Interieur 2-kamer appartement 65 vierkante meter. m.

Ontwerp appartement 65 vierkante meter. hij veranderde een kleine standaardkamer in een comfortabele en zeer functioneel georganiseerde ruimte waarin hij comfortabel alles kon bijpassen wat nodig was voor het leven van een jong gezin met een kind. Omdat er strenge beperkingen werden opgelegd aan het werkbudget, werden meubels en decorartikelen gekocht in IKEA-winkels - stijlvol en goedkoop.

herplannen

Er werden ingrijpende wijzigingen aangebracht in het interieur van een tweekamerappartement: een deel van de binnenwanden werd volledig verwijderd, sommige werden verplaatst naar een nieuwe locatie, de muur tussen de kamer en de loggia werd gedemonteerd. Als gevolg hiervan werd het totale gebied groter en bleek het alle benodigde woongebieden te organiseren.

Het appartement is een studio geworden - een kamer die alle functies combineert. Geïsoleerde twee badkamers en een ouderlijke slaapkamer. Maar de slaapkamer in het ontwerp van een appartement van 65 vierkante meter. m heeft verschillende functionele gebieden.

kleur

Wit - de belangrijkste, als een extra - neutrale kleuren. Elke kamer heeft heldere accenten: zwart en rood in de keuken, turquoise in de woonkamer, geel in de badkamer. De kleur van natuurlijk hout vormt een natuurlijke aanvulling op het ontwerppalet en voegt daaraan natuurlijkheid en stevigheid toe.

decoratie

De meeste muren zijn geschilderd. Dragende structuren - de kolommen en een van de muren van het entreegebied imiteren metselwerk - in feite is dit een "baksteenachtige" tegel, wit erbovenop geschilderd.

Het plafond in het interieur van een tweekamerappartement - beton, ook wit geverfd. Op zo'n plafond ziet een goede open bedrading er uit.

In de keuken dienen de rode draden die leiden naar de rode lampen boven de bar als een "scheidingswand" van de functionele zones.

En meubels en decorartikelen en lampen werden gekocht in IKEA-winkels. Een uitzondering wordt gemaakt voor de hal en de slaapkamer: daar wordt de verlichting aangevuld met baansystemen en bovengrondse Belgische lampen. De vloer is parket gelegd met Franse "visgraat".

slaapkamer

Het ontwerp van het appartement is 65 vierkante meter. De slaapkamers van de ouders en het kind worden gescheiden met behulp van meubels: een scheidingswand scheidt ze van elkaar. Het rek is pass-through en belemmert niet de toegang van licht en lucht tot het deel van de kamer dat het verst van het raam af staat.

Om een ​​afgelegen sfeer in de slaapkamer van de ouder te creëren, kunt u een dik gordijn duwen.

Ondanks het feit dat het totale woonoppervlak klein is, heeft elke echtgenoot een eigen kleedkamer, wat ongetwijfeld erg handig is.

badkamer

Het interieur van een tweekamerappartement is succesvol aangevuld met een niet-standaard ontwerp van sanitaire ruimtes. In het grootste deel van hen is er een douchezone, gescheiden door een glazen scheidingswand van de gemeenschappelijke ruimte.

Er is een aparte kraan met douchekop om de baby comfortabel te kunnen baden. De muren zijn "onder de steen" en felgele pijpen die de aandacht trekken - een eerbetoon aan de huidige industriële stijl.

In een kleinere kamer is een wasruimte ingericht, waar een wasmachine en een waslijn worden geplaatst. Van het hoofdvolume, wordt het ook gescheiden door een glasverdeling.

Bekijk de video: Amstel Tower appartement type Keizer (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter