Het project van de studio Archdizart Group: appartement in de neoklassieke stijl

De neoklassieke stijl is populair bij mensen die traditionele klassiekers prefereren, maar deze graag in een moderne versie willen zien. Het is zeer geschikt voor woningen met een overvloed aan vrije ruimte en hoge plafonds. Een voorbeeld van het ontwerp van het appartement in de neoklassieke stijl is dit project, ontwikkeld door de studio "Archdizart-groep" in een rustig kleurenschema. De lay-out omvat een gecombineerde woonkamer-keuken met eethoek, evenals aparte kamers - een kinderkamer, een slaapkamer, een kleedkamer.

Inkomhal

Het ontwerp van het appartement heeft een zekere nauwkeurigheid en tegelijkertijd pracht en praal. Een dergelijke indruk wordt gecreëerd, te beginnen bij de ingang van de ruime hal, die visueel wordt vergroot door een grote spiegel, een glanzend fragment van de vloer en een spiegeldeur naar de kleedkamer. Een vaas in een nis versieren met verlichting, elegante krukken en een smeedijzeren kroonluchter zijn de meest indrukwekkende details van het interieur van de hal.

Woonkamer

De ruime en lichte woonkamer bevat alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Een weelderige hoekbank, een comfortabele stoel, een bio-openhaard helpen om een ​​sfeer van comfort en wooncomfort te creëren. Het plafond met lichte verlichting van de perimeter is uitgerust met spots en een kroonluchter in het midden, die harmonieus gecombineerd wordt met een tafel gemaakt van donker hout.

keuken

De keuken is visueel gescheiden van de woonkamer door een rechthoekige boog en witte vloerafwerking. De reeks complexe hoekopstellingen trekt aan met verlichte paneelgevels en bevat ingebouwde apparatuur en opslagsystemen. De eethoek met comfortabele zachte stoelen wordt onderstreept door dezelfde kleur van de ronde tafel en ophanging.

In de opening tussen de keuken en het balkon met panoramische ramen, is er een bar, zodat u kunt zitten met een glas wijn en het natuurlijke landschap kunt bewonderen.

Een deel van het balkon beslaat de werkplek met een handige ophangplank.

Slaap kamer

De slaapkamer maakt indruk met zijn prachtige plafondreliëf, origineel decor aan de muur met verlichting en een bio-openhaard die helpt bij het creëren van een romantische sfeer. Het meubilair omvat een binnenbed met een hoog hoofdeinde en een kledingkast voor opslag.

Kinderkamer

Het ontwerp van de kinderkamer wordt gedomineerd door witte kleuren, maar er zijn veel heldere opvallende details die kinderen aanmoedigen tot mentale en fysieke activiteit.

De kamer is verlengd vanwege het verwarmde balkon, waar een comfortabele plek om te studeren is geregeld.

badkamer

Het stijlvolle uiterlijk van de kamer wordt gevormd door de afwerking met kleine mozaïektegels van beige, bruine en gele tinten. De badkamer is geïnstalleerd in een nis met planken voor accessoires en wordt gescheiden door een transparant scherm.

Bekijk de video: Het vorstelijke Prinsevinkenpark (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter