Badkamer en slaapkamer in dezelfde kamer

Te combineren slaapkamer met badkamer gedurfd, maar tegelijkertijd een vrij interessante beslissing. Badkamer in de slaapkamer het is heel mooi en modern, maar niemand zal je toestaan ​​om zo'n kamer zelf opnieuw te plannen. Daarom moet u voor het verkrijgen van vergunningen contact opnemen met de BTI voor alle herontwikkelingsgoedkeuringen.

U hebt BTI-services nodig als u besluit een extra badkamer te maken in een standaard appartement, of als u een idee hebt om te maken badkamer in de slaapkamer. Voordat je instemt, moet je je kamer ontwerpen, dit zal je helpen om te doen in het architectenbureau. Deskundigen moeten alle vereiste projectdocumentatie voorbereiden voordat ze met reparaties beginnen.

Badkamer en slaapkamer moet in dezelfde stijl worden ontworpen, zodat twee verschillende functionele kamers één geheel lijken te zijn.

Natuurlijk badkamer in de slaapkamer Dit is altijd een groot risico van een hoge luchtvochtigheid in de kamer, evenals frequente temperatuurveranderingen. In een dergelijke ruimte is een goede ventilatie noodzakelijk, zodat later geen schimmel op de wanden en het meubilair verschijnt en de bekleding van het meubilair niet achteruitgaat.

Verwarmde vloeren in een slaapkamer met badkamer zal de meest correcte beslissing zijn.

Wat te kiezen voor een badkamermeubel of -douche? De keuze aan sanitair is enorm: een douche met een dienblad, een hangende douche, een jacuzzi, een douche met een geïntegreerd mediacenter, een acrylbad of zelfs een sauna. De beslissing hangt af van welke functionaliteit u verwacht badkamer in de slaapkamer.

Wanddecoratie badkamer in de slaapkamer kan worden gevarieerd: tegel, sierpleister, speciaal waterdicht behang, tegelmozaïek, maar ook muren kunnen in verschillende kleuren worden geverfd met vochtbestendige verf, die later kan worden bijgewerkt en het kleurenpalet kan veranderen.

Perfecte combinatie van verschillende materialen op de muren, ze kunnen worden gebruikt rond de omtrek van de kamer om de illusie van algemeenheid te creëren slaapkamers met badkamer.

Bekijk de video: IKEA - Walk in Closet Make-over: Lang Leve Verandering! (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter