Acrylbadverzorging

Acrylbaden zijn gemaakt van polymeer plastic en hebben, in vergelijking met traditionele gietijzeren baden, verschillende voordelen en vereisen speciale zorg. Hoe acrylbad te wassen en welke reinigingsproducten geschikt zijn voor een gladde afwerking - laten we het uitzoeken.

Dan een acrylbad schoonmaken, in verschillende mate van vervuiling:
  • Lage vervuiling - wast gewone zeep of afwasmiddel, zoals acryl badverzorging het meest zachtaardig en eenvoudig.
  • Gemiddelde graad met limoenvlekken - gebruik zeep op het hele oppervlak, verwijder vlekken met een zachte doek gedrenkt in warme azijn (tafel of wijn) of citroensap.
  • Sterke mate - donker worden, kalk en krassen. Spoel donkere gebieden af ​​met water en wrijf met een droge doek, verwijder kalk zoals hierboven beschreven. Krassen kunnen worden geëgaliseerd met fijnkorrelig schuurpapier. Het is niet nodig om te wrijven, maar een paar bewegingen op de scratch-site, en vervolgens polijsten met een doek. Als de scratch ondiep is, probeer dan eerst een kwartier met een doek te wrijven.
Hoe een acrylbad te reinigen, kan niet:
  • producten met kleine schurende elementen;
  • sanitaire producten die alkali, ammoniak en zuren bevatten;
  • aceton en benzine zijn ook gecontraïndiceerd.

Acrylbadverzorging Het zal effectiever en gemakkelijk te gebruiken speciale reinigingsproducten zijn die speciaal zijn ontworpen voor acrylcoatings. Speciaal gereedschap wordt in spuitbussen verkocht, de oplossing onder druk wordt op het besmette oppervlak gespoten, waarna u een paar minuten wacht en met een droge doek afveegt. Hoe acrylbad te wassenOm de restanten van het afwasmiddel af te wassen - spoel af met gewoon water en veeg af met een droge doek.

Om eindelijk te beslissen wat te acryl bad te reinigen, je moet alle opties evalueren en het is raadzaam om het zelf te proberen. Als uw bad nieuw is en lange tijd wordt gebruikt, probeer dan eerst de gewone zeep. U bespaart dus tijd en geld om extra chemicaliën te zoeken.

Voor baden, die vaak en vaak worden gebruikt, is het de moeite waard om direct een speciaal gereedschap te kiezen. Deskundigen adviseren bij het kiezen dan acryl bad wassenHet wordt aanbevolen om ze te gebruiken om de levensduur van de coating te verlengen.

Belangrijke toevoeging acryl badverzorging vereist niet alleen het gebruik van speciale middelen voor het wassen, maar ook het juiste gebruik van het bad zelf. De coating van acrylbaden is niet bedoeld voor het weken van linnen en wassen, waspoeder corrodeert het oppervlak en beschadigt de integriteit van de gladde laag, wat leidt tot snelle slijtage van het bad.

Bekijk de video: KDA - POPSTARS ft Madison Beer, GI-DLE, Jaira Burns. Official Music Video - League of Legends (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter