Origineel ontwerpbad 7 vierkant. m

Op basis van de badkamer in een gewoon appartement van een typisch project, veranderden de ontwerpers het in een originele en zelfs enigszins buitensporige ruimte, zoals de klanten wilden.

Ongewoon badkamerontwerp Het is gelukt om te creëren vanwege het feit dat de oppervlakte van het pand toenam: ze breidden het uit met een deel van de gang en voegden zich bij de badkamer. Aanvankelijk was het gebied slechts 4,8 vierkante meter. meter. Design bad 7 vierkant. mDe lucht die uitkwam na herontwikkeling werd grotendeels experimenteel. De eigenaren, een actieve jonge familie, wilden dat de badkamer bij hun levensstijl past en een opvallende, buitengewone stijl hebben.

Stretch-plafond rijke bordeauxrode kleur speelt ongebruikelijk badkamerontwerp speciale rol: het geeft de kamer extra volume. Witte gipsplaat die het glanzende plafondoppervlak uit de Bourgogne omlijst, onderstreept deze waarde.

de badontwerp 7 vierkant. m. verzadigde en heldere tonen in ongebruikelijke combinaties worden gebruikt. De tegel die de textuur van de vloer nabootst, is geschilderd in alle kleuren van de regenboog.

Ongewoon badkamerontwerp onderstreept het enorme "portret" van de leguaan en bezet bijna de hele muur. Soortgelijke technieken worden vaak gebruikt in ondergrondse projecten. Gebruik in badontwerp 7 vierkant. m. verschillende afwerkingsstructuren zijn ook kenmerkend voor dergelijke stilistiek.

Bekijk de video: The Gummy Bear Song - Long English Version (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter