Feng Shui-badkamer

Zowel de badkamer als de toiletruimte worden vaak bezocht door alle leden van de familie. Niet alleen het comfort hangt af van de juiste opstelling van deze ruimtes, maar, zoals de oudste wetenschap van huisverbetering zegt: feng shui, materieel welzijn.

Feng Shui badkamer en toilet, geeft duidelijke aanbevelingen over de gunstige ligging, de kleur van de wanden en zelfs de juiste inrichting van het pand.

Badkamer voor feng shui.
  • De vorm van de kuip moet ovaal of rond zijn om te voorkomen dat negatieve "pijlen" de gunstige circulatie van qi-energie beïnvloeden.
  • Kleurengamma corrigeren badkamer feng shui kies pasteltinten, bijvoorbeeld wit, beige, babyblauw of roze, de vloer moet in de toon van de muren zijn.
  • Het is beter om geen tapijten te gebruiken, als een deken nodig is - verwijder het na het baden.
  • Heldere badkamerverlichting - perfect stimuleert de beweging van positieve energie Qi.
  • De spiegel is goed gekozen ovale vorm, maar fractionele spiegels of spiegeltegels erin feng shui bad categorisch kan niet worden toegepast.
  • In het zichtveld zouden alleen die flessen met wasmiddelen moeten zitten die je gebruikt, de rest verstoppen zich in de kast.

Feng Shui badkamer en toilet Het gaat om afzonderlijke gebouwen, men gelooft dat de combinatie van twee krachtige "riolering" je financiële welzijn letterlijk "wegspoelen" in een gewone voorraad. Als beide kamers al zijn samengevoegd, moet er een kunstmatige scheidingswand worden gemaakt. U kunt een lage gipsplaatpartitie aanbrengen of een smalle kast plaatsen.

In het geval van een kleine kamer, Feng Shui-badkamer, suggereert de aanwezigheid van een scheidingsgordijn. Extra bescherming voor uw welzijn, zal een andere tip dienen badkamer en toilet feng shui - Houd het toiletdeksel altijd gesloten, evenals de deur naar het toilet.

In het geval van de nabijheid van de slaapkamer en het bad in het huis, volgens badkamer feng shuizou dit moeten doen:

  • plaats het bed zo ver mogelijk van de muur die aan de badkamer grenst;
  • op Feng Shui-slaapkamers mag het bed niet tegenover de ingang van het bad of toilet worden geplaatst;
  • extra "blokkering" - hang een spiegel op de deur van de badkamer en het toilet, deze beweging zal de ingang uit de ruimte "verwijderen".

Kortom, de hoofdregel is niet alleen van toepassing op badkamer feng shui - voor een juiste en actieve circulatie van energie in de ruimte, moeten de kamers zo schoon mogelijk zijn, vuil en stof "accumuleren" op zichzelf negatief, wat nadelige effecten op u kan hebben.

Bekijk de video: Mijn Eigen Huis en Tuin: Feng shui - Aflevering 1 (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter