Opties voor het combineren van badkamer en toilet

De combinatie van badkamer en toilet De vraag is dubbelzinnig. De toename van het volume van de badkamer is vrij verleidelijk, vooral gezien de oorspronkelijke afmetingen van beide kamers. Voor iemand is dit de enige optie waarbij de wasmachine zijn plaats in het huis zal vinden, iemand wil gewoon iets ongewoons doen in de ruimte van zijn appartement. Welke voor- en nadelen kunnen in de vraag voorkomen gecombineerd bad en toiletlaten we overwegen.

Voor de unie kunnen we het volgende zeggen:
  • Gecombineerde bad en toilet geef meer bruikbare ruimte, er is vrije ruimte onder de wasmachine en een extra kast.
  • Meer opties voor het installeren van een badkamer van andere afmetingen en aanpassingen, zoals een jacuzzi.
  • In de nieuwe ruimte zijn ontwerpopties veel breder en functioneler.
  • Het installeren van een Unified Communications-systeem bespaart kostbare meters en brengt buizen op één type, een goed doordacht schema van toegang tot watermeters en leidingen zelf, zal de bediening vergemakkelijken en is handig om lekken te elimineren.
  • Kleine besparing op reparaties bij het betegelen en installeren van slechts één deur.
  • Voor huisvrouwen: een kamer van gemiddelde grootte, veel gemakkelijker, sneller en gemakkelijker schoon te maken dan twee.

Argumenten "tegen":
  • bij combinatie van badkamer en toileteen deel of het geheel van de scheidingswand is verwijderd, toestemming is vereist voor dergelijke manipulaties. Een verspilling van tijd en geld is in dit geval gegarandeerd.
  • Een scheidingswand, misschien een drager, in dit geval, waar het over gaat combinatie van badkamer en toiletkan als gesloten worden beschouwd.
  • De mogelijkheid om het toilet te gebruiken en een douche te nemen, twee mensen tegelijkertijd, is geen gemakkelijke taak.
  • De aanwezigheid van gezamenlijke geuren in dezelfde ruimte is mogelijk niet voor iedereen.

Laten we het samenvatten. In welk geval je kunt en moet nadenken gecombineerde badkamer en toilet. Hoogstwaarschijnlijk is deze optie geschikt voor appartementen, het aantal inwoners, dat niet groter is dan twee, maximaal drie personen. Op voorwaarde dat deze structuur geen kinderen omvat. De aanwezigheid van kinderen in het huis, moet afzonderlijk worden beschouwd, vanwege de natuurlijke noodzaak om hun zaken te doen tijdens en zonder verwachtingen.

Als een persoon in het appartement woont, dan combinatie van badkamer en toilet zal de meest natuurlijke gang van zaken zijn. De combinatie van de twee kamers is nog relevanter als er een tweede toilet in het appartement is. Misschien, om na te denken over de unie, is het de moeite waard in het geval van een te klein deel van de badkamer zelf.

Bad- en toiletontwerp in zwart en wit.

Foto's van bad- en toiletontwerp in groene tinten.

Bad- en toiletontwerp met veelkleurige tegels.

Foto's van bad- en toiletontwerp in het lila bereik.

Bad- en toiletontwerp in roze kleur.

Ontwerp bad en toilet in bruine en beige tinten.

Bekijk de video: Maak van uw toilet een luxieus bidet (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter