Begonia-verzorging en -teelt thuis

Begonia is een bladverliezende, prachtig bloeiende plant, vaak thuis en in tuinen gekweekt. Het heeft veel soorten, variëteiten, het kan eenjarig en meerjarig zijn, hoog of laag, verschilt in kleur van bloemen, bladeren. Zorgen voor begonia's is volledig ongecompliceerd, maar aparte regels, die voor bijna alle soorten van de bloem gelden, moeten worden nageleefd.

Home bloeiende planten

Natuurliefhebbers kunnen eindeloos prachtige planten bewonderen. Home-bloemen creëren gemoedsrust, vullen het leven met heldere kleuren. Het is zeldzaam om een ​​huis of appartement zonder potten met groen te vinden. De mode voor hen gaat niet voorbij, alleen de belangstelling voor de kunst van het interieur op zo'n manier neemt snel toe.

Doe-het-zelf-bonsai

Je kunt natuurlijke bonsai-boom kweken in de tuin of thuis op de vensterbank. Het nationale symbool van Japan is gemaakt van de gebruikelijke struiken, loofbomen, coniferen. Zelfgemaakte miniatuurbomen zijn gemaakt van jade, ficus en andere sierplanten. Het maken van een echte bonsai met je eigen handen kost veel tijd en moeite.

Hoe een LED-lamp voor planten te kiezen

Het kweken van sier-, vruchtdragende gewassen binnenshuis is behoorlijk moeilijk. Voor een goede groei heeft elke plant licht en warmte nodig. Anders zal de green langzaam ontwikkelen, geel worden en verschijnt de kleur mogelijk helemaal niet. Vooral behoefte aan kamerplanten in de zon in de winter.

Bamboe kamer

Eeuwig groene exotische stengel thuis kan lang bestaan. Met de juiste zorg bloeit de bamboe kamerplant met prachtige kleine bloemen. De frequentie, de grootte van de kleur hangt af van het type. Elk van hen kan in de grond worden gekweekt of in water worden geplaatst. Het is mogelijk om nog meer decorativiteit toe te voegen als de elastische stelen in de tijd worden aangetrokken door het fixeren van het geleidende object door de methode van het beperken van de ruimte.

Juiste verzorging van drakenseizoen thuis

Succulente struiken van de familie Dracena worden al tientallen of zelfs honderden jaren thuis gekweekt, in kassen. Groeiende dracaena, zorg thuis is niet moeilijk, omdat de plant erg pretentieloos is. Bij een juiste teeltwijze ziet de dracaena er niet alleen decoratief uit, maar ook effen van formaat, maar bloeit ook.

Indoor palm: soorten en zorg

Palm - een oude plantenfamilie. De verschillende soorten zijn wortel geschoten in de tropen, subtropen en equatoriale wouden. Dit zijn kokosnoot, olijf, perzik, gember, dadels en andere palmbomen. Onder de vruchten die op hen groeien zijn kokosnoten, dadels, steenvruchten, sereno. In totaal heeft het gezin meer dan 3000 individuele soorten.

Winter Garden: ontwerpstijlen, spelregels

In de omstandigheden van het harde Russische klimaat wil ik de zomer zo lang mogelijk houden en de winter niet los laten, en hem beschermen tegen mijn huis. Sinds het midden van de herfst begint de natuur te vervagen, met het begin van de eerste nachtvorst bevriest hij in diepe slaap tot de lente ontwaakt. Een deprimerende foto: sneeuw drijft, "kale plekken" van modder, zwarte bomen met kale takken.

Kamerplanten in het interieur: het ontwerp en de verzorging van bloemen

Mooie en diverse kamerplanten in het interieur vullen het huis of appartement met gezelligheid en comfort. Zelfs de functionele en rechtlijnige moderne stijlen geven niet het organische gebruik van vegetatie op. Het is niet nodig dat dit struiken met weelderige bloemen waren. Het ongewone patroon van bladeren of hun oorspronkelijke textuur is ook in staat om comfort te creëren in verschillende omgevingen: van strikte klassiekers tot een industriële loft.

Mos in het interieur - 75 ideeën voor decoratie

Moderne woningbouw en de vormgeving ervan kunnen eenvoudig worden gecombineerd met behulp van mooi mos in het interieur. Sporeplanten vereisen minimale verzorging, zien er aanstekelijk en ongewoon uit. Ze worden gebruikt voor het tentoonstellen van schilderijen, decoratie van meubels en lampen. Ze kunnen verticaal op de muren worden geplaatst, met de nadruk op het creatieve ontwerp van het pand.

Bloemen in het interieur van het appartement en huis

Tijdens het ontwerp van de ruimte helpen bloemen in het interieur belangrijke problemen op te lossen. Met hun hulp, is het gemakkelijk om de waardigheid van een kamer of vermommingsfouten te benadrukken, de kamer in zones te verdelen, een unieke sfeer te creëren. Raadpleeg de voorgestelde informatie voordat u met het werk begint om fouten in verband met decoratie te voorkomen.