Provençaalse stijl in het interieur van een huis in de buurt van Vyborg

Interieur in Provençaalse stijl in een klein landhuis nabij de grens van Finland, bedachten de eigenaars zelf en ontwierpen ze zichzelf.

Het meubilair in het huis is meestal oud, hersteld door de handen van de eigenaar, praktisch niets gekocht. De enige uitzonderingen waren glazen tafels en een grote bank.

Omdat de familie een kleine meubelmakerij heeft, zijn alle benodigde meubels daar gemaakt en zijn sommige items gevonden op meubelruïnes en rommelmarkten. Mooie bewerkte kisten werden gevonden op de prullenbak en werden gerestaureerd in hun eigen werkplaats.

De belangrijkste delen die zich hebben gevormdhuisbinnenland in de stijl van de Provence, uitgevonden door de vrouw van de eigenaar. Zo werden gietijzeren "poten", die als basis dienden voor de standaard voor een naaimachine, gekocht bij het verzamelpunt voor schroot.

Veel kleine dingen die de eigenaren van het huis meebracht van buitenlandse reizen, waar ze altijd de lokale rommelmarkten bezoeken. Ze brachten bijvoorbeeld antiek zilver en kanten capes mee van een reis naar het noorden van Frankrijk.

Een prachtige kroonluchter die perfect in het ontwerp van het huis paste, ging heel toevallig naar de familie: een bejaarde vrouw gooide haar in de vuilnisbak, maar stemde ermee in de kroonluchter aan "goede handen" te geven, nu versiert ze huisbinnenland in de stijl van de Provence.

Slaapkamer met babybed.

Badkamer.

Loading...

Laat Een Reactie Achter