Compact badkamerdesign met douche

Jullie hebben allemaal gewogen en besloten om te creëren badkamer met toilet. We stellen voor om twee verschillende interessante te overwegen badkamerontwerp met douche.

1. Badkamer en toilet lay-out met douchebak.

Interieurkenmerken.

 • Lay-out: douchebak geïnstalleerd in een speciaal gebouwde nis.
 • Voor alle communicatie in het ontwerp van een speciale niche.
 • Gootsteen en toilet zijn op dezelfde muur geïnstalleerd, wat zorgt voor een hoge ontlading.
 • Opbergkasten aan de wand aan de zijkant van de gootsteen besparen ruimte en vergroten visueel de ruimte ten koste van spiegels.
 • Een brede plank over de gehele lengte van de hoofdmuur lost bovendien de opslagvraag op.
 • Bovendien heeft een andere kast aan de andere muur geïnstalleerd.
 • Het decoratieve effect verbetert de metalen vloerstandaard met een kast voor huishoudchemicaliën - een bijzonder element van zonering.

Vooral hierin interieur badkamer met toilet, betaald aan de kwestie van decoratie en kleur. dynamica badkamerontwerp met douche"aangezet" door het rode plafond, waarvan de kleur doorloopt naar het deel van de hoofdmuur en de nis onder de douche. De rode kleur in de badkamer geeft het interieur warmte en verzadiging. Voor de balans wordt witte kleur ingevoerd op alle ruimtes, vloeren, kledingkasten en sanitair.

Zodat het interieur niet al te eenzijdig bleek te zijn, werden elementen van een zwart-wit gamma netjes toegevoegd: gordijnen voor de douche en de randen langs de muur. Briljante vernikkelde oppervlakken en spiegels voegen volume toe aan een kleine kamer. Bindende accenten in de vorm van een rood kleed, rode pantoffels, schalen met zwarte bovenkant, handdoeken en andere kleinigheden vullen het interieur met de nodige harmonie. Bijzonder stijlvolle en ongewone look gestileerd onder de "bloemen" ventilatieroosters aan de zijkanten van de douche.

2. Badkamer en toilet lay-out met natte vloer technologie.

Interieurkenmerken.

 • Indeling: douchecabine geïnstalleerd in een grote nis.
 • Glazen schuifdeuren in de doucheruimte besparen ruimte en breiden ruimte uit.
 • Spoelbak en badkamer bevinden zich op dezelfde muur.
 • De volledige hoeveelheid opslagruimte bevindt zich in de kast.

Interieur badkamer met toilet gemaakt in een ingetogen, rustig bereik, worden oranjegele accenten op een witte achtergrond geplaatst. Badkamer design met douche het is toegevoegd met de vernikkelde handgrepen, kranen, de speciale aandacht trekt een douche, van een ongewone vorm. In de douche gebruikte technologie om verder te gaan dan de gebruikelijke pallets.

Een vloer met een speciaal ontworpen ingebouwd afvoer- en kantelsysteem maakt de doucheruimte comfortabeler. zo'n badkamer en toilet lay-out kunt u meters besparen en ongebruikelijke ontwerpoplossingen creëren.

Bekijk de video: Badkamerontwerp met inloopdouche Fam. Romijn (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter