Bad met een terras: opties voor projecten

Het badhuis was de belangrijkste "badplaats" in veel landen, van de Middeleeuwen tot de komst van gecentraliseerde watervoorziening. In moderne tijden is een dergelijke voorziening in de eerste plaats bestemd voor recreatie in het gezelschap van familie en vrienden. Maar als in een klein bad het alleen maar op stoom komt, dan is een uitgebreide sauna met een terras een symbool van degelijke materiële veiligheid, omdat je een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld zult moeten spenderen aan het bouwen ervan.

Badprojecten: lay-outs en foto's

Lange tijd was het Russische bad omringd door een mystieke halo. Hier hebben ze niet alleen gebaad, maar ook geraden tijdens vakanties. Het bad had zijn eigen "soort" brownie - een bannik. Hoewel in deze plaats mensen werden opgeruimd van vuil, werd het als smerig beschouwd, ze probeerden zelfs geen dingen van hier naar huis te brengen. Bathhouse is altijd aan de rand van de site geweest.

Bad op wielen: voor- en nadelen

Bad - een speciale structuur, waar ze wassen en opstijgen, helen en vermoeidheid verlichten. In Russische dorpen is het vaak de enige plek om te wassen. Dit is meestal een stationair gebouw gemaakt van hout, baksteen, gelegen in de buurt van het reservoir, maar in de moderne tijd, veel organiseren een on-site badhuis op wielen - je kunt het overal verplaatsen, dragen het met u om uit te rusten, door het aan de auto te haken.