Badkamer interieur project 5 vierkant. m. uit de studio EEDS

Het belangrijkste kenmerk van het interieur van de badkamer is 5 vierkante meter. m. staalmaterialen die werden gebruikt in de decoratie. Voor de vloer hebben we gekozen voor een teakhouten terrasplank, die wordt gebruikt voor kamers met een hoge luchtvochtigheid (vanwege het hoge rubbergehalte in de houtboom, het heeft hydrofobe eigenschappen), duurzaamheid en weerstand tegen mechanische belasting.

De warme tinten van de houten vloer worden perfect gecombineerd met de koele lichtgrijze schakeringen van muurtegels die marmer imiteren. Atlas Concorde grootformaat keramische tegels zijn op zich erg decoratief en creëren het effect van het visueel vergroten van het volume van een kamer. In het interieur van de badkamer is niets overbodigs, dus in een relatief klein gebied bleek het een groot bad en douche te hebben.

meubilair

Alle meubels worden op bestelling gemaakt uit de reeks teakhout. In plaats van het gebruikelijke scherm dat de ruimte onder de badkamer bedekte, verschenen er open rekken in het interieur. Hij, net als de vloerbedekking, is gemaakt van teak. Bovendien, onder de gootsteen is een klein opslagsysteem met laden.

sanitaire techniek

De rechte hoeken van het bad, de douchecabine en het meubilair vormen een expressief contrast met de ronde spoelbak, die eruitziet als een enorme kiezel bedekt met zeegolven. Deze wastafel, vervaardigd door Villeroy & Boch, wordt in het Engels pure steen genoemd.

verlichting

Uniforme verlichting in de badkamer wordt geleverd door armaturen ingebouwd in het plafond. Daarnaast hebben de ontwerpers het interieur aangevuld met een lampvering in de buurt van de spiegel.

Bekijk de video: Badkuipen unieke (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter