Interieur jeugdkamer voor een tiener

bij een kamer versieren voor een tiener Een van de muren was bedekt met een speciale verf waarmee metalen elementen kunnen worden bevestigd met behulp van magneten. Een dergelijke verf bevat metaaldeeltjes en is, afgezet in drie of vier lagen, in staat om structuren met een aanzienlijk gewicht op zich te houden, uitgerust met een magnetisch substraat. En je kunt er ook met krijt op tekenen, zoals op een gewoon schoolbord.

De tweede muur is wit geverfd. Batterijen werden verwijderd door de schermen te sluiten met een patroon waarin ze de naam van de eigenaar versleutelden.

de jeugdkamer interieur Standaard lichtbronnen werden niet gebruikt - kroonluchters, schansen, staande lampen, in plaats daarvan namen ze linten van LED's om de ruimte te verlichten. Ze zijn goed te combineren met het plafond van beton, bovendien kunnen ze niet alleen op het plafond worden bevestigd, maar ook op de muren, in dit geval - langs de dakrand en in het onderste gedeelte van gipspanelen.

bij een kamer versieren voor een tiener Met behulp van LED-strips, ingesloten in een plastic doos, zijn we erin geslaagd om drie verschillende soorten verlichting te organiseren: hoofd-, zaken- en nachtverlichting.

Er is een beetje meubilair - een bed, een opslagsysteem en een plaats om te werken, alles is met elkaar verbonden en is afgewerkt met eikenfineer, waarbij de kleur van de vloerbedekking wordt herhaald.

Belangrijke plaats in jeugdkamer interieur bezet een tweedelige kast, waarvan een deel is uitgerust met een bar voor kleding en in de andere - planken.

Het bed ziet er overdag uit als een bank met een rug en 's nachts klapt het uit met behulp van het mechanisme van een Frans opklapbed. Daarin zijn verborgen opbergdozen voor linnen, die uitgetrokken kunnen worden.

Het werkblad van het bureaublad is als een voortzetting van het bed, de hoogte is speciaal ontworpen voor de lengte van de student, om problemen met de ruggengraat te voorkomen.

Op dezelfde manier gebouwd met een kamer versieren voor een tiener Met meubels kun je het centrale deel vrijgeven. Hier kun je sporten, bijvoorbeeld, oefeningen doen met halters.

de jeugdkamer interieur grafische zwart-witte elementen worden gebruikt: een zwarte salontafel tekent op het tapijt en benadrukt een echt "mannelijke" ontwerpstijl.

Een horizontale balk die aan het plafond is bevestigd, stelt u in staat om de intellectuele oefening die gunstig is voor de gezondheid te veranderen.

Bekijk de video: IKEA - Slaapkamer make-overs (Oktober 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter