Badkamerergonomie

Elke kamer in een appartement of een landhuis moet functioneel en zo comfortabel mogelijk zijn, dit is vooral belangrijk voor een badkamer. Badkamerergonomie het is noodzakelijk om zelfs aan het begin van het ontwerp te voorzien, elk detail moet compact en uiterst functioneel zijn.

bij accommodatie in de badkamer hygiënische apparaten is het aanbevolen dat er ten minste 75 centimeter ertussenin is, evenals tussen de apparatuur en het deurblad of tussenschot.

De minimale afstand tussen sanitaire voorzieningen is 50 centimeter, en tussen de apparatuur en het deurblad of scheidingswand 60 centimeter.

Als je naast een wc-pot in de badkamer een bidet hebt, dan moet je de afmetingen van 38 tot 45 centimeter kunnen weerstaan. Probeer de ruimte ertussen niet aanzienlijk te vergroten, het kan ongemak veroorzaken en breken badkamerergonomie.

de badkamerergonomie de locatie van de wastafel en alle andere badkamermeubelen moet op een hoogte van 80 centimeter tot 110 centimeter liggen.

bij accommodatie in de badkamer putten, vanaf de rand van de gootsteen en naar het dichtstbijzijnde object moeten ten minste 55 centimeter zijn.

Het minimale streepje van de muur kan minstens 10 centimeter zijn en de aanbevolen inkeping is 50 centimeter van het midden van de gootsteen.

Als je een dubbele wastafel hebt, is de minimale afstand tussen de spoelbakken 10 centimeter en de optimale 90 centimeter van het midden van de wastafels.

Als het toilet zich apart bevindt, zijn de minimale afmetingen minimaal 152x76 centimeter. Voor optimaal badkamerergonomie 168x92 centimeter.

Volg bij het installeren van de toiletrolhouder de aanbevolen inbouwmaten zoals aangegeven in het schema.

bij accommodatie in de badkamer douchehoek, de minimale grootte moet 76x76 centimeter zijn, en de optimale 90x90 centimeter.

Bekijk de video: KDA - POPSTARS ft Madison Beer, GI-DLE, Jaira Burns. Official Music Video - League of Legends (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter