Modern design appartement met een slaapkamer van 45 vierkante meter. m: ontwerper Maria Dolgopolova

Ontwerp van een appartement met twee slaapkamers van 45 vierkante meter. van de jonge auteur Maria Dolgopolova gemaakt in een minimalistische stijl, waardoor je een stijlvol en comfortabel interieur kunt creëren zonder franjes met een relatief klein woongebied. Het hoofdbestanddeel van het appartement heeft een open indeling van een open loft met functionele ruimtes en is ingericht met een overwegend witte kleur, die de ruimte visueel vergroot.

Woongedeelte

De combinatie van een donkere achtergrond van de muur en een vulstructuur met lange planken en een tv-paneel geeft het interieur van de woonkamer expressie en diepte. De textuur van de boom, het levendige groen met accentverlichting en de zachte gele verlichting van het visuele midden van de kamer dragen bij aan een gezellige sfeer.

Het zitmeubilair omvat alleen een comfortabele bank met contrasterende kleuren en een salontafel met eenvoudige geometrie, waardoor er veel vrije ruimte is. Interessant is dat een vrij strikte lichtoptie wordt gebruikt om de woonkamer te verlichten - met behulp van verlichtingspanelen geïnstalleerd in het plafond van de woonkamer en keuken.

Keuken

De keuken is enigszins gescheiden van de woonkamer met een podium en is gevuld met een hoekige suite met geïntegreerde apparatuur. Witte glanzende fronten harmoniëren perfect met het zwarte werkblad van het werkgebied en het golvende, gegolfde oppervlak van het platform met highlights geeft de keuken een charmante uitstraling. De compacte eethoek is naast de muur geplaatst en vermindert de ruimte praktisch niet dankzij de transparante stoelen en een opklapbare tafel.

Slaap kamer

Het unieke van de slaapkamer geeft het ontwerp van een van de muren met verticale houten latten, waardoor u de hoogte visueel kunt vergroten en de spiegeldeuren van de kast het effect vergroten.

Witte nachtkastjes en planken met groen vullen het interieur van de slaapkamer succesvol aan. Romantiek van de slaapkamer geeft de onderste gele verlichting van het bed en kaarsen creëren een warme romantische sfeer - een succesvolle toevoeging aan het interieur van de slaapkamer.

badkamer

Bij het ontwerp van een appartement met twee slaapkamers van 45 vierkante meter. De badkamer heeft een grijze afwerking met een "afgewerkt" effect en is onder de indruk van de reflecterende afwerking rond de spiegel. Het vullen van de kamer omvat een hoekbadkamer met een hydromassage-effect en een rek voor toiletartikelen en decorartikelen.

Bekijk de video: IKEA Square metre challenge part 1: Tiny bedroom for two (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter