Binnenhuisarchitectuur prachtige badkamer 8 vierkante meter. m.

Om een ​​mooi badkamerinterieur te creëren, moesten ontwerpers de meest gangbare afwerkingsmaterialen achterlaten. Velen geloven dat het te streng en koud materiaal is, eerder relevant voor het afwerken van sanitaire voorzieningen in verschillende instellingen. In dit project is besloten om de badkamer in te richten met natuurlijke materialen.

Het badkamerontwerp is 8 vierkante meter. Ze gebruikten hout- en porseleinsteengoed: ze creëren een gevoel van netheid, warmte en voegen eco-achtige tonen aan het interieur toe. Een van de wanden is gefineerd met tic, een boom die helemaal niet bang is voor vocht en van welk schip decks zijn gemaakt sinds onheuglijke tijden.

Het is zeer duurzaam, vochtbestendig en zeer mooi materiaal. De tegenoverliggende muur is bedekt met gemarmerd graniet. Twee muren zijn versierd met wit pleisterwerk, met uitzondering van een klein gedeelte in de glazen douche - er is een muur versierd met sneeuwwit mozaïek.

Het prachtige interieur van de badkamer wordt aangevuld met "houten" vloeren - in feite zijn ze bekleed met keramisch graniet, dat een houtpatroon heeft en de kleur van witgekalkt eiken imiteert. Dit element verbetert het gevoel van warmte en benadrukt de nabijheid van de natuur.

Om de ketel en de wasmachine uit het zicht te houden, werden ze in een speciaal gebouwde kast geplaatst. De witte glans van de gevels weerspiegelt de schittering van de glaspanelen die de douchecabine omsluiten en visueel de ruimte vergroot. De "houten" muur was uitgerust met verschillende nissen en planken voor het opbergen van verschillende kleinigheden.

Lichte design badkamer 8 vierkant. m. voorziet in het gebruik van verschillende armaturen voor verschillende taken.

  • Het totale licht wordt verzorgd door een plafondpaneel voor daglicht, aangevuld met zwenkspots.
  • De wasplaats is verlicht met drie afzonderlijke gerichte lichten.
  • De badkamerzone wordt verlicht door suspensies in de vorm van glaskralen op lange draden. Ze geven een zacht, warm licht.

Om een ​​mooi badkamerinterieur te creëren, is het noodzakelijk dat elementen die een gevoel van netheid en koelte creëren hun plaats erin vinden, en tegelijkertijd - die die de kamer gezelligheid en warmte geven.

De ontwerpers besloten deze moeilijke taak door witte vlakken en rijke kleuren en textuur van tic in één ruimte te combineren. De resulterende stijl kan 'organisch' worden genoemd. In overeenstemming hiermee is loodgieterij geselecteerd - het heeft "natuurlijke" vormen afgerond. Wastafel op bestelling gemaakt van kunststeen.

Het badkamerontwerp is 8 vierkante meter. m. zochten om weg te komen van onnodige details en gebruikten het minimale aantal decoratieve elementen. Aan de muur - een klein gebied vol met mozaïeken. Voor de ramen - witte luchtgordijnen, vallen in zachte plooien en brengen aantekeningen van romantiek naar het interieur. Onder hen verbergt het verlaagde gordijn, waardoor het raam ondoordringbaar wordt voor het uitzicht vanaf de buitenkant.

Bekijk de video: IKEA - Slaapkamer make-overs (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter