Een kleine badkamer met een doucheruimte van 3 vierkante meter. m.

Om de doucheruimte in een kleine badkamer uit te rusten, moest ik opmerkelijke humor tonen en de verbeelding op volle kracht inschakelen.

En het gaat er niet alleen om dat alle benodigde sanitaire voorzieningen op een klein vierkantje en zelfs een wasmachine passen - er werd aangenomen dat er wasbenodigdheden en andere huishoudelijke artikelen zouden moeten worden opgeslagen, omdat er geen andere plaats voor hen in een klein appartement is.

lay-out

Een van de wanden in de badkamer is 3 vierkante meter. meters gedemonteerd, en gebouwd op deze site een nieuwe. Daar zijn twee redenen voor - de muur was niet recht, wat vaak voorkomt in oude "Chroesjtsjov" -huizen, en bovendien droomden de eigenaars van een badkamer met een raam. Het was hun verlangen dat tot leven kwam "met tweehonderd procent" - nu in de badkamer is er niet één, maar twee ramen, waardoor het entreegebied natuurlijk licht ontving.

Volledig veranderd het interieur van de badkamer 3 plein. m. - de deur werd verplaatst naar het midden van de muur, en aan beide zijden werden kleine, maar behoorlijk ruime opslagsystemen geplaatst.

Een dergelijke organisatie van de ruimte maakte het mogelijk om een ​​wasmachine te installeren die zonder problemen in de linkermuur van de deur past. Toegegeven, ik moest kiezen voor het smalste model dat op de markt verkrijgbaar is.

registratie

Ze besloten om het standaardbad te weigeren, de douchehoek in de kleine badkamer ziet er voordeliger uit en bespaart ook ruimte.

Standaardoplossingen zijn in dergelijke omstandigheden niet het geval en de ontwerpers hebben twee basis "geboden" geschonden: ze hebben witte kleuren geweigerd zoals aanbevolen voor kleine kamers, en tegels als het meest geschikte materiaal voor het afwerken van natte ruimtes.

De weigering van de tegel maakte het mogelijk om enkele tientallen vierkante centimeters op te slaan, omdat het op de lijm past en een aanzienlijke dikte heeft, en in de badkamer is het 3 vierkante meter. meter telt elke centimeter.

Vochtbestendige verf verving het met succes en liet toe een ongewoon, gedenkwaardig interieur te creëren. Het heeft een diepe donkere kleurtint van de nachtelijke hemel en vertelt de diepte van de ruimte.

Het bleek een kleine kamer, verlicht van de raam-spiegel met natuurlijk licht, naast de combinatie van blauw met wit meubilair en sanitair is een klassieker en verveelt zich nooit.

Het interieur van de badkamer is 3 vierkante meter. Maar zonder keramiek was het niet genoeg, maar hier is het niet genoeg: een grijze tegel werd gekozen voor de vloer, een mozaïek werd onder de douche op de vloer gelegd. De wanden in de natte zone zijn aangelegd met twee soorten tegels: de ene werd puur wit en de andere gebruikte tegels met een complex patroon erop gedrukt.

kleur

Het bleek dat de donkerblauwe matte oppervlakken diepte en enig mysterie aan de kamer geven, terwijl puur wit de indruk wekte van een "verzegelde" capsule.

De grijze vloer dient als een rustige achtergrond voor een blauw-wit contrast en de afdrukken op een van de muren in de douchewand in een kleine badkamer lijken niet grof door het gebruik van een grijsbruin kleurenschema.

Omdat er voldoende daglicht is door een groot raam onder het plafond, is er overdag vrijwel geen behoefte aan extra verlichting. 'S Avonds wordt de badkamer verlicht door een plafondlamp en een schans in de buurt van de spiegel.

opslagruimte

Omdat het gebied van de badkamer 3 vierkante meter is. meter, en bewaar deze nodig een aanzienlijk aantal verschillende potten en dozen, voor de opslag van het apparaat gebruikt elke beschikbare hoek.

Net zoals huishoudchemicaliën met rails aan de keuken onder de gootsteen zijn bevestigd, werd hier in de sanitaire kast een extra legbord gemaakt.

In het nachtkastje passen tubes met pasta en crèmes, evenals tandenborstels en andere kleine dingen. Handdoeken zijn voorzien van een dwarsbalk rechts van de wasmachine.

Interieur badkamer 3 vierkant. Het ziet er harmonieus en evenwichtig uit, er is geen gevoel van "opgevulde ruimte, hoewel bijna het volledige oppervlak van de muren is gebruikt.

Dus boven de wasmachine hing een kast voor het opslaan van huishoudchemicaliën. Het werd gekocht bij IKEA en afgestemd op specifieke afmetingen: de diepte werd met 17 cm verminderd.

Bekijk de video: Eigen Huis & Tuin. Afl. 25. Stucen muur badkamer (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter