Badkamer interieur in gouden kleur

Goud van de oudheid tot heden blijft een symbool van succes, een maatstaf van rijkdom, een maatstaf van luxe. Een badkamer in goud kleur kan worden ingericht in een klassieke stijl, art deco, of zelfs in een moderne stijl - in ieder geval krijg je een luxe en gedenkwaardig interieur. Prachtige "gouden" onderdelen en accessoires voegen elegantie en status toe aan de kamer.

Psychologische invloed

Goud wordt geassocieerd met macht, roem, herkenning, wijsheid, dus een verblijf in een gouden badkamer zal zeer aangenaam en comfortabel zijn voor de psyche van een persoon. De schittering van goud lijkt op de straling van de zon, en daarom wordt dit metaal, evenals de kleur ervan, geassocieerd met warmte, energie en macht.

Kenmerken van het ontwerp

Het ontwerp van de badkamer in gouden kleur heeft zijn eigen regels, die moeten worden gevolgd om het interieur uitgebalanceerd te laten zijn, zonder onnodige pretenties, en tegelijkertijd echt spectaculair.

  • De badkamer in gouden kleur maken heeft alleen zin als de kamer van behoorlijke omvang is. Anders krijgt goud geen kans om zichzelf te openbaren in al zijn genialiteit.
  • De decoratie van de kamer moet worden behouden in felle kleuren.
  • Vermijd franje, anders kan het interieur smakeloos en luguber worden.
  • Verlichting is van bijzonder belang: het zou voldoende moeten zijn, het licht zal op de oppervlakken van accessoires spelen en de kamer vullen met gouden highlights.
  • Observeer de eenheid van stijlbeslissingen, goud is erg veeleisend voor stijl.

De gouden badkamer is zeer veeleisend voor kleinigheden, omdat het interieur moet worden geplaatst om luxe luxe. Dus zowel de achtergrondafwerking als de afzonderlijke accessoires moeten zorgvuldig worden geselecteerd in overeenstemming met de gekozen stijl.

bad

Het bad zelf kan goudkleurig zijn, maar deze kleur zal alleen in een grote ruimte voordelig uitkomen. Als de badkamer standaard is, is het beter om een ​​wit bad te kiezen en dit toe te voegen met een "gouden" mixer.

tegel

De eenvoudigste manier om een ​​badkamer in gouden kleur te ontwerpen, is door een tegel voor goud te gebruiken. Ze kan een van de muren neerleggen of als stoeprand gebruiken. De stroken van de "gouden" tegel op een lichte achtergrond, evenals de mozaïek "gouden" tegel zien er erg indrukwekkend uit. Je kunt er ornamenten van maken, een "natte" zone of een zone bij de wastafel decoreren.

decoratie

Als toevoegingen worden vergulde frames voor spiegels, "vergulde" mixers, houders voor borstels, brillen, meubels en deurgrepen gebruikt.

combinaties

  • De meest voordelige kleurencombinaties goud vormen met warme, lichte pasteltinten. Ze absorberen de gouden hoogtepunten en reflecteren ze, vullen het interieur met warmte en licht.
  • Een gouden badkamer kan worden toegevoegd met diepe tonen, zoals zwarte koffie of chocolade - deze schaduw is geschikt voor vloeren.
  • Terracotta tinten zien er goed uit in combinatie met goud.
  • Wit en zwart zijn twee tegengestelde kleuren die even goed samengaan met goud. Maar als de eerste optie geschikt is voor elk gebouw en redelijk democratisch is, dan is het zwart-gouden paar vrij pretentieus en vereist het aanzienlijke ruimte voor zijn presentatie.
  • In een kamer versierd met goud, accessoires van violet, turquoise, smaragdgroene tinten, evenals de kleur van rijpe kersen zijn geschikt.

Bekijk de video: TOCH ALLES ROZE?! NIEUWE BADKAMER & LOW BUDGET TOILET MAKE OVER YARA MICHELS (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter