Het binnenland van een kleine badkamers vierkant 4. m.

Interieur badkamer 4 vierkant. m. - een prachtig voorbeeld van hoe je in een klein gebied al het nodige loodgieterswerk kunt plaatsen, en zelfs een installatie van een ontwerper.

Het belangrijkste materiaal dat wordt gebruikt in de decoratie is grijze steen, waaruit een interessante structuur is opgebouwd, beginnend onder de gootsteen en eindigend bij het plafond. Lampen zijn ingebouwd in het bovenste deel, de onderste vormt een plank voor het opslaan van noodzakelijke dingen. Het middelste deel is een basis voor een gootsteen, waaronder een plank voor het opbergen van handdoeken, en onderaan zijn beugels waaraan u natte was kunt hangen.

Grote vormen zijn ongepast in het interieur van een kleine badkamer, dus er zijn geen gebruikelijke kasten boven de gootsteen - in plaats daarvan zijn planken gemaakt van glas bevestigd op een grote spiegel. Er zijn dezelfde planken boven de kom van het bad - daar kunt u cosmetica, shampoos en balsems bewaren.

De vloer en een van de muren waren geconfronteerd met tegels die hout imiteerden. Dezelfde tegel wordt gedeeltelijk gebruikt in de decoratie van een andere muur. Zo'n "overstroming" van de decoratie van de muur naar de vloer en naar een andere muur vergroot visueel de ruimte, en scheidt het toilet van de badkamer.

De "houten" afwerking geeft comfort, verzacht het interieur en creëert een gevoel van warmte. Dit gevoel wordt versterkt door de warmte die afkomstig is van de "warme vloer".

In het interieur van de badkamer 4 plein. m. gebruikte onderdelen gemaakt van verchroomd metaal - kranen, douche, verwarmde handdoekdroger. De douche en de kraan zijn op afstand van elkaar op verschillende kanten van de badkamer kom - dit is hoe de eigenaren van het appartement wilden.

Vanwege de meer bescheiden afmetingen van de kamer is een standaardbad niet geschikt - in dit geval is er geen ruimte voor extra opslagplaatsen. Daarom hebben we gekozen voor een acrylbad in de vorm van een golf.

Een stenen werkblad ziet er harmonieus uit in het interieur van een kleine badkamer, en een plank eronder, ondanks de kleine hoogte, kunt u handdoeken opslaan - door ze in rollen te draaien of door ze in rijen te vouwen. De onderste stenen plank, de helft van de breedte van het tafelblad, is een goede plek om een ​​mand met vuile was op te slaan.

Voor de visuele uitbreiding van de ruimte werden witte tegels van een groot gebied gebruikt om het aantal tegelvoegen te verminderen. Glanzende vlekken in de tegel geven glans en verhogen het volume van de badkamer enigszins. Tegelijkertijd werken ze zachter dan een volledig glanzend oppervlak dat lijkt op glad ijs.

Boven het toilet is een nis die speelt in het interieur van een badkamer van 4 vierkante meter. Er is een speciale rol: er is een installatie voor ontwerpers, voor de creatie van welke droge takken wit geschilderd worden gebruikt, evenals een "gras" gemaakt van kunstmatige materialen. De achtergrond voor de compositie is een houten imitatietegel, die het een speciale sfeer geeft. Groen licht maakt de installatie nog spectaculairder.

In het interieur van een kleine badkamer accessoires spelen een zeer belangrijke rol. Er zijn geen kleinigheden, het is de moeite waard om aandacht te besteden aan zelfs de kleur van handdoeken. Wit of sappig groen is de beste oplossing. Hoekige wastafel en toilet behoren tot dezelfde collectie. hun ontwerp is minimalistisch, wat de algehele discrete stijl van de badkamer benadrukt, niet verstoken van een zekere luxe.

Bekijk de video: Beliani Whirlpool - Bad vierkant - Spa - indoor - Bubbelbad - MONACO - NL (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter