Rood badkamerontwerp

Intens, agressief, energiek en stimulerend - zo bepalen psychologen het effect van rood op een persoon. In het traditionele interieurontwerp is het vrij zeldzaam om het gebruik van deze kleur op een schaal te vinden, meestal wordt rood alleen gebruikt voor de introductie van accentvlekken. Laten we eens kijken naar een zeldzaam fenomeen - rood badkamerontwerp

De meest voorkomende combinatie is badkamer in rode kleuren met actieve witte vlekken. Wit creëert een gevoel van een zeer frisse en schone ruimte, vol plechtigheid, waardigheid en volwassenheid, en rood voegt positieve energie toe.

De tweede plaats hoort bij de wijntinten, wanneer het interieur in een nogal donkere kleur wordt uitgevoerd die alle wanden bedekt en rood badkamerontwerp Gevuld met de mysterieuze magie van warmte en duur comfort.

Op de derde plaats is een oplossing die heel populair is, maar die behoorlijk wat smaak en moed vereist. Rode tegel voor de vloer, meestal met het gebruik van witte voeg. deze badkamer in rode kleuren - een soort uitdaging, en in kleur uitgedrukte houding ten opzichte van overwinning en zelfvertrouwen.

Misschien wilt u het bestaande uiterlijk van uw ruimte en het ontwerp wijzigen rode badkamer Ik zou je op dit moment met mijn energie willen stimuleren. Om dit eenvoudig te doen met behulp van badaccessoires van de gewenste schaduw. Handdoeken, zeepbakjes, washandjes, tapijt, lockers - dit alles kan snel de huidige rustige look en jouw badkamer in rode kleuren, op een compleet nieuwe manier zal het snel verschijnen.

Foto van rode badkamer met douche, wastafel en toilet.

Foto's van rode badkamers met mozaïektegels.

Foto van rode badkamer met ligbad, originele wastafel, toilet en bidet.

Bekijk de video: Kanaalstraat 61 rood, 1975 BB IJmuiden (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter