Maritieme stijl in het ontwerp van de badkamer

Marine stijl badkamer zal in je appartement die toon van ontspanning en vrede brengen, die zo ontbreekt in de drukte van de stad. Het interieur van deze badkamer maakt gebruik van natuurlijke kleuren - de zee, de zon, zand, water, oud hout, gezouten met zoute golven. De kleuraccenten kunnen rood en oranje tinten zijn - reddingsboei of bootvest.

Badkamer in nautische stijl combineert elegantie met eenvoud. Het is niet pretentieus, verzadigd met fijne details, het heeft veel ruimte en licht. De achtergrond voor het spelen van aqua-tinten kan afhankelijk van de voorkeur wit of lichtblauw zijn. Liefhebbers van zand- of kiezelstranden kiezen als basis beige of grijze tinten.

Bij het creëren van het interieur badkamer in nautische stijl eenvoudige tricks zullen helpen:

  • Een foto of afdruk met het beeld van de zee, strand, schip, dolfijnen of meeuwen boven de golven zal romantiek aan zee toevoegen aan de omgeving.

  • Kan niet maken badkamer in nautische stijl zonder het gebruik van schaduwen van "zeegolf". Dit kan bijvoorbeeld textiel zijn: gordijnen, badstoffen handdoeken of badjassen in tinten van lichtblauw tot diepblauw. Het is zelfs beter om verschillende tinten groen en blauw te gebruiken in de decoratie van de muren en het plafond, waardoor het effect van golven in de zon wordt gecreëerd.

  • Romantiek in badkamer in nautische stijl voeg een spiegel toe versierd met kunstmatige parels, steentjes, kleine schelpen, stukken hout of touw.

  • De vloer kan zand of kiezels imiteren. Als je vloerverwarming maakt, zal de gelijkenis met het strand completer zijn. Donkergroen donzig tapijt herinnert aan droge algen, die aan de wal worden gegoten.

  • plank badkamer in nautische stijl zal de fles versieren met zand, vazen ​​met schelpen, schelpen van zee weekdieren.

  • Bovendien zal de badkamer worden ingericht met gordijnen of badgordijnen met afbeeldingen op het mariene thema, handdoeken en andere accessoires met een maritiem patroon.

  • Geassembleerd tijdens de vakantie, zijn schelpen, steentjes, zeesterren en andere elementen van het mariene thema uitstekende grondstoffen voor handwerk die ook versieren badkamer in nautische stijl. Ze kunnen de panelen, zeepbakjes, kommen, handdoekhouders, hangers voor badjassen en zelfs lampen rangschikken.

  • Ook kunnen zeevaartuigen worden gekocht bij souvenirwinkels of hypermarkten, zoals IKEA of Yuterra.

Bekijk de video: Schelde Rijnweg 30, Tholen (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter