Hoe stoelhoezen met uw eigen handen naaien

Mensen hebben verschillende voorkeuren over het gebruik van stoelhoezen. Het is comfortabeler om op de cape te zitten, het beschermt de stoel tegen beschadiging. Het is echter vrij moeilijk schoon te maken. In sommige appartementen in de winter is het te koud, dus mensen worden gedwongen om geld uit te geven aan warme hoezen voor alle stoelen, en soms zelfs banken. Maar de levensduur van meubels neemt toe. De ideale optie zou een handgemaakt product kunnen zijn, maar niet duur van een winkel, maar met de hand gemaakt. Dergelijke ambachten zullen een belangrijk onderdeel van het decor worden. Het is noodzakelijk om te leren hoe je de stoelen correct kunt meten en een beetje vertrouwd te raken met de uitvoeringsstijlen. Uitvinding van vele stap-voor-stap masterclasses voor het maken van dataproducten. U kunt ook stoelen met bekleding of kant-en-klare hoezen kopen, maar deze zijn moeilijk te vinden en eenvoudig te reinigen afzonderlijke modellen komen nog minder vaak voor. Kapoenen worden voornamelijk voor de keuken gekocht.

Voordelen van het gebruik van stoelhoezen

De voordelen zijn veel groter dan de nadelen. De eerste kwaliteit die het vermelden waard is, is de lage prijs. Bovendien kan de hoes met de hand worden gemaakt. Hiervoor is het niet nodig om te kunnen naaien. Het volstaat om de stoel in te wikkelen met een doek en de losse, ruwe randen gewoon op te hangen. Het deksel beschermt de stoel tegen vuil, water en vet. Dit is een fundamentele nuance voor gebieden als de keuken. Het uiterlijk van het interieur kan worden gevarieerd of gewijzigd met behulp van covers. In de winter heeft het de voorkeur om koude tonen te gebruiken, en in de zomer - warme of omgekeerd. Voor elk seizoen is het beter om covers van verschillende dikte te maken. Een ander functioneel doel - bescherming tegen huisdieren: van hun "tracks" en klauwen. Het is niet nodig om een ​​dikke cape te wassen, het is voldoende om grondig te reinigen met een afwasmiddel en een borstel. Dit is een praktisch iets dat stijlvol en mooi kan zijn.


    

Als u covers gebruikt, bespaart u veel geld bij het kopen van nieuw meubilair of het repareren van oude meubels!

Verschillende modellen

Ze zijn compleet en gescheiden. De tweede ondersoort kan uit verschillende delen bestaan ​​of met velcro worden verbonden. Er is een grote verscheidenheid aan halve domes. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor zitplaatsen, maar bij verschillende ceremoniële evenementen en ceremonies zie je alleen opties voor de rugleuning. Producten worden ook ingedeeld volgens de wijze van aanlanding. In de uitverkoop zie je capes die niet uitrekken, maar eenvoudig op een stoel worden gezet, en als het model ook voor de rug is ontworpen, dan is het tweede kussen met riemen of riemen aan de stoel bevestigd. Dit is de zogenaamde vrije soort. "Dichte" modellen kleden zich helemaal over de stoel heen van de bovenkant naar de benen en houden ze stevig vast. Eurocovers grenzen aan het bovenste deel en meer gratis aan de onderkant. Hoezen kunnen een comfortabele stoel hebben, maar er zijn opties zonder. Dergelijke capes voeren alleen decorerende en beschermende functies uit.


    

Coverstijlen

Het klassieke ontwerp omvat het gebruik van dure materialen. Het brokaat, de atlas, zijde wordt toegepast. In moderne stijl zijn synthetische stoffen geschikt. De eco-achtige hoes is gemaakt van grof milieuvriendelijke materialen. Een van de substijlen, boho, houdt een jute-rand in. Zo'n richting als de Provence, gekenmerkt door het overwicht van gedempte kleuren. High-tech covers hebben een eenvoudige kleur, maar een interessante vorm. Als de kamer is ingericht in de geest van de Engelse aristocratie, moet je een hoes kopen die gemaakt is van duur parelmoer materiaal. Patchwork cape is een geweldige optie voor zelfproductie. De uitvoeringsmethode bestaat uit het maken van dingen uit patches en onnodige overblijfselen van materialen. Als het appartement veel fragmenten van verschillende weefsels bevat, dan is het de moeite waard ze te gebruiken.

Deze kunnen zijn:

 • oude jurken;
 • onnodige broek;
 • bretels;
 • armleuningen.


    

De keuze van de stof

De belangrijkste criteria zijn functionaliteit en stilistische combinatie. Bovendien zou het op de gordijnen en tafelkleden moeten passen. Het wordt aanbevolen om hoezen te kopen met stoffen die aangenaam aanvoelen; ze worden door mensen verschillend ervaren, dus een individuele benadering is hier nodig. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het vermogen van het materiaal om hoge kwaliteit te behouden na het wassen en om bestand te zijn tegen verontreiniging (afhankelijk van de kleur). Er zijn ongeveer 6-8 veel gebruikte soorten stoffen. Gabardine heeft een dichte structuur. Synthetische materialen voor alle indicatoren slechter: worden snel vuil en afgeveegd. Crepe-sateen is elastisch en zacht, vrij dun en heeft glans. Lycra (supplex) elastisch, ziet er prachtig uit, het is gemakkelijk om voor hem te zorgen. Spandex laat geen water door, maar ademt goed, dus het is duurzaam. Brocade is zwaar, dik en duur. Het is moeilijk om voor haar te zorgen, dus het is beter om gebruik te maken van de stomerij.

Hoe meet ik de stoel

Zoals in de meeste gevallen, wordt de eerste meting gedaan aan de langste zijde - de hoogte van de stoel. Indien nodig wordt de lengte van het deksel aangepast. Daarna wordt de hoogte van de vloer tot de stoel gemeten. Als de basis van de stoel stevig is, zonder benen, dan worden de zijkanten gemeten en als de benen met poten zijn, dan zijn de afstanden ertussen gebaseerd op hun eigen dikte. Het is noodzakelijk om metingen te verrichten op de breedste plaats, meestal in de buurt van de vloer. Velen maken de fout om de achterkant in breedte en hoogte tussen het frame te meten - je moet de volledige parameters kennen. Meet de stoel op een andere manier. Als het ten opzichte van het niveau van het frame wordt verhoogd, worden de indicatoren langs de grenzen van de stoel verwijderd. En als je op dezelfde hoogte, dan aan de randen van de hele structuur, als je alleen een cape op de zitting hoeft te naaien, is het dan beter om alleen het zachte gedeelte te meten. Zittingen van deze grootte zijn genoeg voor een comfortabele stoel.

Patronen tekenen en overbrengen naar de stof

Het papier wordt aangebracht op de stoel van de stoel, bevestigd met naalden voor kleermakers en omcirkeld langs de randen. Maak een voorraad van ongeveer anderhalve centimeter voor de voorraad. Snijd vervolgens het onderdeel. Het patroon van de achterkant gebeurt op dezelfde manier. Vervolgens wordt op het vel een rechthoek getekend die overeenkomt met de lengte van de benen en de breedte van de stoel aan de voorkant van de "rok", en daaraan wordt 10 cm van het patroon aan de zijkant toegevoegd, 5 cm onder en 1,5 cm van de ruimte voor de bovennaad. Evenzo, tekening van de zijkanten. Aan de rand naast het buitenste deel van de rug wordt 15 cm toegevoegd en op het buitenste deel wordt een lang, breed blad aangebracht. In de tekening van de achterpoten van de stoel is 5 cm onder en 1,5 cm voor de toelage toegevoegd. Patronen worden gladgemaakt, omdat eventuele onregelmatigheden tijdens het naaien worden voorkomen. Vervolgens wordt de tekening overgebracht naar het materiaal, rekening houdend met de positie van de gedeelde thread. Je kunt op de stof tekenen met een potlood, een stuk zeep of krijt. Patroon is gemaakt in twee monsters.


    

Tips voor passen en afstemmen

Wanneer de tekeningen al zijn voorbereid, blijft het om een ​​lay-out te maken en het verbruik van materiaal te achterhalen. Bij het naaien van capes voor een stoel verschijnt een optische illusie, vermoedelijk is een beetje weefsel nodig. Naden en decoratieve elementen (franjes, plooien) "vereisen" een extra hoeveelheid materie en vooruitzicht van de meester. Beginners zullen een "experimentele" zaak nodig hebben. Het patroon wordt op een perfect vlak oppervlak geplaatst. Dimensies worden opnieuw verticaal en horizontaal opnieuw gecontroleerd. Langs de randen zijn vergoedingen gemaakt. Na het wegwerken van alle gebreken knip de schaar formulieren uit de stof. Het passen wordt meerdere keren uitgevoerd. Volgens haar zijn de resultaten geschikt gemaakt. Indien nodig wordt het werkstuk uitgepakt en moet u opnieuw een "test" -cape maken. Het product moet zijn definitieve uiterlijk krijgen nadat het exact overeenkomt met de vorm van de stoel. Knippen op een naaimachine gestikt. Houd er rekening mee dat de onderdelen in de richting van de gebroken draad moeten worden geplaatst. Rechte hoezen passen beter als ze zijn uitgerust met ritsen.

Met behulp van kant-en-klare patronen kunt u oefenen en patronen maken, een hoes passend maken en aanpassen aan een bepaald type stoel.

Doe-het-zelf dekking opties

Het hangt allemaal af van vaardigheden en verbeeldingskracht. Het wordt aanbevolen om verschillende masterclasses te beheersen. Kleur en stilistisch ontwerp mogen niet samenvallen met het ontwerp van de ruimte, het is toegestaan. De vorm van de stoelbekleding bestaat hoofdzakelijk uit twee typen: een cirkel en een vierkant. Stoel kan dun, gemiddeld dik of dik zijn. Het bovenste deel van de hoes kan worden gemaakt als een dikke zitmat, maar met riemen als een sluiting. Als de cape op de traditionele manier wordt gemaakt, dat wil zeggen dat deze aan alle kanten op de stoel past, kan deze op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een afdekking uit één stuk bedekt alle delen van het meubilair, met uitzondering van de onderkant - dit onderdeel is anders gemaakt: ofwel op de vloer zelf, of de stoel is enigszins gesloten. Met de afzonderlijke versie kunt u de lengte voor de achterkant kiezen. De bovenste cape wordt ook vastgemaakt met dassen of sluitingen (achter de zijkanten van de rug). Je kunt een elegante "versie" naaien met strikken, ruches, verlengde onderkant.


    

Stoelhoes met stoffen achterkant

Meet eerst de lengte en breedte van de rug, evenals de hoogte van de stoel. Voor de keuken is het aan te raden om capes niet over de volle lengte te maken, maar met een marge van maximaal 30 cm. Covers naar de vloer zijn geschikt voor de hal. Bij het naaien moet u rekening houden met de dikte van de rug, omdat deze erg dun (minder dan 1 cm) of dik (tot 6 cm) kan zijn. De breedte van het stuk stof moet 2-5 cm meer zijn dan de stoel. De lengte van het fragment wordt bepaald door de som van de twee lengten van de rugleuning, de breedte van de lengte van de stoel en de hoogte vermenigvuldigd met twee. Aan dit aantal moet marge voor de naden worden toegevoegd. Het snijden snijdt in op de stoel, de lengtes worden aangepast, de plaatsen voor bevestigingen worden gemarkeerd. Dientengevolge, wordt de kaap genaaid zodat het aan de benen met behulp van banden wordt vastgemaakt of om tussen de vloeren met bevestigingsmiddelen-verbindingen te verbinden. In het tweede geval zijn twee of drie van dergelijke elementen voldoende. Ze zijn beter geplaatst op de achterkant van de rug.


    

Sidushka doe het zelf

Eerst wordt het patroon voorbereid. Potlood en krant nodig. Vervolgens worden deze metingen overgebracht op het gevouwen materiaal. Voor elke poot zijn twee snaren van ongeveer 10 cm lang vereist. Een synthetische winterverwarmer wordt met een soortgelijke tekening uitgesneden. Tegelijkertijd worden de parameters voor breedte en lengte met 1 cm verkleind. De veters moeten in de helft van de breedte worden gevouwen, binnenstebuiten; naai, steek en zet de voorkant aan. Enkele grote steken moeten aan de verkeerde kant worden bevestigd en steken naar de hoeken. Nu krabbelt de hele stoelmat, met uitzondering van een tussenruimte van 20 cm, waardoor het deksel aan de voorkant wordt gedraaid. De randen van de onderdelen naaien een geheime naad. Verder wordt de stoel verwerkt door het strijkijzer. Als je wilt, moet je helemaal doorgaan naar het uiteindelijke ontwerp met linten en verschillende decoratieve items. Dit alles duurt niet langer dan een paar uur, en als je ervaring hebt met naaien - een half uur.


    

Zelfs vóór het begin van de lijn moet de stoelmat als "gegoten" liggen.

Ronde ontlasting

Het fabricageprincipe is vergelijkbaar met de methode om een ​​cape voor een vierkante stoel te naaien. De eenvoudigste optie is om een ​​rubberen band te gebruiken. Allereerst worden er metingen aan de ontlasting uitgevoerd, de diameter wordt bepaald. De stof is opgemaakt met een toeloop van ongeveer 5 cm. De achterkant van de stof is 2 cm gebogen, het is noodzakelijk om een ​​zoom van 1 cm van de bocht te naaien - met als gevolg dat een "tunnel" wordt vrijgegeven. Gom zal erin worden gevonden. De volgende fase is vullen. Er worden kleine sneden gemaakt in het werkstuk. De verpakking is gelijkmatig verdeeld over de stoel. De snitten worden netjes dichtgenaaid - dit gebeurt alleen met de hand. Vervolgens wordt het product op de machine rondom de omtrek genaaid. Sommige modellen van capes zijn visueel vergelijkbaar met de doppen van blikjes. Ook op de ronde stoel ziet er goed gebreide hoezen. Bij het maken van deze moet u verschillende loops gebruiken:

 1. Air.
 2. Polustolbiki.
 3. Bars, met en zonder strikken.


    

Gehaakte gebreide hoezen

Zo'n product is vrij eenvoudig te wissen en om het te binden heb je niet veel ervaring nodig. Het schuift niet op het oppervlak en is geschikt voor stoelen waarop kinderen zitten. Onder de haaktechnieken is het de moeite waard om een ​​kolom te onderscheiden met drie, twee of één nakida, een kolom zonder Nakida, een dubbel zonder Nakida, een stevige kolom, een luchtlus en een semi-kolom. Degenen die weinig ervaring hebben, moeten weten welke opties de eenvoudigste zijn en ze allereerst beheersen. Het is noodzakelijk om over het schema te beslissen en te breien, zodat het niet ontbindt. Voor één mantel heb je ongeveer 200 g garen nodig, en dit is ongeveer één streng. Er is een vrij eenvoudig ontwerp voor het maken van een cirkelvormige cape. Eerst wordt de diameter van de ontlasting gemeten. Brei vervolgens de luchtlussen, sluit in een cirkel. Verdere rijen zijn gemaakt van verschillende lussen. De hoek wordt genivelleerd door een ervan over te slaan. Bij het bereiken van de gewenste maat, moet u de zijkanten breien voor een betrouwbare bevestiging aan de stoel.


    

Een hoes van een oude trui

Aanpassingen die vereist zijn:

 • naald voor garen;
 • button;
 • garen;
 • naaien pinnen;
 • scharen;
 • een potlood;
 • lijn;
 • trui (bij voorkeur wollen).

Eerst worden kleren gewassen en gedroogd op de batterij. Het materiaal zal "gaan zitten" en de trui zal kleiner worden. Een cape gemaakt van dergelijke wol zal zijn vorm goed behouden. Knip vervolgens twee rechthoeken met dezelfde breedte, maar verschillende lengten (met een verschil van 8 tot 10 cm). Deze voorraad moet worden gebruikt om een ​​case cover te maken. Het wordt afgesloten met een knop. Het fragment wordt op een zodanige manier gesneden dat het kauwgom op de bodem van de trui wordt gevangen (als er een is). De randen hoeven niet te worden verwerkt en de cape zelf ziet er netter uit. Om alles zo hoog mogelijk te krijgen, moet je een papieren sjabloon gebruiken. De uitgesneden delen van de trui zijn met de voorkant naar beneden gevouwen. Ze zijn uitgelijnd en beveiligd met pinnen. Ze zijn overal genaaid behalve de bovenkant. Het deksel wordt omgedraaid en met stoom gestreken. Aan het einde van de knoop wikkelt het om het garen.

    

Jurk Kinderstoel

Het duurt ongeveer 1 m stof. Het is gemakkelijk om een ​​cape te naaien, vooral als de rug van een standaardvorm is en het niet nodig is om onder de riemen te passen. Genoeg twee stukken stof en vuller. Beide fragmenten vallen onder elkaar. Het wordt aanbevolen om te zoeken naar waterdicht materiaal dat gemakkelijk te reinigen en te wassen is. De filler is beter om zo zacht mogelijk te nemen. Metingen worden gedaan van meubilair. Bepaal eerst de lengte en breedte. Als de stoel een ongebruikelijke vorm heeft, met een groot aantal emissierechten, is de eenvoudigste manier om de juiste configuratie te maken, de stof aan de stoel of aan de oude mantel te bevestigen en de contouren nauwkeurig te herhalen. De volgende stap is om een ​​patroon te maken en het canvas op te maken. Hierna blijft de laatste fase over - naaien volgens de normen. De cape moet van tijd tot tijd op de hoge stoel worden aangebracht, zodat deze niet hoeft te worden weggesneden en opnieuw moet worden gemaakt.


    

Bedek de hoge stoel

Je kunt een drielaagse cape maken. Het voorste deel moet gemaakt zijn van velours of katoen, de middelste - van gesiliconiseerde opvulling polyester, en de bovenste - van harde katoenen stof met of zonder synthetische stof. Een kinderstoel wordt op de vloer geplaatst, een patroon is gemaakt van non-woven of calqueerpapier. Op plaatsen waar wordt gestikt, worden gaten gesneden. Om het patroon te markeren, moet u een hoge stoel plaatsen, stevig drukken en de rij gleuven voor bochten en riemen markeren. Knip eerst de details van de revers en pakking uit. Vervolgens worden de randen van de onderdelen verbonden met de hoofddichting. Daarna worden de zijkapjes uitgevoerd. Op het velours zet de afgewerkte pakking naar beneden. Het is genaaid met draad en vervolgens wordt velours uitgesneden. Het ontwerp is op een synthetische wintermaaier geplaatst. Het deksel is gestikt, maar er blijft een gat over voor de daaropvolgende omkering van het product.


    

Patchwork Covers

Eerst moet je stukken stof naaien. Dit gebeurt chaotisch vanuit patches van verschillende breedtes of in regelmatige rijen identieke fragmenten. Naast het grootste deel van het product, heeft u een schaar, een naald, een machine, draden, een stof voor een verkeerde kant, een tape voor een hoes, een compactor nodig. Vervolgens moet je aan het patroon werken. Op een groot vel papier kunt u om de stoel cirkelen, naden trekken. Het formaat A3 is voldoende, maar u kunt ook verschillende kleinere vellen samenstellen, bijvoorbeeld scotchtape. Het patroon is gesneden en geprobeerd op de stoel. Vervolgens worden drie blanco's van dezelfde grootte gemaakt: van het voeringmateriaal, het afdichtmiddel en de stof voor de hoes zelf. Het voorste gedeelte en de zegel zijn gevouwen, lijnen zijn klaar om te naaien. Alle composiet overlapping. Tapes worden binnen geplaatst en daarna wordt de stof gehecht. Het product wordt omgekeerd door de resterende opening. U kunt veelkleurige stukken van dezelfde stof gebruiken met hetzelfde type patroon of delen van verschillende materialen:

 • gabardine;
 • jeans;
 • kunstleer.


    

Beenbeschermers

Deze producten zijn ontworpen om de goede staat van de vloer te behouden. Bovendien zal de stoel geen onaangename geluiden veroorzaken door over de vloer te bewegen. Er zijn veel interessante manieren om te spelen, waaronder covers in de vorm van sokken, 'kattenvoeten'. De meeste van deze producten zijn gebreid. Zaken kunnen snel met uw eigen handen worden gedaan, dus het heeft geen zin om er geld aan uit te geven. Voor het breien wordt het aanbevolen om de draad "Darnichanka" te gebruiken - het is zeer duurzaam. Het proces begint met het maken van verschillende luchtlussen. Om hen heen zijn kolommen gemaakt zonder Nakida. In de derde rij zijn dubbele (twee) enkele gehaakte kolommen van één lus en de gebruikelijke enkele haken nodig. In de volgende rij worden dezelfde kolommen genaaid, maar voorbij de verre boog van de lus. Naast hen is het noodzakelijk om een ​​sc te maken uit één lus en voorbij de boeg. In de volgende rij - nogmaals, de gebruikelijke zonder Nakida. De draad is gesneden en gefixeerd. En dus vier covers. При желании они дополнительно украшаются.


    

Чехол для офисного стула

Понадобятся такие приспособления:

 1. Ножницы.
 2. Булавки.
 3. Мел.
 4. Бельевая резинка.
 5. Нитки.

Основной материал должен быть комфортным и прочным: не подойдет шерсть, слишком мягкие и "кусающиеся" ткани. Габардин - удачный выбор, он долговечный и красиво смотрится. Первым делом "метром" снимаются замеры параметров сиденья. Daarna worden ze overgebracht op de stof. Een tekening wordt getekend met een klein krijtje. De ruimte wordt overgelaten voor toelagen van ongeveer 10 cm. Het patroon wordt gesneden - de hoeken moeten afgerond zijn. De randen zijn bedekt met de overlock, buigen anderhalve centimeter en worden vastgezet met pennen. Op de naaimachine bevindt zich een lijn, 3-4 mm vanaf de randen van de zoom, pinnen kunnen niet worden verwijderd. Hierdoor hoeft het product niet handmatig te vegen. De laatste 2-3 cm krabbelt niet, waardoor er ruimte overblijft voor het elastiek. Het wordt rond de omtrek doorgegeven en afgesneden. Staarten worden overgelaten tot 25 cm.


    

Feestelijke zaak

Het proces van zelfproductie van een feestelijke omslag verschilt niet van het maken van een cape op een stoel met een rug. Het grootste verschil is de materiaalkosten. Stoelen moeten de plechtige sfeer benadrukken, daarom zijn ze versierd met verschillende decoratieve elementen: bogen, linten, patronen. Deze capes worden gebruikt bij banketten en ceremonies. Evenementen zoals Kerstmis, Nieuwjaar, traditionele feestdagen, receptie, verjaardagen, jubilea kunnen de reden zijn voor het maken van een vakantie cape. Kerstomslag moet worden versierd met kerstbomen, "kerstman hoeden." Het wordt aanbevolen om de duurste textiel te kiezen, in felle kleuren. Maar elke min of meer elegante stof zal het doen. Het is aangewezen om gordijnen en tule onder het te naaien materiaal te gebruiken. Klittenband wordt soms op de behuizing gemaakt om verschillende toepassingen mogelijk te maken.

    

Bruiloft hoesjes

De ruggen van dergelijke capes zijn langwerpig, vierkant en rond; Zowel glanzende als matte oppervlakken zien er even goed uit. Crêpe-satijn is geschikt als materiaal. Het grootste deel van de productie begint met metingen en patronen. De kenmerken van het stoelmodel worden in aanmerking genomen. De schets geeft de parameters aan, waarna u kunt doorgaan met het patroon. Vervolgens worden alle fragmenten op de stoel aangebracht. Na de eerste aanpassing moet je een stuk maken. Als de vorm van de rug niet rechthoekig, maar rond of zelfs complexer is, moet u de stof verschillende keren aanpassen, terwijl u hem op de hoge stoel zelf probeert. Om de omslag perfect de nadruk te laten leggen op de vorm van de stoel, moet je het papier er direct aan vastmaken en de samentrekkingen en uitbreidingen op alle plaatsen noteren. Als de meester niet genoeg ervaring heeft, moet u een paar 'proef'-producten maken.


    

conclusie

Hoesjes worden gemaakt voor alle gelegenheden: voor bruiloften, voor kantoren, voor Nieuwjaar, feestdagen, voor kinderstoelen. Conventionele modellen spelen een functionele rol, nuttig in het dagelijks leven. Onderscheid hele, afzonderlijke, universele, halve en eurocovers. Er is een voldoende variëteit aan uitvoeringsstijlen om de producten met de algemene achtergrond te matchen. Bekledingen voor stoelen zijn goedkoop, maar in de aanbieding vindt u eenvoudige en duurdere decoratieve modellen. De voorkeur gaat meestal uit naar natuurlijke materialen. Ze verwarmen beter en in mindere mate zweten uit. Hoogwaardige cape kan onafhankelijk worden gemaakt. In sommige gevallen is dit een newbie. Het volstaat om een ​​eenvoudige manier van uitvoeren te kiezen, de juiste afmetingen te maken, een tekening te tekenen, deze over te dragen naar de stof, het materiaal te proberen en het product zelf te naaien.

Bekijk de video: Broken City (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter