Houten sneden in het interieur

Hout wordt niet alleen gebruikt in de vorm van producten uit het interieur, maar ook in de vorm van sneden - zo worden transversale secties van houtblokken genoemd. Houten sneden in het interieur creëer een gevoel van uniciteit, omdat het patroon op dergelijke "platen" nooit hetzelfde is. Bezuinigingen kunnen zijn met schors, zonder het, gepolijst of bedekt met hout vlek, vernis, soms - met verf.

Bezuinigingen in het interieur kan in elke kwaliteit en op bijna elk oppervlak worden gebruikt. Ze kunnen de vloer of het plafond inrichten, gebruikt voor het maken van designmeubels of -decoraties.

Bezuinigingen kunnen de muur volledig bedekken of er iets op vormen, zoiets als een houten schilderijpaneel. Het proces om zo'n foto van te maken houten sneden in het interieur vrij eenvoudig: de fragmenten worden met houtlijm op een eerder schoongemaakt oppervlak geplakt. De verschillende afmetingen en dikte van de zaagsnedes geven expressiviteit en textuur aan een vergelijkbaar houten paneel.

Als u van plan bent om te gebruiken snijdt in het interieur als vloerbedekking moeten ze op het vloeroppervlak worden versterkt met een mortel of cementmortel. Vervolgens moet het volledige oppervlak van de vloer grondig worden geschuurd en bedekt met een speciale vernis om het hout te beschermen tegen vuil, vocht en voortijdige slijtage.

In alle interieur houtsneden zal helpen om niet alleen gladde vlakke oppervlakken te transformeren, maar ook een complexe vorm te hebben.

Het frame van de spiegel kan worden versierd met kleine takken.

Een grote snede kan in een klok worden veranderd, erachter een klokmechanisme worden verborgen en de schacht voor de pijlen naar de voorkant worden verplaatst. Dergelijke stijlvolle horloges versieren het interieur in ecostijl.

Bezuinigingen in het interieur kan in felle kleuren worden geverfd, uit kleine delen, je kunt gestileerde kransen, figuren of schilderijen neerleggen.

Van de helft van de snede met een dikte van meer dan twee centimeter kunnen scharnierende planken worden gemaakt.

Lange sneden kunnen worden gebruikt als hangers voor kleding of handdoeken.

Grote sneden kunnen worden gebruikt in interieurartikelen en accessoires, zoals stoelen voor een stoel of tafelblad.

Met behulp van bezuinigingen kunt u een breed scala aan interieurartikelen decoreren, de meest buitengewone ideeën zijn geschikt, alleen beperkt door de verbeelding.

Bekijk de video: DIY: zelf een broodplank maken! landelijk interieur tutorial doe het zelf! (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter