Ontwerpproject van een appartementinterieur met een niet-standaard lay-out

In het ontwerpproject van het interieur van het appartement is 67,4 vierkante meter. De oorspronkelijke planningsoplossing is geïmplementeerd - een partitie met een vals venster. In dit geval konden de ontwerpers, na hun toevlucht genomen te hebben tot deze niet-standaard receptie, een functioneel en ergonomisch interieur krijgen in een klein gebied.

Het appartement heeft alles wat nodig is voor comfortabele woonruimtes: een slaapkamer, een woonkamer, een keuken en ook een kinderkamer.

De scheidingswand, waarin het schuifraam is geïnstalleerd, scheidt de keuken en de slaapkamer. Naast het raam heeft het een deurvouw volgens het principe van een accordeon. Ineengevouwen, verstopt het zich in een nis, waardoor de opening wordt bevrijd en waardoor toegang tot het keukendaglicht wordt geopend. Het raam kan met behulp van Romeinse gordijnen uit de slaapkamer worden gesluierd of aan de zijkant van de keuken worden geopend.

Keuken-woonkamer

Eco-richting werd gekozen als de hoofdstijl in het ontwerpproject van het interieur van het appartement. In de decoratie van de keuken-woonkamer is het vooral, passen gemaakt van mos over de bank en eetgedeeltes, evenals de kleurencombinatie van afwerkingsmaterialen.

De kleine keuken heeft alles wat je nodig hebt - een fornuis, een koelkast, een gootsteen, een oven, een kookplaat en er is een plek voor een vaatwasser. Vanwege de niet-standaard locatie van de plaat is de kap erboven insulair.

De gastvrouw staat aan de kachel en kan tv kijken en chatten met gasten aan de bar. Een ongebruikelijke vorm van de kookplaat wordt door een leisteen muur van de koelkast gescheiden - hier is het handig om een ​​recept op te schrijven of een briefje aan het kind te laten.

slaapkamer

De slaapkamer kon uitbreiden en zelfs een kleine kleedkamer erin organiseren door het balkon met de woonruimte te verbinden. Net als de rest van het pand, wordt het onderhouden in ecostijl, natuurlijke materialen en afwerkingskleuren creëren een gevoel van natuurlijke reinheid en comfort.

Kinderkamer

badkamer

Bekijk de video: Дизайн-проект квартиры. Интерьер в стиле современная классика (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter