Lila badkamers ontwerpen: functies, foto's

Een badkamer in lila tinten maken, geeft meteen aan dat de eigenaar een artistieke en verfijnde, creatieve persoon is. Psychologen geloven dat diegenen die deze kleur kiezen, gemakkelijk gehecht zijn aan mensen of zelfs aan dingen, en het is moeilijk om daarvan afstand te doen.

Voor veel landen van de wereld is dit de kleur van communicatie met buitenaardse krachten, hindoes voorzien paars van de hoogste chakra die een persoon met God verbindt. In ieder geval kan het ontwerp van een lila badkamer prachtig, romantisch, zachtaardig zijn en een atmosfeer van mysterie creëren die bevorderlijk is voor dromen.

Decorateurs weten dat er veel tinten lila zijn, terwijl ze zich tegelijkertijd kunnen verhouden tot zowel warme als koude kleuren. Dit betekent dat u voor bijna elke persoon op basis van deze kleur een passend interieur kunt maken.

Een ander groot pluspunt is dat de lichte tinten van lila de ruimte luchtig maken en in volume toenemen, zelfs als alleen visueel.

Een badkamer in lila tinten mag of teleurstellen als u het gevoel voor verhoudingen in het ontwerp vergeet.

combinaties

De beste metgezel voor lila is wit. Dit paar is geschikt voor bijna alle stijlen, van minimalisme tot klassiek en de Provence. Grijs en zwart worden ook goed gecombineerd met lila.

In het ontwerp van de lila badkamer kunnen rood en rood spectaculaire combinaties geven, maar hier is het nodig om zorgvuldig de kleuren te selecteren om het gewenste resultaat te krijgen. Bovendien moeten ze niet te veel zijn.

Sanitair en meubels

Voor de badkamer in lila tinten, kunt u het sanitair ophalen om bij de toon te passen, maar effen wit ziet er geweldig uit. Tegen de achtergrond van lila muren zal het opvallen en de aandacht trekken, dus er is een kans om te spelen met een ongewone vorm.

Je kunt "van het tegenovergestelde" gaan - op de achtergrond van witte muren om lila meubilair of sanitair te plaatsen, dat er verfijnd en elegant uitziet.

accessoires

Lila badkamerontwerp maakt accessoires. Dit kunnen textielproducten zijn, zoals badjassen op haken of handdoeken, glazen voor tandenborstels of wandhouders, en zelfs bossen droge lavendel of levende viooltjes.

Laat Een Reactie Achter