Badkamer in beige tinten: functies, foto

Badkamerontwerp in beige tinten is een universele optie waarmee u een kleine kamer visueel kunt uitbreiden, een winnende achtergrond voor heldere accessoires kunt krijgen, kunt profiteren van het enorme palet van verschillende tinten van deze rijke kleur en een interieur kunt krijgen dat aan de meest veeleisende smaak voldoet.

Beige ziet er geweldig uit in een monochrome badkamer, wanneer alleen de tinten van verschillende verzadiging worden gebruikt. Combineert beige perfect met andere kleuren, zowel dichtbij als in contrast. Daarnaast verwijst beige naar warme kleuren, wat betekent dat de badkamer gezellig en als verlicht door de zon zal zijn.

Menselijke blootstelling

De beige kleur in de badkamer kalmeert, kalmeert en helpt om met stress om te gaan. De kamer, ondersteund in beige tinten, laat je ontspannen, vergeet angst. De stemming verbetert, de druk wordt genivelleerd, de gezondheidstoestand wordt stabieler.

Meestal heeft deze kleur de voorkeur van diegenen die familiecomfort waarderen, een goede smaak hebben en niet geneigd zijn tot risicovolle ontwerpexperimenten. Dit is de kleur van een klassiek interieur.

combinaties

Het ontwerp van een beige badkamer kan in één kleur worden gemaakt, maar in verschillende tinten. Typisch, interieurs zijn ontworpen in een klassieke stijl.

 • Door wit naar beige toe te voegen, kun je de ruimte uitbreiden en lichter en ruimer maken.
 • Door beige met wit of donkergrijs te combineren, kunt u interessante oplossingen krijgen, bijvoorbeeld donkere vloeren en een licht plafond met beige muren zullen het gevoel geven dat de kamer iets hoger is dan hij in werkelijkheid is.
 • Blauw is een geweldige partner voor veel kleuren. De badkamer in beige kleuren zal worden omgezet in een luchtige kamer gevuld met frisheid, met behoud van warmte. De combinatie van blauw en beige kan zowel in een klassieke stijl als in de zee worden gebruikt.
 • Ziet er goed uit duet beige met grijs, vooral als het verzadigd is. Het contrast van warme beige tinten met de koelte van grijs voegt dynamiek toe aan het interieur.
 • Met beige zien de tinten roze (perzik, roos, fuchsia) en rood (scharlaken, karmijn) er ook goed uit.
 • In het ontwerp van een beige badkamer is het beter om te doen zonder blauwgroene tonen. Deze verzadigde kleuren creëren een ruw en hard contrast met zacht beige en zien er pretentieus uit.
 • Bege is vrij acceptabel om te combineren met zwart, het creëert een bepaalde sfeer en geeft een grafisch karakter. In dit geval wordt beige gebruikt als achtergrond en zwart - als accentkleur. Zwart sanitair op de achtergrond van lichtbeige muren ziet er bijvoorbeeld erg stijlvol en indrukwekkend uit.
 • Bruin past perfect bij de beige kleur in de badkamer, dit paar is geschikt voor elke stijl, maar vooral voor de ecologische. Natuurlijke tonen, dicht bij elkaar, kalmeren de zenuwen en creëren een gevoel van puurheid en nabijheid van de natuur.

decoratie

Voor de decoratie van de badkamer wordt tegel het meest gebruikt. De meest complete op de markt is een tegel van beige tinten, evenals die met een goede combinatie.

De beige tegel ziet er zeer waardig, ingetogen en tegelijkertijd elegant uit. Ze verveelt zich niet, wat belangrijk is, omdat reparaties in de badkamer duur zijn en niet zo vaak worden gedaan. Bij het decoreren van een badkamer in beige kleuren worden tegels vaak gecombineerd met natuursteen of de imitatie ervan, hout en zelfs behang.

Houd er bij het kiezen van een tegel rekening mee dat er 'kleine trucs' zijn die je interieur helpen verbeteren:

 • Als de tegel beige is, moet u de witte voeg niet gebruiken om de voegen van de tegels af te dichten. Koop een mengsel van crèmetint of ivoor.
 • Met beige muren kan de vloer ook beige zijn en je moet niet bang zijn dat het te licht is - waterdruppels zijn nauwelijks merkbaar, wat belangrijk is voor een natte ruimte.
 • Als u tegels van verschillende tinten van dezelfde kleur gebruikt, kunt u een mozaïekeffect creëren. Het spreiden van een symmetrisch patroon is optioneel, "artistieke puinhoop" geeft de badkamer originaliteit en charme.
 • Als de badkamer klein is, gebruik dan meer lichte tegels om de ruimte ruim te laten lijken. De grote badkamer kan betegeld worden in donkere tinten.

meubilair

Het ontwerp van een beige badkamer bestaat uit het gebruik van houten meubels, het ziet er natuurlijk uit en gaat niet in de dissonantie met de rest van het ontwerp. Het meubilair kan zowel licht als donker hout zijn. Het lichte hout ziet er goed uit tegen de donkere muren, de donkere daarentegen contrasteert gunstig met de lichtbeige tegels.

Deuren kunnen houten en ongeverfd zijn of bedekt met verf in lichte beige tinten. Witte deuren zijn ook toegestaan. Ziet er goed uit in een beige badkamer en witte meubels. Als natuursteen wordt gebruikt in de decoratie, bijvoorbeeld voor vloeren, kan het meubilair van glas zijn met metalen elementen en ziet het er organisch uit in hightech-stijl.

sanitaire techniek

Ontwerpers worden niet geadviseerd om beige sanitair te gebruiken in de badkamer, het ziet er niet erg toonbaar uit. Wit, zwart of de kleur van natuurlijk marmer heeft de voorkeur. Over het algemeen kunnen sanitaire objecten gemaakt van steen en marmer elke badkamer decoreren, maar in beige zien ze er bijzonder elegant uit.

accessoires

Het grootste deel van de accessoires kan beige zijn en alleen verschillen in de verzadiging van de toon van de kamerdecoratie. Houten accessoires zien er goed uit, vooral in ecostijl.

Gordijnen, handdoeken, badjassen kunnen wit, roze, perzikkleurig of iets anders zijn - het is alleen belangrijk dat ze goed worden gecombineerd met de basistint van het interieur. Misschien kunt u slechts één kleur selecteren die er niet rendabel uitziet - deze is geel.

Bekijk de video: Тренды в дизайне 2017 на основе выставки Maison&Objet Paris (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter