Hoe metselwerk op het balkon te verfijnen

Tussen typische hoogbouw, beide gebouwd tijdens de Sovjetperiode en later gebouwd, is het bijna onmogelijk om projecten zonder balkonblokken te vinden. En hoewel de situatie in de afgelopen jaren een beetje is veranderd, zijn veel appartementseigenaren geïnteresseerd in het antwoord op de vraag hoe het metselwerk op het balkon moet worden verfijnd.

De balkon-duig voltooien doe het zelf

De meeste standaardappartementen hebben balkons en loggia's. Dergelijke panden worden in het totale gebied in aanmerking genomen, maar hebben niet altijd het juiste uiterlijk. Om een ​​echte rustruimte te creëren waarin je een schommelstoel kunt plaatsen, om een ​​serre te maken, volstaat het om de oppervlakken af ​​te werken. Een van de meest populaire opties - clapboard balkonbekleding.

Droogrek naar het balkon

Het gebruik van een conventionele of elektrische droger in de badkamer beperkt de ruimte van de kamer aanzienlijk. Dat is de reden waarom veel eigenaren dit element overbrengen naar andere delen van het appartement. Handig en praktisch, u kunt een wasdroger op elk balkon plaatsen. De verscheidenheid aan modellen met een compact formaat, talloze hengels voor het ophangen van dingen zorgen voor gebruiksgemakmodellen.

Kast voor loggia

Het probleem van rommelige balkons is voor velen bekend. Waarom scheiden we oude dingen zo moeilijk? Feit is dat theoretisch absoluut elk object ooit van pas kan komen. Helaas, meestal alleen theoretisch. We blijven dingen opslaan en overbrengen die ons dierbaar zijn - noodzakelijk en niet erg nuttig en dom.

Balkonafwerking

Балкон, лоджию в стесненных условиях небольших квартир переделывают в мастерскую, зону для отдыха или объединяют с жилым помещением. Op drie vierkante meter ten koste van hangende planken, is opvouwbare meubels een volwaardige kleine kamer of een groene oase. Bezit een stuk van de zomer zal het hele jaar door plezier, geschikt voor ontspanning, ontmoeting met vrienden.

Ontwerp van een moderne kamer met een loggia +50 foto's van gecombineerd interieur

Met de opkomst van mode in de studio beginnen eigenaren van standaardappartementen steeds vaker hun huizen opnieuw op te bouwen en er een soort van gecombineerde versie van te maken. Ze offeren balkons en loggia's op, die in de regel geen duidelijk functioneel doel hebben. Als een voortzetting van het appartement worden deze (niet altijd kleine) kamers kantoren, sportscholen, kantines, bibliotheken, miniatuurtuinen en recreatiegebieden.

Ontwerp van een klein balkon +75 voorbeelden van foto-interieur

Thuiscomfort zou in elke hoek van het appartement moeten heersen. Loggia is geen uitzondering: zelfs zo'n klein gebied kan worden omgezet in een welkome oase van ontspanning, een onmisbare studie, een kleine broeikas of een comfortabele ruimte voor recreatie met vrienden. Een zorgvuldig ontworpen ontwerp van een klein balkon maakt het mogelijk om ergonomisch meubilair te plaatsen en de unieke gestileerde kamer te creëren.

Balkonontwerp - 110 ideeën voor het rangschikken van foto's

Sinds de Sovjettijd werden balkons voornamelijk gebruikt als opslagruimte voor het opslaan van onnodige spullen, wat jammer is om weg te gooien en nergens heen te gaan. Maar deze kamer in een appartement, studio of loft met het juiste arrangement kan een aparte kamer, een bloemrijke tuin, een sportterrein of een minilounge worden waar u een boek kunt lezen en 's avonds een kopje thee kunt drinken voor een ontspannen gesprek.

Loggia-ontwerp - 30 foto's met ideeën

In de meeste appartementen hebben de loggia's een zeer beperkt gebied, dus velen denken er niet eens over om deze zone opnieuw in te richten, zodat het appartement niet genoeg ruimte heeft. Over het algemeen is het ontwerp van de loggia onderworpen aan dezelfde regels en wetten als elke andere woning. Loggia-ontwerp: waar te beginnen Ondanks de aanhoudende neiging om balkons opnieuw uit te rusten voor kantoren, recreatiegebieden of om te combineren met woonruimte, blijven velen ze gebruiken als een opslagruimte, droger, magazijn van noodzakelijke en onnodige afval.