Badkamersbinnenland in zwart-witte tonen van 5 vierkante meters. m.

Interieur badkamer 5 vierkant. m gebouwd op een combinatie van twee contrasterende kleuren - wit en zwart. Dit is een klassieke variant die altijd relevant zal zijn. Dit kleurenschema is vooral geschikt voor kleine ruimtes, waardoor ze visueel uit te breiden en elegant te maken, zelfs met beperkte mogelijkheden.

In de studio heeft Mio een minimalistisch ontwerp voor de badkamer ontwikkeld in zwart en wit, waarbij ze de contrasterende combinaties van deze kleuren verslaan - antagonisten. Dergelijke interieurs zijn echter eenvoudigweg gedoemd tot succes. Ze zijn vrij eenvoudig te versieren, de belangrijkste voorwaarde - de exacte keuze van extra kleuren.

De belangrijkste regel voor het maken van dergelijke interieurs is respect voor de wetten van harmonie. Ontwerpbeslissingen moeten gebaseerd zijn op de grootte van de kamer en de belangrijkste items erin, de juiste zonering van de kamer speelt ook een belangrijke rol.

Het interieur van de badkamer is 5 vierkante meter. Aan alle voorwaarden is voldaan. Loodgieterij besteld in één bedrijf, waardoor stilistische eenheid mogelijk was. Voor de vloer kozen ze een keramische tegel van de beroemde fabrikant Kerama Marazzi. Vanwege het feit dat de hoogte van de kamer klein is, moest slechts 2,5 meter van de kroonluchters en ophangingen worden achtergelaten, de hoofdverlichting wordt geleverd door ingebouwde Italiaanse lampen.

Badkamer in zwart en wit is de perfecte belichaming van minimalistische stijl. Strenge lijnen, harmonieuze verhoudingen, van meubels - alleen de meest noodzakelijke. Er is niets ingewikkelds, uitgebreids, alle elementen zijn visueel eenvoudig en "gemakkelijk". Beheerd te vermijden en overmatige decoratie.

Bekijk de video: The Gummy Bear Song - Long English Version (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter