Bruin badkamerontwerp

Bij het kiezen van de primaire kleur voor het ontwerp van de badkamer, besloot de ontwerper om af te zien van de koele witte tonen, en koos herfsttinten als de dominante. De warme herfstkleuren van de beige-bruine badkamer helpen u ontspannen na een dag hard werken, voelen de zachtheid en rust van de kleurenoplossing en houden van de kleuren van de gouden poriën van het jaar.

Drie basistonen van de tegel werden gebruikt voor decoratie: lichtbeige op de muren, een beetje donkerder op de vloer en een lichte koffietint voor de tegel boven het bad. Alle drie kleuren zijn logisch van elkaar afgeleid, complementair en ondersteunend aan elkaar.

De hoofdversiering van de beige-bruine badkamer is een nis boven de badkamer, waarin u cosmetica kunt zetten of een handdoek kunt zetten. Deze nissen zijn bekleed met kleine mozaïektegels van gouden kleur, en, verlicht door extra verlichting, stralen ze een zachte gloed uit, die lijkt op het warme licht van de herfstzon.

Een dergelijke oplossing kan worden aanbevolen aan iedereen die banaliteit in het ontwerp van een badkamer wil vermijden en romantische notities wil toevoegen aan het dagelijks leven.

De muur bij de gootsteen is bekleed met kleine mozaïeken.

Bekijk de video: Badkamer bruin (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter