Badkamer design in witte kleuren 10 vierkante meter. m.

Badkamerontwerp 10 vierkant. m. gemaakt in witte kleur. Het begin van de dag moet positief zijn en het einde ervan moet kalm en ontspannen zijn, en de witte kleur draagt ​​zo goed mogelijk bij tot de vervulling van deze taken in de badkamer. Het interieur is stijlvol en harmonieus.

De badkamer in witte kleuren ziet er nog groter en ruimer uit doordat de opslagsystemen zeer zorgvuldig zijn gerangschikt en zonder veel ruimte in beslag te nemen, ze toch alles bevatten wat nodig is. Op een witte achtergrond, die de ruimte visueel uitbreidt en als de belangrijkste dienst doet, wordt de textuur van het hout in de vloerbedekking bijzonder duidelijk weergegeven in de details van het meubilair en dient het als een decoratief element.

Het badkamerontwerp is 10 vierkante meter. accent zwart wordt ook gebruikt. Het is als een zwarte punt aan het einde van een wit laken, vervolledigt de stijlsamenstelling van de kamer, die de rol speelt van een SPA-centrum in dit appartement: hier kunt u een pauze nemen van het werk overdag, ontspannen, nadenken over plannen voor morgen. De witte ruimte in de badkamer is voldoende om, indien nodig, een massagetafel op te nemen die nodig is voor volledige ontspanning.

De pijpen zijn verborgen in een decoratieve doos, waarvan het bovenste deel een plank is geworden en er zijn kaarsen en decoratieve schilderijen op aangebracht die het interieur verlevendigen. Handdoeken werden gevonden onder de gootstenen, en shampoos, crèmes en andere cosmetica werden verborgen in de kast achter de spiegeldeuren.

Het badkamerontwerp is 10 vierkante meter. m. er zijn verschillende verlichtingsschema's die afhankelijk van de stemming kunnen worden gecombineerd: het bovenste hoofdlicht wordt aangevuld met lampen boven de grote spiegel. Kaarsen op de plank zijn ook een van de componenten van algemene verlichting, ze geven de kamer een speciaal comfort en warmte.

Witte badkamerrand is een volumetegel met een uniek reliëfpatroon. De porseleinen steengoedvloer verrijkt het interieur met patronen van licht hout. Maar over het algemeen dient het lichte interieur als een waardige omgeving voor de designparel - de baden uit de Laufen Palomba Collection, waarvan de elegante lijnen de belangrijkste decoratie van deze kamer vormen.

Bekijk de video: HUIS MAKE OVER GESLAAGD - DIT KAN JIJ OOK! (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter