Badkamerontwerp in groene tinten

Groene kleur kan het ontwerp van uw huis verfrissen, de ruimte met positieve energie vullen. Het zal goed zijn in elke kamer, bijvoorbeeld, overwegen groen badkamerontwerp.

Groen staat symbool voor harmonie, natuur en vriendelijkheid, de invloed op een persoon wordt door psychologen als buitengewoon positief beoordeeld. Bad in tinten groen helpt je te ontspannen na een zware dag in de avond, en geeft je 's morgens een mindset voor besluitvorming en optimisme.

Pas groen toe, met al zijn positieve eigenschappen zou wijs moeten zijn, bad in tinten groen Het ziet er goed uit als rekening wordt gehouden met enkele aanbevelingen van ontwerpers. Donkere, diepe tinten, zoals klassiek groen, donker smaragdgroen, diepe pistachekleur, moeten op één of maximaal twee muren worden aangebracht. De hoeveelheid hangt af van het volume van de kamer.

Lichter, lichtgroen, turkoois, chartreuse, kan oplossen groen badkamerontwerp volledig. In dit geval, de toevoeging van "contragewichten", witte meubels, gordijnen, natuurlijk, de badkamer zelf en de gootsteen.

De groene kleur is zo universeel dat u deze eenvoudig kunt toepassen op het bestaande badkamerontwerp en deze kunt transformeren van de standaard witte versie naar de trendy bad in tinten groen. Met de bestaande rijkdom aan keuze aan accessoires om het niet zo moeilijk te maken. De eenvoudigste optie is om alle of de meeste badaccessoires te vervangen door groene. Gordijnen, handdoeken en zelfs tandenborstels, zullen uw interieur bijwerken.

Een effectievere beslissing om te creëren groen badkamerontwerp zal de vervanging zijn van de gebruikelijke witte wasbak en bad op de groene tegenhangers. Zo'n gedurfde stap zal gewaardeerd worden en velen zullen het willen herhalen.

Foto van groene badkamer met douche, wastafel en toilet.

Foto van groene badkamer met een interessante plafondoplossing, een verwarmd handdoekenrek en een acrylbad.

Foto van groene badkamer met een creatieve douche in groene en witte tinten met een houten kist en zwarte vloertegels.

Bekijk de video: Badkamer groen (Januari- 2020).

Laat Een Reactie Achter