Vloeibaar behang op het plafond: een foto in het interieur, moderne ontwerpvoorbeelden

Vanwege hun kwaliteiten werd vloeibaar behang op het plafond herkend, omdat ze merkbaar eenvoudiger reparaties uitvoeren en het interieur een unieke uitstraling geven. Er zijn de volgende soorten vloeibaar behang: zijde, cellulose, schelkovo-cellulose, klaar voor gebruik en om te schilderen. Vanwege hun veelzijdigheid kunnen ze ook worden gebruikt voor muren.

Kleurbereik

Het rijke kleurenpalet maakt het mogelijk om elk ontwerpplan, evenals hun eigen ideeën uit te voeren.

wit

Visueel vergroot de ruimte en maakt het plafond groter. Veelzijdig en geschikt voor verschillende interieursstijlen, verbetert de verlichting van de kamer en veroorzaakt geen irritatie. Een geweldig alternatief voor whitewash, omdat deze optie veel eenvoudiger en schoner is.

beige

De meest natuurlijke en natuurlijke, zoals de kleur van de huid of zand op het strand. Hoewel beige geen fel detail wordt, zal het zeker als een nobele achtergrond fungeren voor alle experimenten. De schoonheid van deze dekking is in de perfecte compatibiliteit met bijna alle tonen, zowel helder als pastel.

groen

Vooral mooi in het interieur ziet er groen uit en een dergelijke oplossing is zeldzaam, want het is een geweldige kans om een ​​uniek uniciteit van de ruimte te creëren.

Op de foto is het plafond gemaakt van vloeibaar groen behang.

grijs

Dit is een klassieke schaduw. Een goede keuze voor een ontspannen en onopvallend ontwerp. Grijs zal stabiliteit en harmonie in de kamer ademen.

blauw

Ze brengen de zee frisheid naar de kamer, waardoor het ruim en licht is. Blauw geeft je een gevoel van grenzeloze lucht boven je hoofd.

Afgebeelde woonkamer met blauw vloeibaar behang op het plafond.

Foto-ideeën in het interieur van kamers

Vloeibaar behang, u kunt elke kamer in het appartement regelen door zelf de reparatie uit te voeren of zich tot vakmensen te wenden.

In de keuken

Deze coating is geschikt voor alle indicatoren. Het is immers bestand tegen verdamping van vocht en stoom en behoudt ook geluid en warmte. Dit materiaal ontbrandt niet, absorbeert geen geuren en is niet giftig, wat belangrijk is voor de keuken.

In de woonkamer

Het is interessant om zijden behang als basis te nemen, ze voegen een vleugje luxe toe aan de woonkamer. Het gebied rond de kroonluchter kan worden geslagen met een andere kleur of patroon om een ​​helder accent te creëren.

Afgebeelde woonkamer met vloeibaar behang op de muren en het plafond.

In de badkamer

Het interieur zal onmiddellijk transformeren, zelfs als de vloer een gewone tegel is. Als je de gedroogde basis goed bedekt met vernis, kun je het plafond waterdicht maken.

In het toilet

Zelfs in zo'n kleine ruimte is het mogelijk om een ​​groot aantal ontwerpopties te bedenken. Als u het vloeibare behang op de juiste manier combineert met vloeren, sanitair en licht, kunt u een stijlvol interieur creëren.

In de slaapkamer

Ontspan lichaam en geest in deze kamer. Vloeibaar behang geschikt voor deze kamer kan erg handig zijn, omdat ze hypoallergeen zijn en geen stof verzamelen. En laat deze plafondafdekking niet een sterke afwijking worden van de regels en laat u de gewoonlijke moderner maken.

Op de foto is een slaapkamer met een vloeibare behangafwerking.

Ontwerpvoorbeelden

Met verbeeldingskracht en vindingrijkheid, kunt u met succes heldere en interessante accenten toevoegen aan het interieur.

Tekeningen en patronen

Patroon kan de aard van de kamer uitdrukken. Favoriete stripfiguren of dieren passen in de kinderkamer. Voor een rustige woonkamer kan het een geometrische compositie zijn. De slaapkamer wordt aangevuld met delicate bloemtekeningen of sterren aan de nachtelijke hemel.

lovertjes

Ze zullen het plafond een groter effect geven en dat de decoratie van het appartement origineel bleek te zijn.

De combinatie van meerdere kleuren

Hiermee kunt u niet alleen eenvoudige composities maken, maar ook hele afbeeldingen. Visueel vergroot de ruimte en duwt het plafond, alsof het opheft. Met behulp van kleurtinten kan een mozaïekpatroon worden toegepast op bepaalde delen van het oppervlak.

Op de foto is een slaapkamer met een combinatie van verschillende kleuren op het plafond.

gloeiend

Straal in het donker een zacht licht uit en creëer een gezellige sfeer. Deze ongewone decoratie van de kamer zal het echte hoogtepunt zijn.

Op de foto is een slaapkamer met lichtgevend behang op het plafond.

Met rustas

Ze kunnen breed of dun zijn, kleurloos of in kleur. Dit alles samen zal het effect van een gebarsten plafond creëren. Eigenlijk in de stijl van chebbi-chic of shabby chic.

Hoe aan te brengen op het plafond?

Veel mensen verwijzen vloeibaar behang naar de categorie van exotische afwerkingsmaterialen. Ze zijn echter geweldig voor het afwerken van plafonds.

Wat is beter om toe te passen?

Voor de toepassing is het het beste gereedschap te gebruiken zoals een spatel, rollen, penseel en boren met overlays.

Plafond voorbereiding

Vloeibaar behang compatibel met gipsplaat, vezelplaat, beton, hout, gips, multiplex, verf en zelfs metaal. Eerst moet je van het oude plafond af. Verwijder met een spatel de losheid en reinig beschadigde delen. Barsten en scheuren moeten worden afgedekt met stopverf. Voor duurzame hechting van een laag vloeibaar behang moet het plafond eerst worden geprimed. En pas daarna moet doorgaan naar de volgende fase.

Stap voor stap applicatie-instructies

Het aanbrengen van het afgewerkte mengsel op het plafond zorgt voor een continue coating zonder naden en naden.

  1. We nemen een bak met warm water, we vallen het mengsel in kleine porties in slaap.

  2. Meng goed met de gewenste consistentie.

  3. Laat een paar minuten staan.
  4. We beginnen het proces van behangen.

video

Fotogalerij

Nieuwe trends in constructie en reparatie staan ​​nooit stil, elke dag worden steeds meer interessante en ongewone materialen gemaakt. Dit type ontwerp is een nieuwe en ongecompliceerde procedure geworden die iedereen aankan.

Bekijk de video: Climate plaster akoestisch katoenpleister. vloeibaar behang (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter