Bruin in de badkamer

Badkamer in bruine tinten kan een decoratie van uw appartement zijn, er stijlvol en modern uitzien. Het belangrijkste is dat deze kleur het bad gezellig en warm maakt. De rijke bruine tinten worden perfect gecombineerd met de traditionele badkamers, wit, beige, maar ook met groen, zand, grijs en andere natuurlijke tinten.

Wat zijn de voordelen van een bruine badkamer?

  • Bruin bevordert ontspanning, geeft een gevoel van warmte en vrede.
  • Bruin geeft, net als sommige andere natuurlijke houttinten, het interieur een "dure" uitstraling.
  • Van de bruine tonen kan niet moe zijn, ze zijn neutraal in werking op het zenuwstelsel. Zo'n badkamer zal zich nooit vervelen.

De bruine badkamer heeft zijn nadelen:

  • Te donkere bruine tonen maken de kamer somber
  • Het overwicht van donkerbruine tinten (donkere chocolade, mokka) vermindert visueel de ruimte.

Combinaties met andere kleuren in de badkamers zijn bruin.

White. Bruin met wit is een klassieke combinatie van melk en bittere chocolade. Ziet er elegant uit, plechtig.Badkamer in bruine kleur met de toevoeging van wit ziet het er erg smakelijk en elegant uit. Deze combinatie is geschikt voor zowel klassiek ontwerp als ecostijl.

Koffie met melk.Bruine badkamer met de toevoeging van deze schaduw zal het gezellig, warm zijn, een ontspannen, gemakkelijke sfeer geven.

Licht beige. De combinatie van bruin en beige van verschillende tonen kalmeert en ontspant, terwijl het interieur ingetogen en bescheiden is.

Bittere chocolade. Donker, met een nauwelijks merkbaar patroon of echtscheiding. Het past goed bij beige, olijf, perzik, melkachtige tinten. Het laatste heeft de meeste voorkeur. badkamer in bruine tinten, gemaakt in deze twee kleuren, ziet er erg indrukwekkend uit.

Boom. Alle houttinten worden gebruikt in het interieur van bijna alle stijlen en zijn met name relevant in de populaire populaire stijlen van eco en Scandinavisch.

Wenge. Zeer interessante kleur die donkerbruin combineert met lichtere aderen met een enigszins roodachtige tint. Het past goed bij beige, lichtbruine, melkachtige tinten.

wanden

Het meest populaire materiaal voor het afwerken van muren in badkamers is keramische tegels. Voor registratie bruine badkamer Je kunt kiezen als een monochrome bruine tegel en tegel "onder de steen", "onder de boom".

Tegels "onder de boom" ziet er geweldig uit in ecostijl, in de stad loft, en zelfs in het klassieke interieur. Het interieur van de kamer met een dergelijke decoratie krijgt een speciale warmte.

Keramische tegels, die natuursteen imiteren, zien er erg nobel uit en creëren in de badkamer een "koude", ingetogen sfeer, die ook goed past bij eco- en etnostijl.

Badkamer in bruine tinten Het ziet er erg stijlvol uit als monochromatische tegels worden afgewisseld met contrasterende kleuren, decor of mozaïek.

plafond

In de badkamers zijn spanplafonds goed ingeburgerd. Er op tekenen kan elk zijn, inclusief het imiteren van de textuur van hout. Maar in ieder geval is het beter om een ​​lichte schaduw te kiezen, zodat de kamer niet te laag lijkt.

Paul

Geslacht kan een neutrale achtergrond zijn voor designer-experimenten, in welk geval het eentonig wordt. Maar je kunt er een kunstobject van maken, bijvoorbeeld door bruine en witte tegels in een dambordpatroon te leggen, of door een complex patroon te verzamelen uit tegels van verschillende tinten bruin. De vloer imiteert hout of steen en ziet er ook indrukwekkend uit.

meubilair

Wit meubilair - de traditionele oplossing voor badkamers. Als u tegelijkertijd de vloer en de bekleding van de badkuip een diepbruine kleur wilt geven, ziet het meubilair er elegant en elegant uit.

Een andere optie is houten meubilair en tegelbekledingen voor de badkamer "onder de boom".

Glazen of zelfs gespiegelde meubels, planken en kasten zijn ideaal voor een tegel die natuursteen imiteert.

Het is goed te combineren met steen en verchroomd metaal, wat met name geschikt is in een moderne loftstijl of minimalisme.

Bruine badkamer legt geen beperkingen op aan accessoires: ze kunnen van bijna elke kleur zijn. Blauwe handdoek, roze gewaad, groen in een witte bloempot, een amberkleurige lamp - het hangt allemaal af van je smaak en je verbeelding.

Bekijk de video: Badkamer bruin (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter