd van glas en grijs beton, er is niets "levend" in zijn uiterlijk, maar dat is het interieurontwerp in de stijl van minimalisme, aan de ene kant het ontbreken van onnodige details en eenvoudige lijnen om koud genoeg te krijgen, maar aan de andere kant kun je voelen jezelf vrij en neem een ​​pauze van informatie-overload.

Binnenlands ontwerp van het huis van een bar

De trend naar de bouw van huizen in voorsteden van milieuvriendelijke materialen marcheert de wereld rond, en Rusland is geen uitzondering. Veel particuliere gebouwen zijn van hout en daarom is er behoefte aan interieurontwerpers om nieuwe oplossingen te vinden, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van huizen uit gelijmd gelamineerd hout.

Ontwerp van een klein privéhuis

Voor een volwaardig chalet is niet het volume belangrijk, maar een goed geplande en gerealiseerde ruimte. Hoe de meters met het grootste rendement te gebruiken, liet briljant een van de beste architecten in Zweden zien, Gert Wingardh, die erin slaagde om een ​​compleet verbluffend ontwerp van een klein privéhuis te maken.

Het ontwerp van het huis van gelamineerd fineerhout op de Karelische landengte

Dit houten landhuis is gebouwd op een schilderachtige plek van de Karelische landengte. Het wordt omringd door een dennenbos, niet ver van de ingang van het meer Mednoe. De constructie gebruikte Finse technologie. Klanten wilden dat dit huis harmonieus was, niet te fel, volgehouden in één toon. Bij het ontwerp van het huis van gelijmd gelamineerd hout was het mogelijk om rekening te houden met de verschillende smaken van de toekomstige bewoners en om de klassieke decoratie te combineren met de nieuwste architectonische innovaties.

Kenmerken van huizen in de stijl van minimalisme

De geschiedenis van het minimalisme in de architectuur heeft slechts ongeveer een halve eeuw. Als een stijl, is minimalisme bedoeld om de essentie van het object bloot te leggen door zijn beknopte belichaming. Zoals duidelijk is uit de naam "minimalisme" - dit is allemaal minimaal, minimale regels, minimaal kleurengamma, minimale details. Het enige in dit stijlmaximum is de ruimte en het licht.

Het binnenland van het plattelandshuisje in het bos

Wat zou een mooi huis in het bos moeten zijn? Het antwoord op deze vraag is gevonden door de Amerikaanse architect Ward-jonge architectuur, die een comfortabele en moderne woning heeft ontworpen, die zowel architectonische tradities als moderne ideeën weerspiegelde. Het interieur van een landelijk verblijf maakt gebruik van klassieke vormen en avant-garde oplossingen.

Chalet Country House

Voor haar familie heeft ontwerpster Natalia Maslova een prachtig interieur van een landhuis ontwikkeld in de stijl van een chalet. Het gebied van de hele kamer is meer dan driehonderd meter, de begane grond is honderdtachtentachtig, de enorme zolder bevindt zich op honderdvierentwintig meter. De eerste verdiepingen van landhuizen in de stijl van een chalet zijn meestal afgezet met steen, die de muren tegen rotten beschermt, in dit geval werd alleen hout gebruikt dat bedekt was met speciale structuren.

Mooie huizen op de hellingen van de bergen

In Rusland is er nog steeds geen algemene tendens om woningen in de hooglanden te kopen. Tot nu toe kunnen weinigen zich een mooi huis in de bergen veroorloven. Er is echter een zekere belangstelling voor de aankoop van dergelijk onroerend goed, voornamelijk van jonge ondernemers die dergelijke woningen hebben verworven als basis voor gezinsvakanties.

Modern klein huis in Nieuw Zeeland

Een ongebruikelijk besluit werd gekozen voor zijn huis op het schiereiland in Nieuw-Zeeland door de eigenaren. Een modern klein huis is gerangschikt op hardlopers en kan zich verplaatsen naargelang de wil van de eigenaars, waardoor de locatie verandert. Zo'n beslissing wordt niet gedicteerd door de grillen van de gastheren, maar door de meest ernstige noodzaak: in dit gebied verandert het reliëf van de kust vaak, en om in de buurt van de zee te leven, moet je meebewegen met de kustlijn.

Ontwerp van een eigen huis in de bergen van Pearson Design Group

Degenen die van ruimte, bergtoppen, vrede en volledige rust houden, zullen zeker genieten van een eigen huis in de bergen, ontworpen door de architectenstudio Pearson Design Group. Het grote succes van de ontwerpers was de organische integratie van het huis in de omringende natuur. Materialen en kleuren worden ook perfect gekozen, en decoratietechnieken verrukken de diepte van de smaak, onverwacht in een dergelijke scheiding van de voordelen van de beschaving.

Interieur van een stacaravan met een aanhangwagen

Het interieur van de stacaravan is zeer discreet en tegelijkertijd expressief. Het heeft alles wat nodig is voor het moderne leven - een keuken, een eetkamer, een slaapkamer en een ontspanningsruimte. Er is zelfs een logeerkamer, omdat de gastheren gastvrij zijn en graag hun vrienden in hun huis ontvangen. Deze stacaravan met een aanhanger kan niet alleen als model dienen voor het ontwerp van de aanhangwagen, maar ook voor het geval u een klein huis op een gemeenschappelijke ondergrond wilt bouwen, bijvoorbeeld als gast.

Ontwerp van trappen in een woonhuis

Particuliere huizen worden nu in grote hoeveelheden gebouwd. Qua kosten, volume en interieur kunnen gebouwen heel verschillend zijn, maar meestal zijn het huizen met twee verdiepingen, dus de vraag om alle projecten te verenigen is hetzelfde - wat moet het ontwerp van de trap naar de tweede verdieping zijn .

Ontwerp en interieur van een landhuis van Jodie Cooper Design

Het interieur van de landhuiskamers is ook maximaal vereenvoudigd en gemaakt in natuurlijke kleuren, waardoor de harmonie tussen de mensen wordt versterkt. Een van de interessante bevindingen in het ontwerp en interieur van een landhuis is een ongewone combinatie van materialen geworden. Zo bestaan ​​bijvoorbeeld plastic gevelbeplating en natuursteen naast elkaar in de gevel, zijn gladde wanden in de woonkamer gecombineerd met metselwerk van natuursteen, in de slaapkamer gaat het sneeuwwitte pleisterwerk van nature in de "terrasplanken" van het hoofdeinde naar de volledige hoogte van de kamer.

Modern ontwerp van een klein privé-huis in het bos

Om bij elk weer het uitzicht vanuit het raam te bewonderen - dat was zijn grootste verlangen en de ontwerpers gingen voorwaarts: een van de muren van het huis, tegenover het meer, was volledig van glas gemaakt. Dit vensterraam maakt het mogelijk om het meer het hele jaar door te observeren, zonder op de grillen van het weer te letten. In het bos zouden zich geen gebouwen in de omgeving moeten ontwikkelen - zo besloot de eigenaar.

Huis op een klif met uitzicht op de oceaan

Het huisje is ideaal gegraveerd in het landschap: het lijkt te 'glijden' vanaf de helling en klampt zich vast op verschillende niveaus voor oneffen terrein. Zodat het huis niet echt naar beneden gleed, was het noodzakelijk om de fundering te versterken met behulp van krachtige steunen die in de rots werden gehamerd. Het uitzicht vanuit dit ongewone huis met uitzicht op de oceaan opent in verschillende richtingen en valt op door haar schilderachtigheid: liggend in de slaapkamer, kunt u de continue beweging van de golven bewonderen, zittend in de woonkamer, met uitzicht op de rotsen aan de kust.