Turkooise badkamer

Turkooise badkamer - niet alleen een herinnering aan de zee, de zomer en de frisse bries, maar ook de mogelijkheid om uw positieve stemming op te laden. Zelfs strikte aanhangers van de klassiekers gaan graag akkoord met het overtreden van de canones en stemmen in met de voorstellen van de ontwerpers turquoise badkamer.

Turkoois is al lang bekend om zijn helende eigenschappen. In het oude Egypte werd turkoois beschouwd als een heilige steen en werden magische eigenschappen toegeschreven. Kleurentherapeuten zeggen dat turkoois de immuniteit verbetert, ontspant en vrede geeft. Psychologen geloven dat deze kleur een persoon helpt individualiteit te tonen. De turquoise kamer is misschien te vet, maar turquoise badkamer - volkomen gerechtvaardigd, omdat we hier ontspannen, een bad nemen en dromen van het turkooizen van oceaangolven.

Turkooise badkamer geschikt voor degenen die het in een nautische stijl willen regelen. Je kunt turquoise als basis combineren met verschillende kleuren, waaronder blauw, zand, verschillende tinten groen, geel en oranje. De klassieke combinatie is met wit. Roze kleur vermindert de effecten van turkoois, dus ze moeten niet samen worden gebruikt.

de turquoise badkamer rode en donkerbruine kleuraccenten zien er goed uit - bijvoorbeeld een kleed bij de badkamer of een handdoek op een hanger. Accessoires - handdoekverwarmers, toiletrolhouders en andere - kunnen zowel zilver als verguld zijn.

Glazen "stenen", die ontwerpers vaak gebruiken om "gloeiende" muren of andere interieurelementen te maken, kunnen decoratieve elementen van een "marien" thema bevatten - schelpen, kiezels, gedroogde zeesterren. Het gebruik van dergelijke "stenen" in het ontwerp turquoise kleur badkamer kan als een goede oplossing worden beschouwd.

Bekijk de video: badkamerdecoratie met traditionele Marokkaanse zellige 2018 (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter