Turkooise kleur in de badkamer 4,5 vierkant. m.

Het kleine formaat en de complexe vorm van de badkamer dicteerden het gebruik van wit als een universele kleur, waardoor de gebreken konden worden verborgen en de ruimte visueel kon worden vergroot.

Maar de ontwerpers gingen op een ongebruikelijke manier en creëerden een unieke turquoise gekleurde badkamer. Het was deze kleur, de diepe, rijke toon die de badkamer interessant maakte voor perceptie en onverwacht gezellig. Bovendien lijkt deze tint op de kleur van de zee, wat aangename associaties veroorzaakt.

De turkoois gekleurde badkamer heeft een normale grootte van niet meer dan vier en een halve vierkante meter. Voor de wasmachine is er maar één plaats - in de hoek bij het bad.

De zone die het bad zelf inlijsten - de muur erachter en het paneel dat de badkuip bedekt in het ontwerp van de gecombineerde badkamer en bad waren met witte glans geaccentueerd, aangelegd met "stenen". Eyeliner en kraan verborgen in de muur, en over het algemeen bleek het een heel licht element van het interieur, compenserend voor het heldere turkoois.

Handdoekwarmers hebben de neiging om een ​​prominent decoratief element in kleine badkamerruimten te worden. Dus het is hier: de vintage vorm en de glans van het verchroomde oppervlak worden gebruikt voor het decoreren van de badkamer.

Het ontwerp van de gecombineerde badkamer met een badkamer biedt een kleine, maar zeer noodzakelijke opslagsystemen. Een ervan bevindt zich boven het toilet en lijkt op een boekenkast in structuur, hier kun je shampoos zetten, handdoeken doen. Daarnaast was er een plaats voor kasten met twee laden.

De vloer werd een ander decoratief element: het was aangelegd met tegels die op een quilt leken. In kleur contrasteert het met de muren en trekt daardoor de aandacht.

Er is heel weinig ruimte over voor de gootsteen en voor het gemak van het wassen was de voordeur lichtjes geduwd om een ​​comfortabele hoek te vormen.

In de turkoois gekleurde badkamer werd een bovenwastafel geïnstalleerd en erboven een subtiele spiegel gehangen zonder extra versieringen. Het toilet was aan de muur opgehangen - deze oplossing maakt de vloer vrij, vergemakkelijkt het schoonmaken en creëert een gevoel van ruimte, zelfs in kleine ruimtes.

Van groot belang bij het ontwerpen van de gecombineerde badkamer met een badkamer heeft een lichtschema. Een kamer van dit doel moet goed verlicht zijn, en voor dit doel zijn meerdere rijen spots in het plafond bevestigd. Deze optie is het handigst voor het creëren van heldere uniforme verlichting.

Extra decor - posters op de muren. Heldere inscripties op hen geven het interieur levendigheid en enthousiasme.

Bekijk de video: The Gummy Bear Song - Long English Version (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter