Loft appartement interieur 40 m2

Appartement 40 m2 gelegen in een huis gebouwd vóór de revolutie. Het was dit huis, en ook de plaats waar het zich bevindt - in het centrum van de stad - en gaf het belangrijkste idee voor het interieur. Nadat alle onnodige structurele elementen waren gedemonteerd, werden de oude huisstructuren geopend. Ze werden decoratieve accenten in het interieur van het gerenoveerde appartement.

Na opnieuw plannen in het appartement 40 m2 de slaapkamer "verplaatst" naar de plaats van de keuken. De belangrijkste leefruimte is verdeeld in twee hoofdgebieden: de woonkamer en keuken.

Woonkamer

Het belangrijkste decoratieve accent in de woonkamer van het interieur van de loft is natuurlijk leer in de buurt van de bank, het centrum van het hele appartement. Hierop kunt u tv kijken, nadenken over de vuurtalen dansen in de open haard, en door de vergrote raamopening en de grote balkondeur verenigt de woonkamer visueel met de binnenplaats van het huis, wat de sfeer in het appartement bepaalt.

Na de restauratie bleken dikke muren van oude baksteen zichtbaar te zijn. Dit werd het belangrijkste hokbinnenland.

De indruk die door de muren werd geproduceerd, werd versterkt door een deel van de vloer - op het balkon en in de gang - aan te leggen met straatstenen.

De gang

De gang met nogal ongelukkige proporties - langwerpig en smal - werd visueel gecorrigeerd met behulp van grote spiegels.

slaapkamer

De buizen in de slaapkamer waren in het zicht gelaten om het volume van de kamer niet te verminderen en veranderden ze in een stijlvolle kleerhanger. Zo is het gelukt om een ​​modern interieur te creëren met elementen uit de oudheid.

badkamer

De badkamer wordt gescheiden door een glazen scheidingswand, die visueel zijn kleine formaat vergroot.

Bekijk de video: ruimte creëren in een kleine woning. vtwonen. tips (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter