Het interieur van het huis van gelamineerd fineer 200 vierkante meter. m.

Het ontwerp van een houten huis gemaakt van hout is gemaakt in Europese stijl met lichte oosterse elementen, beknopt en modern.

kleur

Het kleurenschema werd gemakkelijk bepaald: donkere vloeren, zoals gebruikelijk in oosterse stijlen, en lichte kleuren op de muren. De begane grond wordt gedomineerd door natuurlijke kleuren - grijs, beige, verschillende tinten bruin. Warme kleuraccenten werden toegevoegd aan dit natuurlijke bereik: oranje, rode en heldere meerkleurige strepen op het tapijt.

De houten decoratie van de benedenverdieping, waar de keuken met eethoek en woonkamer zich bevindt, werd "wit gemaakt" met behulp van wit. Decoratieve stoffen schilderijen aan het plafond gaven de situatie lichtheid en plechtigheid. De slaapkamers in het interieur van het huis van gelamineerd fineerhout, gelegen op de tweede verdieping, worden ondersteund in twee tonen: de olijf domineert in de meester, en een delicate lila schaduw domineert in de kamer van haar dochter.

meubilair

Bij het ontwerp van een houten huis van hout gebruikt exclusieve meubels, die werd uitgevoerd door de projecten van de auteur. Dit is in de eerste plaats het opslagsysteem in de slaapkamer en de kinderkamer, evenals meubilair voor de woonkamer. De rest werd gevonden in de Italiaanse meubelcatalogus, en alleen voor de keuken werd gekozen voor een in Duitsland gemaakte kit.

Het meubilair heeft zeer eenvoudige vormen met glanzende gevels. Tegen de achtergrond van een dergelijk minimalisme zien individuele decoratieve elementen van de ethniek er bijzonder goed uit: een stoeprand bij het hoofdeinde, een stoel in de vorm van een cocon, opgehangen aan het bed. Deze elementen contrasteren met de gladde lak en de geometrische vormen van het meubilair en zijn in harmonie met de houten gevelbekleding.

Opslagsystemen

Het interieur van het huis van gelamineerd fineerhout heeft voldoende ruimte voor opslagsystemen gevonden. De belangrijkste is in de ingang, het is niet eens een kledingkast in grootte, maar een grote ruimte gereserveerd voor het opslaan van dingen die niet worden gebruikt in het lopende seizoen.

In de slaapkamer, achter het hoofdeinde, is er een kleedruimte met hoge kasten. Voorzien van inbouwkasten en in de kinderkamer en in de logeerkamer, die tevens dienst doet als studeerkamer.

verlichting

De houten oppervlakken van de woonkamer werden verzacht met behulp van textieldoeken die op zeilen leken. Achter deze zeilen zitten verborgen verlichtingsapparaten die daglicht geven. Stof voor kleding en armaturen is speciaal - het kan zelfs bij langdurige verwarming niet vlam vatten. Alle lampen in het huis zijn modern, ontworpen door bekende bedrijven.

Om een ​​oosterse smaak te brengen, werden de lampen in etnische stijl bij de bedden geplaatst. Een vergelijkbare stijl, maar met een andere vorm, de lampen werden bij de bank in de woonkamer geplaatst.

Bij het ontwerpen van een houten huis uit een bar wordt een niet-standaard verlichtingssysteem gebruikt in de kinderkamer: een baan waarop schijnwerpers zijn bevestigd langs het schuine plafond. Daarnaast is er een algemene verlichting - ophanging met een luifel, en een extra op verschillende niveaus - een staande lamp en een schans.

Een ander niet-standaard verlichtingselement - een zeer lange kroonluchter die als het ware uit meerdere individuele kroonluchters bestaat die op een gemeenschappelijke basis zijn geregen - deze daalt af van de tweede verdieping naar de eerste in de trap.

decoratie

Het interieur van het huis van gelamineerd fineerhout gebruikte veel verschillende soorten textiel. Het bevindt zich op de vloer, aan het plafond en aan de muren. Zachte 'zeilen' van het plafond geven plechtstatige en officiële aantekeningen, patroon tapijt op de vloer en panelen van textiel, waarbij de woonkamer is gescheiden van de eetkamer, voeg een oosterse smaak.

Deze opengewerkte panelen voegen ook symmetrie toe. Een soortgelijke stof sneed de muur bij de trap af. Etnische objecten werden gebruikt als decoratieve elementen - in de woonkamer was het een trommel, in de slaapkamer - een olifantensculptuur.

Bekijk de video: The Gummy Bear Song - Long English Version (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter